Arama sonuçları: *

1. C

ASUS TUF B450 Gaming Plus Bios Güncelleme

Cevap veren herkese teşekkür ederim, Beta sürümleri indirmeyi denememiştim, aradan bir beta sürüm yükledim tanıdı sonra da mevcut son sürüme yükselttim ve sorun çözüldü, teşekkürler ilginiz için tekrardan.
  2. C

ilk sürümünüz neydi acaba sizin ?
  3. C

Evet hocam bu durumu redditte görmüştüm 2008 ve diğerlerini sıra ile denedim atlayarak denedim vb. mevcut bütün sürümleri bios üzerinden update etmeyi denedim ne yazık ki hatalı bu sürüm hatalı dedi. en üstte göründüğü gibi sürüm 2006. İlginiz için teşekkür ederim . 1614367899 Merhaba...
  4. C

@Mehmet Yılmaz spam yapmak istemiyorum ancak sorunun çözümüyle alakalı yerli/yabancı kaynaklara ulaşamadım ?
  5. C

@Abdullah Hacıgül yardım gelir mi hocam :/
  6. C

*Sorunuma ne yazık ki hala çözüm bulamadım.
  7. C

*Güncel
  8. C

*Güncel
  9. C

*Güncel
  10. C

Eyvallah, bende bekliyorum bakalım, teşekkür ederim
  11. C

Evet ne yazık ki ikisini de denedim, online olan ve manuel olarak BIOS üzerinden denediklerimde de sonuç alamadım, eski versiyon mevcut. Güncellemiyor.
  12. C

Merhaba, Öncelikle @Abdullah Hacıgül sayende Temmuz ayında DA2 sistemi bir kaç değişiklik ile satın aldım. Öncelikle sistem özellikleri; Şeklindedir. İş yoğunluğu sebebiyle üzerine çok düşemediğim bilgisayarımdaki kararsız çalışma durumundan yakın bir arkadaşıma bahsettiğimde BIOS...
Geri