Arama sonuçları: *

• Users: bqrqm
  • Order by date
  1. B

25 Kasım için tıraş makinesi önerisi

hocam 1.5 yıl önce 150tl ye powertec almıştım sakalları zar zor kesiyor memnun değilim maalesef yine de bir bakayım bu bütçelerde
  2. B

25 Kasım için tıraş makinesi önerisi

Selamlar. 25 kasımda belki indirim olur diye sakallarım ve vücut kullarım için bakıyorum (sakalları iyi kesmesi önemli). Bütçe 650tl ancak yine de 800tl ye kadar kaliteli tüm önerilerinizi bekliyorum listeme eklerim indirim olursa alabilirim böylece. (kafanızda ekstra bütçe dışı bir şeyler...
  3. B

En Küçük Boy Kulaklik Si̇li̇konu

Herkese selam. Anker dot 3i kulak içi kulaklık modelini aldım. Ancak kulağımın yapısı çok küçük olduğundan içinden çıkan en küçük boy silikon ile bile kulağıma oturmuyor. Aynı silikon ile başka insanlarda denediğimde cuk diye oturuyordu. Silikon almayı düşünüyorum çok çok küçük boy. Var mı...
  4. B

KULAK İÇİ BLUETOOTH KULAKLIK KULAĞIMA GİRMİYOR

Hocam ne yapmamı önerirsiniz yok mu yolu yordamı bunun kulağım küçükmüş
  5. B

KULAK İÇİ BLUETOOTH KULAKLIK KULAĞIMA GİRMİYOR

Herkese selam. Anker dot 3i kulak içi kulaklık modelini aldım. Ancak kulağımın yapısı çok küçük olduğundan içinden çıkan en küçük boy silikon ile bile kulağıma oturmuyor. Aynı silikon ile başka insanlarda denediğimde cuk diye oturuyordu. Silikon almayı düşünüyorum çok çok küçük boy. Var mı...
  6. B

Xiaomi İçin Hızlı Şarj Destekleyen Kablo

Selamlar, kabloya ihtiyacım var nereden bulabilirim? Cihaz redmi note 8, adaptör 18 watt.
  7. B

HAKİİ TİME PRO vs ANKER NOTE 3 İ

Herkese selam. Hakii time pro modeli ile anker note 3 i arasında kaldım hangisini tercih ederdiniz. İkisini de 1000TL varsayarsak tabii. Ayrıca Anker dot 3 i modeli ile note 3 i modelinin tasarımı dışında ne gibi farkı vardır arada ciddi fiyat farkı var da. Bu saydığım 2 model dışında öneriniz...
  8. B

KABLO

....... abc
  9. B

12GB İLE 15GB ARASI TARİFE ÖNERİSİ

teşekkürler hocam talep oluşturdum
  10. B

Hocam 9+9 olayı nedir direkt 18GB lik paket olarak düşünebilir miyiz yoksa 2. 9GB süreli hediye mi haftalık falan yani veya kısıtlı kullanım falan mı sunuyor? Ayrıca hocam diyelim geçmeye karar verdim geçiş aşamasında paketi satın alabilir miyiz zam gelme ihtimaline karşı yoksa geçtikten sonra...
  11. B

Hocam BİM CELL kullanıyorum 2 ayda bir 15 TL zam yaptıkları için çıkmaya karar verdim. Bu da TT altyapısı kullanıyor herhangi bir zam olmayında zam bana yansıyacak mıdır vestelcellde? Ayrıca internet hızında sıkıntı olur mu ve geçmek dediğiniz kadar zor mudur? son olarak bilindik operatörlerden...
  12. B

Hocam bütçe belli değil ama dediğim gibi 12-15GB olması lazım ona göre ayarlamaya düşünüyorum ama 75 e kadar olabilir fiyatlardan pek haberim yok şimdilik
  13. B

Herkese selam. Bim cell'den gelen zamlardan sonra numara taşımak istiyorum. Minumum 12GB ancak benim geçmek istediğim 15GB'lık tarife arıyorum. Operatör fark etmez ancak faturalı olması benim için önemli. En uygun belirttiğim koşullarda tarife önerilerinizi bekliyorum. 25 yaş altıyım. Şimdiden...
  14. B

TCL MOVEAUDİO S600 yeniden indirme girer mi?

Herkese selam. Daha önceden 2 3 defa indirime girmiş olup 400 veya 500 TL'ye düşen TCL S600 tekrar indirime girer mi? Kulaklık arıyorum ama fiyatlar baya yüksek bu kulaklık bahsettiğim fiyatlara inerse hemen almayı düşünüyorum. Cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  15. B

Dolara Müdahale Geli̇r Mi̇?

Herkese selam. Aralık zamanındaki gibi dolar kuru hızlı bir artış ile 17 civarında gelmiştir. Sizce devlet tarafından müdahale (sert düşüş) gelebilir mi? Şimdiden cevaplayan arkadaşlara teşekkürler.
  16. B

Yağ yakmam gerekiyor ne yapmam lazım

Teşekkürler herkese
  17. B

Yağ yakmam gerekiyor ne yapmam lazım

**Boyum 1.84 kilom 84** Daha önceden buna benzer bir konu açmıştım. Ancak belli sebeplerden fitness saloluna gidemeyeceğim. Ancak tüm vücudumda özellikle saç yüz sırt olmak üzere sivilce, çıban çok arttı. Saçıma sakalıma zarar veriyorlar ve verdiler de (bazı yerlerde saç sakal çıkmıyor). Bu...
  18. B

Monster Abra A7 V12.1.5 17.3 İnç 144hz Model 2. Elde Ne Kadar Eder

Merhaba, duruyor hocam. Yani flash duruyor ama içindekilerden emin değilim.
  19. B

MONSTER ABRA A7 V12.1.5 17.3" Modelinin Panel SRGB Oranı Nedir?

https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a7-v12-1-5/ Cihaz linkini de ekliyorum. Bu modelin SRGB oranını bir türlü bulamadım yardımcı olabilir misiniz. Clevo kasaya sahiptir.
  20. B

Altındaki yükseliş ve doların 16'yı aşmaması öngörüleriniz nelerdir

Daha önceden de konu açmıştım 900 den altın alınır mı diye. Şimdi yine soruyorum 950 den altın alınır mı, dolara müdahale gelir mi? Tahminleriniz nelerdir?
Top Bottom