Arama sonuçları: *

• Users: meiyo
  • Order by date
  1. M

AOC C27G2ZU/BK DP mi HDMI mı

Başlıkta da belirttiğim üzere yeni aldığım AOC C27G2ZU/BK monitörü Display Port ile mi HDMI ile mi kullanmalıyım? Ne gibi farklar var aralarında?
  2. M

Monster Abra A7 V12.1 Performans/FPS Sorunu

Onunla alakalı olduğunu sanmıyorum ya. Bir arkadaşımda aynı laptop var o 170 FPS alabiliyor o da aynı yerden güncelliyor ekran kartını. 1613747586 Yine bir bakayım kararlı bir sürümü kurup.
  3. M

O ne bilmiyorum ekran kartını nvidia geforcetan güncelliyorum.
  4. M

Evet prize takılı, pil performans modundan bahsediyorsanız evet.
  5. M

Durup çektiğim için 115 gözükmüş FPS, 90-95 ortalamayla oynadım.
  6. M

Evet benchmarklardan baktığımda 170 civarı FPS gösteriyor 100 çok düşük. 1613745123 Yakın zamanda hiç dikkat etmedim ilk aldığımda bakıyordum ancak yüksek olmuyor. Yine deneyip atarım birazdan.
  7. M

Evet güncel.
  8. M

Merhaba ben yaklaşık 6 ay öncesinde belirttiğim model monster notebook satın aldım. Yakın zamanda performans ve fps düşüklüğünü teknik servise göndererek kontrol ettirdim fakat fps değerleri normal dediler. Bir sürü performans ayarı videosu izledim, FPS arttırma videoları izledim fakat ne...
  9. M

Yeni sisteme eski ekran kartı

Merhaba bende şuanda 1050 ti ekran kartı var. Bir sistem toplamak istiyorum 3060 ti veya 3070 gibi bir ekran kartı için. Örneğin i9-10875k veya i9-9900k gibi bir işlemcili bir sistem toplasam ekran kartı hariç olsa ve şuanlık bendeki 1050 ti ekran kartını kullansam bir sıkıntı yaratır mı? Büyük...
Geri