Arama sonuçları: *

• Users: Müso
  • Order by date
  1. M

Oyunlarda pikselleşme sorunu

1080P ile alakalı olsaydı oyunda ki araba karıncalanma yaşardı. Arabanın direkt texture i bozuluyor bu durumun 1080p ile alakalı olduğunu düşünmüyorum .D
  2. M

Sadece bu oyunlarla sınırlı değil hemen hemen bütün oyunlarda yaşıyorum. HDMI kablosu ile bağlandığım için olabilir mi acaba?
  3. M

Herkese iyi günler iyi forumlar, yaklaşık olarak 1 aydır bu konudan muzdaripim. Resident Evil 4 Remake oyununu oynarken oyunlarda pikselleşme olduğunu farkettim. Oyunla alakalı olduğunu düşünüp başka oyunlara döndüm ve yine aynı sorunlarla karşılaştım. Monitörle mi Ram ile mi yoksa ekran kartı...
  4. M

Samsung Galaxy S20FE mi A52S mi

Cevaplarınız için teşekkürler S20FE alacağım.
  5. M

Samsung Galaxy S20FE mi A52S mi

Samsung Galaxy S20FE = 11.949 TL Samsung Galaxy A52S (5G)= 11.499 TL Daha ucuz olduğu ve 5G desteklediği için A52S alınır mı? Yoksa 450 TL daha ekleyip S20FE mi alayım? Cevaplarınızı bekliyorum Not: Mağazadan alacağım için fiyatlar böyle internetten alışveriş yapamıyorum maalesef.
  6. M

Çözüldü✓ 15K Monitör Dahil Oyun Bilgisayarı Önerisi

Açıkçası beklemek istemiyorum, dolar artıyor ve fiyatlarda buna göre yükseliyor. Neyse yardımlarınız için hepinize sonsuz teşekkürler.
  7. M

Açıkçası AMD istemiyorum. Nvidia shadow play vb. gibi özellikleri olduğu için nvidia taraftarıyım.
  8. M

Elimde 75 hz 19 inç 1440x900 monitör var. Bununla idare edip ileri de mi monitör alayım?
  9. M

15 bin liralık bir bütçem bulunmakta. Monitör dahil bir sistem istiyorum onu baştan belirteyim. Genelde minecraft, csgo, valorant, watch dogs 2 gibi oyunları oynayacağım. Kendi bulduğum 1650li sistemin linki...
Geri