Arama sonuçları: *

1. D

Yurt dışı İphone mantıklı mı sorun yaşar mıyım?

merhaba dikkat etmem gerekenleri vs yazabilir misin sarı sitede satanlardan almayı düşünüyorum bu sene sonunda kaydını yaptıracağım zaten
  2. D

Yurt dışı İphone mantıklı mı sorun yaşar mıyım?

arkadaşlar merhabalar sahibinden de yurt dışı telefonlar satanlar var iphone 16 pro max 42k - 47k vs disbritör garantili olanlardan almayı düşünüyorum dolandırılma ihtimalim var mı bir sıkıntı olur mu sizce? sene sonuna kayıt yaptıracağım fakat şu an almak istiyorum. nelere dikkat etmeliyim hiç...
  3. D

CLOUDFLARE PAKET LOSS SORUNU

merhaba arkadaşlar cloudflare warp kullanıyorum pubg oynarken %15 %20 paket loss yiyorum var mıdır çözümü? (niye kullandığımı tahmin ediyorsunuzdur :d)
  4. D

VATAN 12400F-RTX4060 22K KALİTELİ SİSTEM

çok teşşekkürler reis faydalandım
  5. D

30.000 - 35.000 Tl masaüstü monitör dahil sistem önerisi

arkadaşlar güncel olarak bu fiyata alabileceğim en iyi sistemi tavsiye edebilir misiniz?
  6. D

Huawei Nova 12s alınır mı?

https://www.amazon.com.tr/Huawei-Telefonu-Siyah-T%C3%BCrkiye-Garantili/dp/B0CZPNXHXG/?_encoding=UTF8&pd_rd_w=Rx6Yu&content-id=amzn1.sym.3dd28493-c36d-42d6-95c1-5a5f77769a8a&pf_rd_p=3dd28493-c36d-42d6-95c1-5a5f77769a8a&pf_rd_r=AYZ8G5FHC0NEG7Z7NPH9&pd_rd_wg=YnbeA&pd_rd_r=07b09d0e-17e0-435a-b39a-929...
  7. D

Basit Kodumdaki hataya yardımcı olabilir misiniz?

tutar = kitapadeti * 8; indirimli_tutar = tutar * (60 / 100); arkadaşlar kısaca şöyle bir kod bloğu bunu yazıp cevabı ekrana yazdırınca 0 gösteriyo atıyorum kitap adeti 10 ise ekrana 48 yazması lazım fakat 0 yazıyo bir yerde hata yapıorum yardımcı olur musunuz?
  8. D

BİLGİSAYARIM NE KADAR EDER??

Reyis bari sen yapma pc ci daha insaflı davranırdı :DDDD
  9. D

Reyis satmadım o zaman fiyat merak etmiştim de şimdi satmak istiyorum 2. El pc ye götürücem ölü gibi de vermek istemiyorum bi fiyat alim dedim
  10. D

Günümüzdeki fiyatını merak ettim de tekrar konu açmadan konuyu yükseltim dedim
  11. D

Hocam yanlış anlamayın ama biraz öldürmediniz mi :D
  12. D

Çözüldü✓ Disbiritör garantili ürün apple

Anladım çok teşekkür ederim
  13. D

https://shbd.io/s/zrdNarwb Link bu bakabilirsiniz ve böyle ilanlar mevcut
  14. D

Arkadaşlar sahibindende telefon bakıyordum ama disbiritör garantili ne demek? Yani ürün bozulursa türkiyedeki bir apple mağazasına gidebilir miyim ya da yurt dışında mı olması gerekiyor ve 1 yıl garanti veriyorlar riskli mi sizce? Fiyat farkı gerçekten çok fazla
  15. D

Mousepad öneri siyah

kullanıyorum gerçekten kaliteli
  16. D

⏳️ Masturbasyon yapmanın psikolojiye zararı var mıdır?

merhabalar bu soru benim de kafamı çok karıştırıyordu bir süredir uzak duruyorum ve gerçekten çok şey değişiyor duygularınız düşünceleriniz netlik kazanıyor olaylara daha objektif yaklaşıyor ve işlerinize daha iyi odaklanıyorsunuz. Sınava hazırlanan bir öğrenciyim ve eğer bırakabiliyorsanız...
  17. D

Sistemimi satmalı mıyım? parça mı değişmeliyim?

arkadaşlar sistemim fotoğraflarda gördüğünüz üzere 2 tane fikrim var: 1-) direk sistemi satıp yeni sistem dizmek 2-) işlemci değiştirmek yani satıp yenisini dizmek daha uzun ömürlü olacaktır diye düşünüyorum ama kararsızlıkta var. oyun amaçlı alıyorum yeni çıkan oyunlar veya eskileri rahatça...
  18. D

Sim kartı değiştirdim numaram değişecek mi?

hocam numara ile alakalı bişi yapmadım sadece hat değiştirdim
  19. D

Sim kartı değiştirdim numaram değişecek mi?

arkadaşlar önceden bimcelliydim ve şimdi türk telekoma geçtim haliyle sim kartı değiştirdim. 2 şey soracağım: 1-) benim numaram değişecek mi? değişmeyecekse değiştirebilir miyim sonradan? 2-) sim kartı ne zaman aktif olur? bugün 15.00 gibi geldi, geldiği gibi taktım. aktif olunca mesaj filan mı...
Geri