Arama sonuçları: *

1. A

ethermine para yatırmıyor

fakat kazım yapmayı bıraktım ama 0.01 etherim hayla duruyor etherminede
  2. A

ne zaman başladığımı görebileceğim bir yer varmı peki? hatırlayamıyorumda
  3. A

fakat 0.01300 e ulaştıktan sonra madenciliği bıraktım şuan ethermineda gözüküyor yani anladığıma göre 14 gün sonundamı yatacak
  4. A

arkadaşlar ethereum madenciliğine başladım ve 5 gün boyunca kazım yaparak 0.01387 eth ye ulaştım binance hesabıma ne zaman yatacak ?
  5. A

Mining driverı yüklersem oyun oynayabilirmiyim?

teşşekür ederim saol.
  6. A

neyden dolayı
  7. A

arkadaşlar tek ekran kartıyla eth kazıyorum. daha fazla kh almam için amd,nin sunmuş olduğu minig için blockchain driveri var .sorum şu acaba bu driverı bilgisayara kurduktan sonra biligisayarımı normal gündelik olarak oyun vs performans düşüşü olmadan kullanabilirmiyim?
  8. A

Yardım rx550 ile Rvn mining yapma

sadece eth var ondada ideal 6 gb olması gerekiyor
  9. A

he sen rvn kazıyorsun malesef phoenix de rvn yok
  10. A

en iyi eth havuzu hangisi?

yani 14 gün içinde 0.01 ether birikirsemi çekebiliyorum 1613907040 teşekkürler
  11. A

hmm bu konuda bir bilgim yok ama sana phoenix minerı kullanmanı tavsiye ederim ben sorunsuz kullanıyorum
  12. A

start (çalıştırmakistediğin exeyi yaz)
  13. A

hayır o amd yazan yerin yanındaki klasör simgesine tıkla orada ki klasör yolunu yazman gerek cmdye
  14. A

ethermine mh,ı güncel göstermiyor

şuan %50 kullanımda 28 görüyorum oc yapcam dediğin gibi 30 31 görebilirim ama bilmiyorum ethermin sitesinin ödeme şeklini bilmiyorum.yani diyorki minimum 0.1 ether diyor 0.1 ether 1200 tl yapıyor .o kadar etheri yapmam için 1.5 ay açık kalmsı lazım pcnin yani mantıksız geliyor mesela minimum...
  15. A

cd yaz boşluk bırak ardından göstermiş olduğum klasörün adresini gir sende farklıdır
  16. A

sence devam etmelimiyim?
  17. A

evet 2 gündür 7/24 açıktı şimdi kapattım 28 lerdeydi
  18. A

burdan anlatmam daha iyi belki diğer arkadaşlarında sorunları çözüm getiririz sonuçta forum bunun için var.
  19. A

:) dün ekran kartımı modladım ve 28 e çıkardım birkaç oc yapsam 30 31 e de çıkartabilirim fakat istemiyorum
Geri