Arama sonuçları: *

1. M

Tam boy klavye önerisi

selamlar 5000 tl kadar bütçem var tam boy manyetik bir klavye istiyorum fakat bulamıyorum bildiğiniz bir model varsa yardımcı olur musunuz? (manyetik olmazsa da tam boy snap tap özellikli bir klavye önerisinde bulunabilirsiniz)
  2. M

EKRAN KARTI GÜNCELLEMESİ

3060 12GBLIK modele sahibim ekran kartını güncelledikten sonra hatası aldım sürekli anlıık fps droplar yemeye başladım oyunlarda vs nasıl çözebilirim bilgisi olan varmı? (2 güncellemedir böyle)
  3. M

30K BÜTÇELİ SİSTEM ÖNERİSİ (yardım)

16 GB VRAMli var demedim zaten baktıklarım kıyasladıklarım 8 GB modellerdi
  4. M

30K BÜTÇELİ SİSTEM ÖNERİSİ (yardım)

4060Ti ddr5 sistem kurmak istiyorum bütçe max 30 32k piyasaya baktım bi kaç tane sistem buldum fakat hangisi daha mantıklıdır karar veremedim yardımcı olabilecek varmı?
  5. M

Gaming mouse önerisi

Aklımda almak istediğim iki model var birincisi VXE MAD R Wireless Mouse ikincisi ise Rampage Zenith Pro 4K fakat daha önce kablosuz mouse kullanmadım aktif kullandım mouse rival 3 uzun zamandır kullanıyorum kablosundan çok şikayetciyim masamdan aşağı düşüyor ve zevkimi bozuyor o yüzden...
  6. M

Black ops 6 açılmıyor (Game pass)

ilk başta anticheat ekranında geri kapanıyordu yüklenirken şimdi problem değişti o aşamayı geçebiliyorum ana menü geliyor black ops seçiyorum ekrana bu gelip kapanıyor jsdagnads 1729873829 Görselde buraya kadar ilerleyebildim alksdgödas (shaderları yüklemşti şimdi bidaha yüklüyor oyunda grafik...
  7. M

bende sorun kendiliğinden çözüldü fakat şimdi de açıyorum kendi kendine geri kapanıyor
  8. M

Evet karşılıyor
  9. M

oyun zaten gece 00 00 da erişime açıldı daha önce girmedim ne bu bilgisayarda ne başka bilgisayarda yes dediğimde de oyun açılmıyor no dediğimde de
  10. M

Oyuna hiç giriş yapamadım ki, sistem özelliklerim 16 ram 12 GB 3060 ekran kartı ryzen 5 5500 işlemci
  11. M

black ops 6 ile alakalı her şey yüklü (online hariç) run is safe mode uyarısı veriyor çözümü bilen varmı?
  12. M

Bilgisayar fiyat önerisi

AMD RYZEN 5 5600X - 16 gb ram - 512 nvme - 700w gamin g kasa Asus 3090 24 gb ekran kartı 30 000 tl ye alcam sizce iyi mi? normalde 40 ama eski bilgisayarı 10kya vercem 30a gelcek o yüzden
  13. M

digital vibrance sıfırlanıyor

Her pc resetlememe 50 ye düşürüyor yokmu bir çözümü ekran kartı 3060
  14. M

alt z yapınca bildirim sesi geliyor

öncelikle kullandığım uygulama "geforce experience" yaşadığım sorun alt z yaptığımda oyunlarda bip diye bildirim sesi çıkıyor bi kaç gündür problem yoktu bugün yapmaya başladı ve sinir bozucu yapışkan tuşları kapattım düzelmedi çözüm önerebilecek varmı?
  15. M

Valorant fps sorunu yaşıyorum

ram ayarlarını bios üzerinden güncelledim 2.6 mhzde çalışıyormuş 3.200e çıktı msı afterburner açıcam bakıcam ve dönüş yapıcam teşekkürler 1726587310 MSI afterburner kullanmayı bilmediğim için tüm değerleri açtım aldığım sonuçlar böyle
  16. M

bu videodaki ekran kartı 4060 ama
  17. M

165 hz 1080 1726585560 bi araştırıp bakayım biostar b550mh anakart modelim bilen varsa yardımcı olursa sevinirim yinede kendimde bakacağım
  18. M

ramler 3200MHz ekran kartı ayarları fps için ayarlı biosa nasıl bakabilirim bilmiyorum 1726585249 hayır ekran kartına takılı ve bilgisayar temiz 1726585274 ısınma max 70 75 derecelere falan çıkıyo
  19. M

Merhaba 12 gb 3060 ekran kartım var ryzen 5 5500 işlemcim var valorantta 150 fps civarında alıyorum neden bu kadar düşük (grafik kalitesi yüksek yada düşük fark etmiyor hep aynı fps alıyorum) instada pc satan dandik sayfalar bile 400 500 fps alıyor benim fps değerlerim normal mi yoksa sadece...
Geri