Arama sonuçları: *

1. Xredstyle

The Virus Yayınlandı

Rastgele düştükleri için öyle oluyor.
  2. Xredstyle

The Virus Yayınlandı

Kontrol edeceğim.
  3. Xredstyle

The Virus Yayınlandı

Yok erkeğim reis.İsmim hilal değil mail öyle.Bi ara öyle açmıştım kaldı yani.
  4. Xredstyle

The Virus Yayınlandı

Hocam silinmiyor ben görebiliyorum.
  5. Xredstyle

The Virus Yayınlandı

Şimdi kontrol ettim hocam.Arkadaş ilk başta 3 puan vermişti.İnstagram hesabımdan da yardırdı kendisi.Ben de cevap verince puanını değiştirmiş sanırım. 1623706458 yok hocam şu tarz 800*600. 1623706515 Müzik ekleyeceğim.Evet o problem diğer arkadaşlarda da var.Düzeltmeye çalışacağım.
  6. Xredstyle

The Virus Yayınlandı

İşte istediğim eleştiriler bu tarz eleştiriler.Hocam ben mobilde oynarken iyi geldi ama belki size küçük gelmiş olabilir.Telefonuzun çözünürlüğünü söyleyebilir misiniz?
  7. Xredstyle

The Virus Yayınlandı

Evet ben de farkettim,pc de test ederken bir sıkıntı yoktu ama mobile geçince böyle olmuş.Güncellemelerle düzeltmeye çalışacağım.
  8. Xredstyle

The Virus Yayınlandı

Hocam görmedim daha ben .Yüksek ihtimal instagram hesabımda benimle uğraşan kişidir.Bu arada instagram hesabım @xredstylestudio.Buradan diğer projelere falan da bakabilirsiniz. 1623706104 Oyunu geliştirmeyi düşünüyorum,güzel fikirler var aklımda.
  9. Xredstyle

The Virus Yayınlandı

Bir kere ödeme yapıyorsunuz 25 dolar.
  10. Xredstyle

The Virus Yayınlandı

Puan sistemi var oyunda,maske ,dezenfektan gibi şeyler düşüyor virüslerin yanında.Virüslere dokunursak puan kaybediyoruz,diğerlerine dokunursak puan kazanıyoruz.
  11. Xredstyle

The Virus Yayınlandı

Aslında aralık ayında yayınlamak istemiştim ama oyunun adı "The Corona" olduğu için Google Play izin vermemişti. Sınavlar dersler derken arada kaynadı haliyle bu oyun. Fırsat bulduğum ilk anda Google Play'e attım. Oyuna bakmak isterseniz aşağıya link bırakıyorum. Oyun güncelleme alacaktır. Not...
  12. Xredstyle

Çogu evde kütüphane olmaması...

15 Yaşındayım,Evimiz de 3 tane yer var kitaplar için ve sığmıyor.Bazı kitaplar kutular içinde.Okuduğumuz kitaplar olduğu için kutuya koyuyoruz zira eve sığdıramayız .
  13. Xredstyle

Pc hocası gg30 f/p midir?

Stok gg.
  14. Xredstyle

Çözüldü✓ HepsiBurada Talebiniz Olumsuz Sonuçlandı

Hocam tableti almadan önce burda konuyu açsaydınız keşke,yardımcı olurduk.
  15. Xredstyle

Amd A9 9420 Sistemin Fifa 17 Performansı

Aynı şey yani ben her oyunu sınırda oynuyorum alışığım düşük fpslere.
  16. Xredstyle

Hayır hikaye modu o,resmi bir şey.
  17. Xredstyle

Ona göre indireceğim boşu boşuna indirmek istemiyorum.İndireyim o zaman ben.
  18. Xredstyle

FIFA 17 Alex Hunter modu oynamak istiyorum. Sizce açar mı? 30 FPS yeterli bana. AMD A9 9420 3.0GHz işlemci, 8 GB DDR4 2133 MHz RAM, AMD Radeon 530 2 GB ekran kartı.
  19. Xredstyle

Offline Max 35 GB Oyun Tavsiyeleri

Neden?
  20. Xredstyle

Offline Max 35 GB Oyun Tavsiyeleri

Hocam Ezio üçlemesini oynadınız mı?Oynamadıysanız kesinlikle tavsiye ederim.
Top Bottom