Arama sonuçları: *

1. Aquaman

Çözüldü✓ GAMEPAD ÖNERİ-TAVSİYE

54 liralık bir indirim sağladı 99 lira kargo ile 1844 lira tuttu sipariş geçtim. Dostlar yardım ve destekleriniz için çok çok teşekkür ederim iyi forumlar herkese.
  2. Aquaman

Xiaomi 12t pro vs 13t

9 bin liraya iyi gibi geldi bana çok anlamam 2. el piyasasını. Telefonun durumu nedir kozmetik olarak illaki çiziği olacaktır ama ondan ziyade batarya durumu çok daha önemli.
  3. Aquaman

Xiaomi 12t pro vs 13t

12T PRO kesinlikle 13T modeline bir üstü diye aldanma 12T pro tokat manyağı yapar.
  4. Aquaman

Hocam çok teşekkür ederim tekrardan. Bugün gidip iademi yaptım klasik vatan yine mağduriyet yarattı iadeyi gerçekleştirdi fakat paramı iade etmedi kupon şeklinde verdiler. Hiç tartışacak havam yoktu çıkıp gittim vatandan bir şey alınmaması gerektiğini bir kere daha hatırlattılar bana saolsunlar...
  5. Aquaman

hocam aldım bunuda listeye inceleyeceğim
  6. Aquaman

evet eafc25 oynuyorum direkt atamalardan değiştiriyorum
  7. Aquaman

Estafurullah hocam ne demek gelip zahmet edip yazıyorsunuz benim için mutluluktur. Aldım notumu hocam yarın biraz xbox kontrolcülerini inceleyim fizikselde bakalım nasıl. Hocam birde ben PS kontrolcüsünde yönlendirmek için analog yön tuşlarını kullanıyorum joystick kısmını kullanmıyorum bu...
  8. Aquaman

Hocam öncelikle cevap ve açıklamalarınız için çok çok teşekkür ederim. Sizin yazdığınız tüm modelleri not aldım listeme. Sizden bir ricam olacak bu modeller arasından bunları da alabilirsin veya bu modeller arasından en iyi seçenek budur diyebileceğiniz modeli tavsiye ededebilir misiniz acaba...
  9. Aquaman

Dostlar selamlar Normal şartlarda Orijinal Sony dualsense ps5 kolu kullanıyorum (Bilgisayardan EAFC25 oynuyorum sadece) bugün kol tuş takılı kalmasından dolayı garantiye gitti. Hem kolsuz kalmayayım hem 2. bir kolum olsun arkadaşım geldiğinde oynayalım diye bu ürünü satın aldım...
  10. Aquaman

Çözüldü✓ Samsung 25" Odyssey G4 240HZ/G-SYNC DESTEKLİ DİSPLAY PORT KABLOSU

1760980281 soldaki kalın büyük örgülü kablo.
  11. Aquaman

Çözüldü✓ Samsung 25" Odyssey G4 240HZ/G-SYNC DESTEKLİ DİSPLAY PORT KABLOSU

Selamlar Satın aldığım tarihten beridir kullanıyorum hiç bir şekilde sorun yaratmadı başlık kısmı kalın ve sert bir yapıda ama mönitöre cuk oturuyor oynama temassızlık vesaire yaratmıyor gönül rahatlığı ile alabilirsiniz ilk takmada biraz yorabilir kablolama yaparken vs. sert bir yapıda olması...
  12. Aquaman

IOS 16 pro ios 26 kuran varmı

Arkadaşlar selamlar ios 26 sürümüne bende geçiş yaptım. Genel olarak şu an performansından memnunum. İlk yüklemeden 2 saat kadar bir süre ciddi derecede kasmalar donmalar oldu akışta gezerken takılmalar oldu fakat 2 saatin sonunda kendiliğinden düzeldi ve eskisinden çok daha iyi hale gelmiş gibi...
  13. Aquaman

Motosiklet Çantası (TOPCASE) Almak için yardımcı olur musunuz.

Öneriniz için çok teşekkür ederim. Kare şeklinde istiyorum.
  14. Aquaman

Şekli biraz tuhaf geldi bana ama fotoğraf kaynaklı da olabilir. 45 lt demişssiniz fakat 55 ve 40 litre olarak gözüküyor şu an sitelerinde.
  15. Aquaman

Merhaba dostlar Honda PCX 2024 model motosiklete sahibim gündelik olarak kullanım dışında haftasonları 200 km yol yapıyorum. Bagaj yetersiz kaldığı için çözümü Topcase ile aramaya başladım fakat sağlam olsun istediğim için alüminyum çantalara bakmaya başladım 3 seçenek bulabildim. 1...
  16. Aquaman

KLİMA ALACAĞIM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?

Samsung aldım 1 yılı doldurdu memnunum
  17. Aquaman

Odamda wifi çekmiyor ne yapmalıyım?

Köprüleme yöntemi diye bir şey varmış onu bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi
  18. Aquaman

Rtx 3080 için için 850 w yeter mi

5600x 3080 kombosu kullanıyorum 600w psu var ek olarak 8 fan ve kule soğutucu var fazlasıyla yetiyor.
  19. Aquaman

Razer blackshark v2 pro 2023 alınır mı

Ben almadım dostum maleseef. Bir anlık gelen bir ani kararla gidip bluetooth telefon kulaklığı aldım onu kullanıyorum oyun felan girersem normal kablolu razerden devam.
  20. Aquaman

Dualsense i Şarj Etme

Bende pcden ediyorum genelde. Bazen unuttuğumda oynarken bittiğinde powerbanka takıyorum. Sorun olmaz yanı sadece ucuz dandik sarj kablosu kıllanma yeterli.
Geri