Arama sonuçları: *

1. D

oyun tavsiyesi verecekler

sadece izlemiştim ama olabilir güzel oyun 1614265212 cevap veren herkese teşekkür ederim birkaç tane kaptım
  2. D

iki oyundada ilk 3 oyunu bitirdim. Ama far cry diğer oyunları baya pahalı korsan oyunda oynamak istemiyorum
  3. D

rust uzun süredir aklımda vardı bir denemem lazım aslında
  4. D

onu başta çok oynadım ama sıktı artık
  5. D

i3 10100f işlemci 8gb ram gtx 1650 açık dünya tarzı olursa sevinirim fiyat konusunda şu anda bişey diyemem önerilenlerin arasından bakacağım
  6. D

oynayacak oyun bulamıyorum tavsiye edebilecek varmı acaba. gta 5, pubg, csgo, ets2 sıkıldım artık önerirseniz sevinirim
  7. D

kasadaki rgb fanların rengi takılı kalıyor

onu denedim yinede bişey olmadı
  8. D

kasadaki rgb fanların rengi takılı kalıyor

arkadaşlar bende rampage kasa var içinde biri önde biri de arkada (egzoz fanı) 2 tane fan var. bunlar normalde ışıkları dönerek yanması lazım ama bilgisayarın açma tuşuna basınca biraz dönüyor sonra ışıkları takılıyor bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
  9. D

Steam Pubg oyuncu ismi

arkadaşlar steam pubg'de oyuncu ismimi zamanında yaptım ama şimdi pek hoşlanmıyorum nasıl değiştirebilirim
  10. D

yeni aldığım pc'de aşırıcı derecede FPS kaybı oluyor

rami 16gb yapmaya çalışacağım. ssd kaç gb olmalı 140 alıp windowsu kursam yeterli olurmu
  11. D

fps'im genel olarak düştü 1080p high (75-100 fps) ayarlarda aldığım fps'yi 1680-1050 very low (75-90) da almaya başladım. üstüne birde anlık kasma donma ve fps 2-30 arasına düşmeye başladı. bu olay özellikle pubg'de oluyor şunuda anlamıyorum volarantta, csgo ve diğer birkaç oyunda hiçbir şey yok...
  12. D

Isı değerleri normal ama anlık kasmalar droplar olmaya başladı
  13. D

Arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar aralık ayında aldığım yeni pc'de son birkaç gündür ani fps kayıpları ve droplar yaşıyorum. Özellikler: İntel i3 10100F işlemci Zotac Gaming GTX 1650 4gb 8 gb ram 2666 ghz gigabyte h410m-h anakart 1tb hdd Arkadaşlar özellikle PUBG'de sistemi ilk aldığım 1 ay...
  14. D

termal macunu bilmiyorum evet her parçası sıfır ekran kartı sıcaklı aralığı 60-75 şimdiye kadar 75 üstü görmedim işlemci sıcaklığı 45-60 arası bundada şimdiye kadar 60 üstü görmedim işlemcinin kendi stok soğutucusu var
  15. D

Arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar aralık ayında aldığım yeni pc'de son birkaç gündür ani fps kayıpları ve droplar yaşıyorum. Özellikler: İntel i3 10100F işlemci Zotac Gaming GTX 1650 4gb 8 gb ram 2666 ghz gigabyte h410m-h anakart 1tb hdd Arkadaşlar özellikle pubg'de sistemi ilk aldığım 1 ay...
Top Bottom