Arama sonuçları: *

1. Taner Çinkılıç

Yardım Biosta diskim görünmüyor yardım...

Selamlar arkadaşlar media creation tool ile rufus kullanmadan direk win11 yazdırdığım bir usb vardı elimde bilgisayarımı formatlerken ''windows 11 yükleme başarısız oldu" Dedi ve boot kısmında m2ssd görünmemeye başladı. Storage info vs diğer kısımlarda görünüyor ama boot kısmında görünmüyor ...
  2. Taner Çinkılıç

Öneri 2k 144+ fps/mmo oyun için monitör

Bende bunu düşünüyorum diğer 2k lar hep 27 inc var mı yinede önerisi olan
  3. Taner Çinkılıç

Öneri 2k 144+ fps/mmo oyun için monitör

7500f &7800xt kullanıyorum fps ve mmorpg oynuyorum en uygun monitör ne olur arkadaşlar bir de aşağıdaki nasıl kullanan var mı memnun mu alınır mı acaba? https://www.itopya.com/aoc-238-q24g2abk-165hz-1ms-hdmi-dp-adaptivesync-qhd-ips-gaming-monitor_u23608
  4. Taner Çinkılıç

Öneri Bu sisteme monitör önerisi plss

Var mı önerebileceğin güzel bir tane genelde fps mmo takılıyorum
  5. Taner Çinkılıç

Öneri Bu sisteme monitör önerisi plss

İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5 7500F MPK 5.0GHz 32MB 6 Çekirdek AM5 işlemci × 1 İŞLEMCİ SOĞUTUCU: Thermalright Peerless Assassin 120 TL-C12 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili × 1 ANAKART: ASUS Prime B650M-R 7200MHz (OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI...
  6. Taner Çinkılıç

45-50K arası monitör dahil sistem önerisi?

Evet şuan da buna bakıyordum kasa xpg 750w 80+gold Ramler 2x16 corsair cl40 5600mhz amdexpolu Ssd 1 tb adata gen4 yapınca 40k oluyor değer mi ne diyosun bunu alırsam 144+ 2k monitörde muhtemelen alabilirim 8 9 k ya
  7. Taner Çinkılıç

Yok fotoğrafta bir sistem var 4070 superli fitatı 43k 7800xtliyi özelleştirince 39k civarı oluyor arada 3 4 k oynuyor yani onu diyorum ki
  8. Taner Çinkılıç

Fotoğrafta da 43k ya 4070 super var o nasıl reis sence arada 3 k oynuyor özelleştirince
  9. Taner Çinkılıç

Ardaşlar şöyle bir kaç sistem var bütçe belirttiğim gibi bunlardan ya da farklı öneride bulunabilirseniz iyi olur. Bir sistem ek te fotoğrafta. 1- https://www.gaming.gen.tr/urun/338739/elite-7800xt-amd-ryzen-5-7500f-mpk-asus-tuf-rx-7800-xt-o16g-og-gaming-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/...
  10. Taner Çinkılıç

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

G4 nasıl beyler alınır mı
  11. Taner Çinkılıç

Rx7800xt 36k böyle alınır mı lütfen yardım

Bu özelleştirmelerle 35k beyler alınır mı fiyatı iyi mi?
  12. Taner Çinkılıç

Böyle 36 k alınır mı arkadaşlar.
  13. Taner Çinkılıç

7800xt li sistem alınır mı alınırsa kaça düşerse ve ne özelleştirme yapmak lazım beyler
  14. Taner Çinkılıç

Parçalarla Oynamadan Görüntü Gelmiyor

Dostum anakartta hdmı yok ama bi vga bulup deneyeceğim bende ekran kartında bir şey var diye düşünüyorum çünkü bazen ekran kartıyla oynadığımda geldiği oluyor. Statik elektrik değil onlarıda denedim bro. 1704523477 . .
  15. Taner Çinkılıç

Parçalarla Oynamadan Görüntü Gelmiyor

Selamlar arkadaşlar, Bir süredir bilgisayarı açmaya çalıştığımda bütün fanlar ve harici donanımlar çalışmasına rağmen görüntü gelmiyor fakat bios pili , ramler , ekran kartı vs parçaları sök tak yaptığım zaman (hepsini tek tek de denedim açılmadığı oluyor o yüzden net bir parça problemli...
  16. Taner Çinkılıç

SAÇ UZATANLARA TAVSİYE

Uzatma kardeşim uzatma kesmeye kıyamıyosun uğraşıp duruyosun :giggle:
  17. Taner Çinkılıç

Yardım Max 8-9k Bütçede telefon önerisi.

Selamlar arkadaşlar, Günlük kullanıma uygun şarjı gün boyu giden YouTube , Twitch gibi platformlarda akıcı ve kamerası iyi olan bir telefon almak istiyorum. Oyun vs neredeyse hiç oynamıyorum telefondan. Varsa f/p önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
  18. Taner Çinkılıç

CS:GO da Nasıl gelişilir

İzleyerek öğrenip oynayarak uygulayacaksın dostum. Ne kadar çok oynarsan onkadar çok ve hızlı gelişirsin.
  19. Taner Çinkılıç

Valorant mı Cs:go mu ?

Teknik anlamda Valorant Cs Go ya göre çok üst düzey fakat zevk oynayan kişiye kalmış
  20. Taner Çinkılıç

Oyunlar Açılırken Mavi Ekran Hatası

Dostum forumda minidump oluşturma rehberi var oradaki adımları uygulayıp minidump dosyanı paylaşırsan bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır.
Geri