Arama sonuçları: *

1. waynec

Rehber NVIDIA Ekran Kartları İçin UnderVolt Rehberi

Gigabyte GTX 1660 Super OC Edition 6GB. İlk fırsatta aynı modelin videosunu uygularım herhalde.
  2. waynec

Başaramadık abi.. daha önce buraya gelip yaptım UV ama becerememişim Apex Ultra ayarlar 84 Derece maşallahı var benim kartın
  3. waynec

Warzone “Fatal Error”/Açılmama (Siyah Ekran)

Toplama, belirli bi model değil. PC
  4. waynec

MSI var, silmek üzücü. Driver zaten güncel. Eve dönünce denicem teşekkür ederim
  5. waynec

1650 ile oynayan arkadaşlarım var sanmıyorum kaldırmayacağını. Önerilen sistem gereksinimine kıl payı sahip, ayrıca markası ne derken?
  6. waynec

(Oyunu yeni yükledim) Görseldeki 0x00000001581476a0 89855403 0xc0000005 adlı hatayı alıyordum. Bi kaç video izleyip player dosyasını çöp kutusuna attım tavsiye üzerine bu sefer bu fatal error bildirisi gitti ama oyun hala açılmıyor, siyah ekranda kalıyor. Bu error çok yaşanan bir olay mı...
  7. waynec

Yardım Corsair Commander Pro kullanım/Belirtilen sisteme yeterli mi PSU?

He valla kendi psu’umu kullanıyorum şu an np
  8. waynec

Minecraft Windows 10 Edition Shader yükleme

R5 3600+1660s sistemime uygun shader pack nerden bulabilirim? Neresi güvenilir yada nereden indirebilirim hiç bir fikrim yok. Aslında nasıl çalıştırırım onu da bilmiyorum ama onu en kötü youtube videolarıyla öğrenirim. Bi el uzatırsanız sevinirim, zira insanın dümdüz oynayası gelmiyor artık xd
  9. waynec

Hocam son soru.. yani şimdi pcyi açtım yine, GPU MHz: 1800 sabit. Böyle olması gerekiyor, bu şekilde daha fazla enerji falan harcamıyor dimi yani. Ne bileyim boşta normalde 400MHz falan olurdu. Ayrıca 47 dereceye kadar çıktı bomboş ekranda🤔 normalde max. 35 olurdu boş desktop. Her oyuna...
  10. waynec

Çözüldü✓ 1660 Super Dual OC çok ısınıyor

Sorunumu https://forum.donanimarsivi.com/konu/nvidia-ekran-kartlari-icin-undervolt-rehberi.333047/ Rehberi ile çözdüm ✅
  11. waynec

Tamamdır. Bi kişiye daha inanamayacağınız kadar faydanız dokundu, çok teşekkür ederim 😄 kolay gelsin Allah razı olsun
  12. waynec

Aynen hocam aşağı yukarı öyle oldu. 75 max yeterlidir dimi her türlü sağlığı açısından ekran kartının. Bazı arkadaşlar 60’lı sayılardan bahsediyor ondan merak ettim bu yeterli mi diye
  13. waynec

74~ dereceyim 775x1770’te (83’le başladı 900x1875’de ki 83 max zaten). Yeterli midir? MHz daha da düşmüyor sabit 1770MHz
  14. waynec

@kandes22 hocam bu heaven benchmark kaç dakika çalışçak 1617440867 şu an yapıyorum ama boş ekranda da ayarlı MHz göstermesi garip geldi. Bu PC’ler garip he, frekans yükselttikçe daha düşük voltajda daha az ısınıyor🤔😀
  15. waynec

He aynılarını deniyim🤧bilemedim.s Teşekkürler😄🙏
  16. waynec

https://forum.donanimarsivi.com/konu/ekran-kartinin-sicakligi.336253/page-2 Burda sorunumdan bahsetmiştim benim Gigabyte 1660 Super Dual OC Edition da 82 dereceyi görür Genshin’de. Hangi değeri kaça getireyim. Kaç voltta kaç frekans olmalı
  17. waynec

Kasa 3+1 fanlı, 60 dereceden itibaren 1200rpm’de dönüyor(kasa fanlarının sınırını bilmiyorum gerçi), o konuda sıkıntı olmasa gerek Geçen geforce experienceden yükledim, güncel not: kasa fanlarıyla da bi oynama yaptım 55° itibaren dönücek 65° 1400RPM’de ve yukarı doğru derece yükseldikçe
  18. waynec

Çift fanlı. Gigabyte Dual OC Edition
  19. waynec

@keremcnsz24 reis şimdilik ben 2 profil yaptım msi afterburnerda. Birinde; Power Limit 89%–Temp Limit 79°C–Core ve Memory Clock 0, onlara dokunmadım–Fan Speed benim ayarladığım. İkinci profileda 2% fazla 1°C fazla geriye kalan her şey birincideki gibi. Şimdilik burdan bunu böyle ayarladım...
  20. waynec

Afterburner zaten var ama bildiğim tek şey GPU fanını nasıl ayarlayabildiğim. Gerisi hak getire.
Top Bottom