Arama sonuçları: *

1. M

3 kulaklıklıktan hangisi

daha önce hyperx cloud 2 kullandım ve çok memnundum şuan kulaklığım yok corsair void rgb elite premim kulaklık steelseries arctis nova 1 ya da tekrar hyperx cloud 2 ayak sesini rahat kasabileceğim hangisi olur
  2. M

Am5 sistem için tavsiye lazım

Oynarım elbet ama önceliğim bahsettigim oyunlarda 300 fps altına düşmesin Bir de ekran kartı ve işlemci uyumlu degilmi ?
  3. M

Öylesine yazdım onu sadece yazdığım 2 parçaya uygun fiyatlı şekilde devam etmek istiyorum oyuzden öneri istedim 1714057350 Niye ?
  4. M

Merhaba arkadaşlar rekabetçi oyunlar için üst seviye bir sistem dizmek istiyorum Am5 İlk olarak işlemciyi aldım ryzen 7 7800x3d Ekran kartı olarak 3080 veya 3080ti düşünüyorum(2.el) geri kalan parçalar için tavsiyeye ihtiyacım var uygun fiyatlı olması önceliğim birde bu ekran kartı ile işlemci...
  5. M

Ergo Mouse önerisi yardım lütfen

3000 tl bütçe ile razer deathadder v3 pro benzeri bir mouse arıyorum şuan razer deathadder v3 pro kullanıyorum elime biraz büyük geldiği için bir tık küçüğünü arıyorum önerisi olan varmı
  6. M

Çözüldü✓ Ramları nasıl kullanmalıyım ?

Arkadaşlar merhaba elimde 4 tane ram var kit halinde 2 şerlik. Şuan ki anakartim Asus prime b550 -k içinde t force 3600mhz cl18 ram var 2 tane ,oc yaptım 4000mhz de çalışıyor sorum şu Elimde 2 tane daha ram var apacher 3000mhz cl16 bunları da anakarta eklesem 4 de 3000mhz çalışicak ama daha...
  7. M

PC siyah ekranda loop da kaliyor

Arkadaşlar merhaba anakartim Gigabyte b450m H son biosu yükledim sorunsuz çalıştı f63 sonra valoranta girmeye çalışınca secure boot hatası verdi biosa girip açtım Save exit yapınca birdaha açılmadı kasa calisiyor ama siyah ekranda kalıyor.
  8. M

FPS oyunları için hangi kulaklık ?

500 TL'ye kadar bütçem var. 2 kulaklık arasında kaldım Razer blackshark v2x Mpow Air se Hangisini almalıyım ? (FPS oyunları için )
  9. M

Elraen çekilişi yalanmı ?

Arkadaşlar elraen büyük bir yılbaşı çekiliş duyurmuştu 1 Şubat tarihine kadar oradan burdan izin almaya çalışıyoruz demişti 1 subat da glemio üzerinden katılımları durdurup not düşmüşlerdi noterden izin alıp 1 Şubat da sonucu ogrenicez diye fakat hala çekiliş olmadı ve hiçbir yerde çekiliş linki...
Top Bottom