Arama sonuçları: *

1. E

Köpek kulübesi Marangoz Fiyat

Arkadaşım yok tanıdığım tanıdığım bi yakınım da pek yok. Yani ücretli şekilde alicam ama ne kadar ücret isterler nerden alabilirim paletleri?
  2. E

Hocam yaşadığım yer köy gibi bi yer her şey bulamıyorum. İnternetten sipariş vericem ama hangi siteden alınır hangisi iyidir kötüdür gram bilgim yok.Herhangi bir link alışveriş sitesinden falan yani mdf alabilirsem çivi falan alır kendim de yaparım ama nerden alabilirim? Hepsiburadada 110 TL ye...
  3. E

Arkadaşlar 1 köpek için degil 8-9 kopek icin yaptiricaz. Zemin 200 cm üste doğru uzunluk 100 cm civarında olucak sanırım. Paletlerin yada tahtalarin fiyatlarını bilen birisi var mi? Yada marangoz tanıdığı olan falan var mi? (Yorumlarınız icin teşekkürler)
  4. E

Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 2 senedir tek başıma yaşadığım ilcede gezerek sokak hayvanlarını beslemeye çalışıyorum.Mahallemde 8-9 tane yavrusundan yetişkinine kopek var ve hepsi birlikte geziyor birlikte yiyip içiyor.Bunlara kulübe yaptırmak icin sosyal medyada para toplamaya başladık ama...
Geri