Arama sonuçları: *

1. R

Çözüldü✓ asus ROG Strix Go 2.4 wireless VS Corsair Void elite wireless ?

Arkadaşlar selamlar. Uzun araştırmalarım sonucunda kulaklarıma uygun. Şarjdayken hem özelliklerden kullanma hemde şarj olabilme özelliğe da sahip. Mikrofonu yukarı kaldırdığımızda mikrofonun kendini susturma özelliğine sahip. Pedleri oldukça geniş olan Logitech G935 aldım. Ağırlığı konusunda...
  2. R

Son olarak son ses seviyesinden memnun musunuz? Ben çok yüksek sesli şarkı dinlemeyi çok seviyorum.
  3. R

Kulak pedleri geniş mi tarif edermisiniz rica etsem ? Kulaklarınız büyük mü ?
  4. R

Şeyi sormak istiyorum biraz da kulakları bastırsınki pedlerin arası boşluk kalmasını isttemiyorum pedlerde bi boşluk mevcut oluyormu ?
  5. R

Peki kulağınız içeride mi kalıyor ve pedler kısmında bir rahatsızlık çekiyor musunuz? ve kulaklarınız büyük mü ?
  6. R

Arkadaşlar selamlar. Uzun bir süre sonra kulaklığımı değiştirme kararı aldım ve yayınlarım için de uygun olan kablosuz bir kulaklık istiyorum. Çok fazla araştırdım ve hala karar veremedim aramızda kullanan varmı yokmu bilmiyorum o yüzden sizlere sormak ve görüşlerinizi almak istedim. 1600 ₺...
  7. R

Garry's Mod da FPS drop

Nasıl halledeceğiz bunu artık kafayı yeme derecesine geldim
  8. R

Garry's Mod da FPS drop

Çoğu kişinin bu durumdan müzdarip olduğuna yüzde yüz eminim ama herhangi bir çözümünün olduğu herhangi bir video karşıma çıkmadı hiçbir insan bir makale ve ya video paylaşmamış böyle saçma sorunun nasıl çözüleceğine dair. öncelikle Sistemim: Ryzen 5 3600X Gtx 1660 Super 2x8 3200 Mhz Ram vs vs...
Top Bottom