Arama sonuçları: *

1. Talha787

Discord Minimum Yaş Kısıtlaması

hocam öyle yapıcam da içeri de birisi kaldı açılma şansı var mı
  2. Talha787

Discord Minimum Yaş Kısıtlaması

18 yaşımı doldurdum ama discord beni 8 yaşında sanıyormuş sebebi nedir acaba açma imkanı olmuyor mu neye göre karar veriyolar buna sadece arkadaşlarımla konuşmak için kullanıyorum hesabı herhangi bir sunucuya girmedim sırf merakımdan konu açıyorum geri açılma şansı var mı çok saçma
  3. Talha787

pc 2 monitor nasıl kullanılır

. 1620486536 .
  4. Talha787

bende harici ekran kartı var ama apu işlemcim var 2 monitor yaptım bir monitoru apu işlemciye taktım birini ekran kartına performans artışı olurmu
  5. Talha787

peki performans düşürür mü 2 monitor 1620465813 bendeki çalıştı ana karta taktım birini birini ekran kartına
  6. Talha787

pc 2 monitor kullanma birini ekran kartına birini işlemciye takılırsa çalışırmı hangisi devreye geçer
  7. Talha787

xbox gamepass oyunlarına türkçe yama nasıl kurulur

xbox gamepass oyunlarına türkçe yama nasıl kurulur 1620134071 lütfen yardım 1620134114 lütfen yardım
  8. Talha787

Yardım Forza Horizon 4 ultra da oynama

driver ayarlarını kontrol et
  9. Talha787

Yardım Forza Horizon 4 ultra da oynama

forza 4 de ultura ayarlara alırsın donma kasma vb frame düşüşü olursa bir ayar var bazı şeyleri azlatarak yüksek performans veriyor o ayarı açarsan rahat oynarsın
  10. Talha787

Bu sisteme windows 7 32 bit kurulurmu?

d bence Bliss Os kur çünkü hem daha hızlı kullanırsın hemde mobil oyunları oynarsın
  11. Talha787

rahat çalışması için 1 gb zar zor çalışır oyun oynayamasın win 10 kurarsan win 7 kur çünkü win 10 masaüstü için 1gb 500 mb kullanıyor oyuzden zor
  12. Talha787

en az 2 gb ram olması lazım win çalışması için
  13. Talha787

oyun arkadaşı sosyal medyada nasıl bulunur ?

kullanıcı adımı özelden yazdım hocam istersen ekliyebilirsin discorda sorun var arkadaşlık isteği gönderilmiyor bende
  14. Talha787

Niye böyle bir şey dedin kardeşim
  15. Talha787

Olur Hocam
  16. Talha787

Selam, maalesef gerçek hayatta olduğu gibi sanal ortamda da asosyalim. Her oyunu kaldıran bilgisayarım var ama oyunları birlikte oynayabileceğim arkadaşım yok. Bana tavsiye verir misiniz nasıl sanal ortamda, oyunlarda arkadaş edinebilirim, ne konuda girişken olmalıyım ya da siz nasıl tanıştınız...
  17. Talha787

donanım arşivi hesabı nasıl kapatılır

donanım arşivi hesabı nasıl kapatılır ? lütfen biliyorsanız yazın
  18. Talha787

Grand Theft Auto IV oyundan atma sorunu

krd kapat konuyu raporla tmm birdaha da konu açarsam ne ya bunlardan hiçbirini yapmadım gta 4 oyundan atma sorunu diye konu açıyorum çözüm bulamadım kimse yazmadı oyuzden birdaha açtım kusura bakma hesabımı siliyorum şimdi
Geri