Arama sonuçları: *

1. Beşiktaşlı Reyna

Keycaps değiştirme (öneri)

Ben hepsini değiştircem bu tanesi bu fiyata ise çok pahalı 1735546253 Teşekkür ettim. Benim klavyeye olur sanırım
  2. Beşiktaşlı Reyna

Fotoğraf atar mısın ? 1735539025 Mouse ve ksa beyaz o yüzden beyaz yapmak istedim de
  3. Beşiktaşlı Reyna

Detaylı bilgi verir misin ? 1735316748 Olur hocam sana zahmet
  4. Beşiktaşlı Reyna

Memnun musun hocam benim klavyeye olur mu ?
  5. Beşiktaşlı Reyna

upupup
  6. Beşiktaşlı Reyna

Hayırlı forumlar, fotoğraftaki klavyeyi kullanıyorum ''Asus Rog Strıx Scope TKL Deluxe'' diye geçiyor. Tuşları beyaz yapmak istiyorum önerdiğiniz keycaps var mı ?
  7. Beşiktaşlı Reyna

Bilgisayarcıdan RTX 4060'a Takas Maceram

Üşenmeden yorumların hepsini okudum yorum yazan arkadaşların hepsi haklı. Birinin dediği gibi yılın son kazığını yemişsin. İçine siniyorsa gerisini düşünme.
  8. Beşiktaşlı Reyna

NZXT 510i kasaya dikey ekran kartı ?

Mükemmel 1735190939 God of war ragnarök full ayarlarda 2K işlem sıcaklığı gözükmüyor ama 38 dereceydi
  9. Beşiktaşlı Reyna

upupup
  10. Beşiktaşlı Reyna

https://nzxt.com/product/h510i?srsltid=AfmBOoqvVajhKAIgapjCSl70tuPFaZCBKS_3VkZSMz7EdvJrYnGvZ4ga
  11. Beşiktaşlı Reyna

Arkadaşlar imzadaki sistemi upgrade edicem. Düşüncem 2 ekran kartından biri fakat dikey kullanmak istiyorum. NZXT 510i kasaya RX 7900 xtx veya RTX 4080 Super sığar mı ? Kasanın kendisinde dikey takma aparatı var.
  12. Beşiktaşlı Reyna

Yardım Vatan bilgisayar Hırsızlığı!!

Tüketici hakem heyeti demek istedin herhalde. Mail ile sorunu bildirebilirsin. Olmazsa iade et internetten aldığın yerden iade et seçeneği illaki vardır ordan et arayarak etme
  13. Beşiktaşlı Reyna

Grafik Tasarım Monitörü

Teşekkür ederim araştırıyorum
  14. Beşiktaşlı Reyna

2025 Hurda Teşvik Yasası! ÖTV'siz KDV'siz Sıfır Araç

Son cümlenden ne düşüncede biri olduğunu anladım o yüzden seninle tartışmaya girmek istemiyorum. İyi forumlar
  15. Beşiktaşlı Reyna

Ne arabası kullanıyorsun? Araban nedir ne marka kaç model bilmiyorum ama gelipte 25 yaşından büyük arabayla senin arabanı kıyaslaman yanlış. Herkes ister ötv kdv vermeden daha iyi araba almayı. Ama çevre temizliği, can güvenliği diğer etkenlerden dolayı devletin böyle bir adım atması bile büyük...
  16. Beşiktaşlı Reyna

3 değil bence 1 sene şartı vardır diye düşünüyorum. Tabi 3 sene olsa daha iyi olur. 2 sene daha elimdeki arabaya biner durumu düzeltince yeni araba alırım. 1734683765 Çok güzel bir yasa bu arada. MHP tarafından önerildi. Tabi bu ülkede her şey mümkün olduğu gibi bu yasada MHP ve AKP oylarıyla...
  17. Beşiktaşlı Reyna

Grafik Tasarım Monitörü

upupup
  18. Beşiktaşlı Reyna

Grafik Tasarım Monitörü

Arkadaşlar merhaba iyi günler. Şirkete grafik tasarım için renkleri en iyi yakın şekilde gösterecek bir monitör arıyorum. Önerileriniz var mı bütçe 25K aşağıda olabilir.
  19. Beşiktaşlı Reyna

Tasarım için monitör önerisi

Buldun mu hocam ?
Top Bottom