Arama sonuçları: *

1. Ö

Kasma donmalar başladı

Daha dün çok rahat oynuyordum ama oynattırmıycak düzeyde kasma donmalar başladı fps hala yüksek
  2. Ö

Geforce now için gamepad

Ne kadar ucuz olursa o kadar iyi maks 200 diyelim
  3. Ö

Geforce now için gamepad

İyki ucuz dedik 1613733497 Aklımda olan bi modeldi stok sıkıntı olmaz rampage sadece marka basıyor orjinalini yurtdışından indirimde falan bulursam 20-40tlden alıcam
  4. Ö

Kasa parçaları maks kaç derece olmalı?

Knk bence oc vs ekstra bişey yapmıyorsan fazla başını ağrıtma üreticiler düşünüyor zaten ısıyı vs
  5. Ö

İnternetten para kazanmak

İnternetten para kazanmak için ne gibi tavsiyeleriniz var bi yandan kendimi geliştiriyorum ama aileme yük olmakta istemiyorum 10. sınıfım dropshiping ve anket doldurma dışında ne yapabilirim -İngilizcem akıcı değil ama ortalama üzerinde olduğunu düşünüyorum -profesyonel olmasa da telefondan...
  6. Ö

Ethereum Madenciliği Mi ? Yoksa Kripto Para Borsasına Yatırım Mı ?

Ben de bu borsaya girmek istiyorum beni biraz bilgilendirir misin (18den küçüğüm)
  7. Ö

1650 Super Mining Performansı ve 2 Haftalık Deneyimim (YTD)

Aynen gerek yaşımdan kısmen ekran kartımdan bu işten elendim diyebiliriz yinede genel kültür amaçlı biraz daha araştırıcam şimdi aklımda alım satım yapma var yurtdışından getirtip burda satmak gibi
  8. Ö

Peki neden RVN tercih ettin yani neden bunca kişi etherium bitcoin vs kazıyor onlar daha karlı değil mi 1613707257 Bilen tanıdık yok bilen kişi neden ben olmıyım :) en kötü yapmasam bile öğrenmiş olurum
  9. Ö

Peki mining içim gerekli uygulamalar dışında ne indirmeliyim winrar vb şeylere bulaşmadan sadece havuz ve kazıcağımız coinin yazılımını indirsek yeter mi
  10. Ö

Tamam sana sorarak araştırmaya başlıyorum bu yolda tavsiyelerin neler mesela şuna girme şurda zarar edersin şöyle daha pratik şöyle daha güvenli gibi
  11. Ö

Bende de gaming x versiyonu var ama pc vs işlerden hiç anlamıyorum virüs bulaşırmı falan sizce başlamalımıyım tavsiye eder misiniz ve riskleri neler
  12. Ö

Monster Pusat Pro Bluetooth Gamepad alınır mı?

Sadece çinliler değil tüm yabancılar bizi devletten çok düşünüyor çünkü adamlarda insan hakları diye bişey var
  13. Ö

İyi yapmışsın gamesir G4 serisi hepsi çok iyi knk merak ettiğim aliexpreste vergi işleri nasıl bi de teknolojik ürünlerde gümrük sıkıntısı vs oluyor mu bende almayı düşünüyorum en son saçma sapan vergi sistemi gelmişti 2 yıldır hiç bakmıyorum Bu arada ezionun ben #"₺-#_₺_#****
  14. Ö

Hangi Gamepad Tercih Etmeliyim ?

2. Daha iyi ama 15tl falan daha ucuza rahat bulabilirsiniz
  15. Ö

Hangi gamepadi almalıyım

Bence 100tl civarındaki en iyi gamepad sg-r218 çakma ps xbox kolları yerine alt modeller tercih edilmeli
  16. Ö

Alınmaz monster marka basıp iki katı fiyata satıyor modeli direk yurt dışından al bu arada ben şu ezionun hikayesini balon bulan kişiyim o hesabın şifreyi unuttum :)
  17. Ö

Geforce now için gamepad

Telefondan geforce now için gamepad alıcağım tek kriterim ucuz olması (tak çalıştır olursa veya kablosuz olursa type-c olursa güzel olur ama ucuz olması daha önemli)
  18. Ö

🔥İndirim 2.El GTX 1650 Super 1600 TL!

"Bence" o fiyata değmez dedim sadece amma uzattın
  19. Ö

ben stoktan bahsetmedim dediğim fiyata aldım, yanlış yorum yapmayın
  20. Ö

Msi gaming x versyonunu sıfır olarak 2000tlye aldım bence bu 1600 etmez
Geri