Arama sonuçları: *

• Users: Drqnk
  • Order by date
  1. Drqnk

Pantolon seçimi önerisi

172 boyunda 73 kiloyum hangi tür kot pantolonları tercih edebilirim bacaklarım bi tık kalın direkt kemiklerim kalın hangi türü veya türleri tercih etmem iyi olur ürünlerle ilgili link atarsanız çok iyi olur sağolun
  2. Drqnk

Bayram parası ile nasıl yatırım yapılır

hocam zaten iddia oynuyordum güzelde kazanıyordum bıraktım papara olaylarından sonra nasıl yapabilirim
  3. Drqnk

hocam o işlere hiç girmek istemiyorum hem ben bayramda evdeyim şuan yurtta kalıyorum daha iyi bir fikir var mı
  4. Drqnk

1000 tl bayram param var 18 yaş altıyım liseye gidiyorum bu parayı en iyi nasıl değerlendiririm ?
  5. Drqnk

xiaomi mi band 6 mı yoksa samsung fit 2 mi

merhaba forum sakinleri bu ikisi arasında kaldım kuzenim fit 2 kullanıyor fit 2 de 100e yakın spor var mi band 6 da kaç tane var söyleyebilir misiniz bir de siz olsanız kullanır mısınız ikisinden birini kullanan varsa kullanıcı yorumu yazarsa memnun olurum şimdiden herkese teşekkürler
  6. Drqnk

Cumhurbaşkanı Erdoğan Marmaris'te Halka Çay Dağıttı

İnsanların çay içmeye evi yok şaka gibi ya bu hareket çirkin demekle kalmaz görgüsüzlük
  7. Drqnk

Din kardeşliği diye bir şey yok !!!

Yönetim değişince ,lk önce yunanistanla arayı düzeltmemiz gerekiyor bazı şeyleri paylaşamıyoruz sadece onun dışında kardeş gibiyiz kültürler benziyor yunanlarıda severim yani bir nefretim yok yunanistani kötülemyen tiktok instagram gibi platformlarda bizim ***** insanımız toxic cringe...
  8. Drqnk

Türkiye'de olan suriyeliler

Kuzenim ile görmüştük suriyeli 15 yaşındaki çocuk 20 yaşlarındaki kıza affedersiniz pandik atmıştı biz kuziyle dalardık ama elinde çakı var kız bir şey diyemedi çocuk tekrar attı sonra gitti 1624012497 yani bizim tahminimiz çocuk o kadar yaşı kızda o civarda
  9. Drqnk

la bizimim gibi düşünenlerle twitterda gündem açsak suriyelileri gönderir miyiz acaba + olarak onlar bize çakı çekiyor alcan sende çakıyı tüfek silah abartmayım o kadar öldürceksin misilleme aga öldürdükten sonra asıcaksın meydan türkiyeden gidin sonunuz böyle lur diye la 1 aya türkiyede...
  10. Drqnk

evet sorumlu 15 temmuzda biz nasıl tankların önüne yattıysak onlarda iç savaşın başlarında ülkesini savunacak iç savaş başladığında ah ben hangi ülkeye gitsem popişim rahat eder diye düşünmiycek
  11. Drqnk

alamıyoruz ha o para çünkü sana değil anne babana veriliyor anladın
  12. Drqnk

o suriyelilere bebek başı 1100 tl verileceğine çocuklara verilese aylık şuan her TÜRK çocuğu istediğini yapardı
  13. Drqnk

Zaten buna devlet para vermese bunlar sülalecek geliyorlar ülkemize o yüzden zenginler sülalecek çalıştıkları için
  14. Drqnk

Rehber Yazılıma Nasıl Başlamalıyız ?

Çoooook güzel olmuş ellerine sağlık bende başlıycam şimdi çok araştırcam teşekkürler
  15. Drqnk

Yazılım Hakkında "Rehber"

Yaz tutar bence bende böyle hafifton python dan başlamayı düşünüyordum
  16. Drqnk

Çözüldü✓ EKRAN KARTI MI İPHONE 11 PRO MU

Sana kalmış bir şey ben olsam ekran kartı alırım ihtiyacın yoksa telefona ekran kartı alırdım ben
  17. Drqnk

PS4 pro vs series s hangisi

Oyun zevkine bağlı series s yai ps5 gibi çıkalı az oldu diğer konsollar 10 yıl falan güncel kalıyor ama ps4 te özel oyunlar için mi alcan çünkü belli bir süre sonra sony ps4 e geliştirme yapmıycak oyun çıkartmıyak series çıkalı çok olmadı ama o kadar özel oyunu yok mesela forza var xbox ps4...
  18. Drqnk

Hadi Herkes Masaüstü Fotoğrafını Atsın.

Benimki çok kötü ama belki beğenen olur
  19. Drqnk

Herkes komik bulduğu müzik/şarkıyı yazsın

hem beğendiğim hem komik *mcı orkundk ft porçay
  20. Drqnk

Zamanla popülerliği düşen, günümüzde izlemeyen YouTube kanallarını sayın

Pintipanda hala izliyorum ama çok popüler değil o kadar düşmedi Yavrum Abbas bee
Geri