Arama sonuçları: *

1. Hbt0553

En iyi Kaliteli IPTV Tavsiye & Öneri & Anket

link atabilirmisin?
  2. Hbt0553

Ryzen master the wizard was interrupted

ben bundan 2 gün önce pcme format attım tüm herşeyi bitirdikden sonra ryzen master kurmadı setup kapandıkdan sönra windows yükleyici geliyor ardından hemen kapanıyor kendim dosyayı açdığımdada the wizard was interrupted diye hata veriyor buna bi çözüm vs bulan birisi varmı?
  3. Hbt0553

İllallah ettiten no signal hatası

No Signal ve işlemcinin ısınmasını bende almışdım Eğer işlemci pc açıldığında ısınıyo ve görüntü gelmiyosa işlemcinin pinleri bozulmuş olabilir ben intelde pinler işlemcide hiçbişey olmaz diyerek resmen işlemciyi atarak takıyodum ama anakartın değil işlemcinin bağlantı noktalarıda bozulmuş olabilir
  4. Hbt0553

CCmd Kullanan hiçbir uygulama açılmıyor

Şimdi arkadaşlar ben ne zaman komut için cmd kullanan bir uygulama açmaya çalışsam VCRUNTIME140.dll ve MSVCP140.dll hatası alıyorum microsoft c++ 2019 da kurulu Windowsn etkinleştirildi
  5. Hbt0553

mouse ve klavye sorunu

simdi biosa giriyorum mouse ve klavye calisiyor sonra windows acilirken klavyenin isiklari gidiyor ausun isigi var ama altindaki kirmizi isigi sonuyor ekran geldigindeyse klavye ve mouse tamamen duruyo guvenli moddada acdim yine aynisi oluyor intde arasdirdim anakartda windows 10 yazilminin...
Geri