Arama sonuçları: *

1. Sektor

Pedi olmayan kablolu kulaklık önerisi

arkadaşlar sanırım adı earpods olan kablolu kulaklıktan istiyorum 1000 1500 lira civarı falan olsun telefon için alıcam kablolu
  2. Sektor

FUN60 VS AJAZZ AK680 VS WRAİTH W60 vs mad60

hocam sorun özellikler değil özelliklerine yapılan yorumlar yok o özellik öyle çalışmıyor kronik sorunlu vs diye anlatıyolar alamama sebebim o zaten
  3. Sektor

yahu herkes diyor onu al bunu al ne bu klavye sorunu ya kime sorsam şu sorunlu bunu al ben nasıl anlicam ki hangisi daha iyi bak önerdiğim diğer klavyelerede kronik sorunlu demişler wraithede sponsor yalaması diyolar
  4. Sektor

yukarıda dediğim gibi ajazz ak680 vs akko fun60 vs wraith w60 vs mad60 bu 4 klavye arasında kaldım hangisini almalıyım
  5. Sektor

2000 3000 TL ARASI MİKROFON ÖNERİSİ

yani satıcının wraith olması çok canımı sıkıyor ürünlerinin arkasında değiller iade almıyolar rezil bir firma ürünleri kaliteli olabilir ama firmaları mahalle bilgisayarcısından aşağı kalmıyor
  6. Sektor

benimde gözüme çarptı hocam ama hiç bir yerde mikrofonla ilgili detaylı inceleme vesaire bulamadım hatta mikrofonla ilgili öneri bile bulamadım
  7. Sektor

Arkadaşım kendi çapında yayın yapıyor ve harici mikrofon alma ihtiyacı duyuyor gerek oyunlar gerek yayını için 2000 3000 tl arası önerebiliceğiniz güzel bir mikrofon önerirseniz sevinirim
  8. Sektor

GAMEPOWER FUJIN Alınır mı?

anladım teşekkürler
  9. Sektor

gerçekten kaliteli bir indirim gibi görünüyor ama kulaklığın adam gibi incelemesini bulamadım
  10. Sektor

ağırlıklı olarak fps oyunları oynarım şu an kullandığım kulaklık havit h2002p ve ben bunu maalesef dünden önceki gün yere düşürerek bozdum mikrofonu falan gitti şimdi ise bu https://www.incehesap.com/gamepower-fujin-siyah-7-1-surround-rgb-gaming-kulaklik-fiyati-57365/ kulaklığı almayı...
  11. Sektor

B650M-R Alınır mı????

burda istediğin cevapları alamazsın hocam kendine konu açman lazım yanlış anlama
  12. Sektor

B650M-R Alınır mı????

haklısın hocam
  13. Sektor

B650M-R Alınır mı????

9600x pek tercih edilmemiş fiyatının hakkını vermediğini söylüyolar
  14. Sektor

B650M-R Alınır mı????

ryzen 5 9600x almak yerine 7500F alıp üstteki anakartı almam dahamı mantıklı 9600x pek tercih edilmiyor gibi
  15. Sektor

B650M-R Alınır mı????

şu alttakini alabilirim evet işlemci olarakda ryzen 5 9600X e geçmeyi düşünüyorum daha iyi bir önerisi olan varmı?
  16. Sektor

B650M-R Alınır mı????

arada 1000 lira fark var hocam DDR5 e geçmekten bahsediyorum fark az değil ramler falanda alınacak daha
  17. Sektor

B650M-R Alınır mı????

DDR5 e geçmeye çalışıyorum aklımda bu anakart var bu bütçede daha iyisi varmıdır? https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-asus-prime-b650m-r-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,520840753.html
  18. Sektor

Türkiyede neden iphone bu kadar tercih ediliyor?

uzun zaman android kullananlar merak için iphone alıyor bende öyle yapmıştım ancak inatla iphone savunanlar ise verdiği parayı yediremiyorlar ben de iphone kullanıcısıyım ama yeni nesil iphone ların savunulucak bir yanı yok yüksek fiyatda android almak daha iyi
  19. Sektor

Lenovo Legion 25-10 320 Hz Ayarları

lenovo display controller dan ayar yapman daha rahat olur MS ayarını 4e çek en düşük değer 4 de gerisi sana kalmış 1765197183 bu arada en düşük gecikme 4 de olsada ghosting ve overshooting olma ihtimali var en iyisi 3 e çekmen
  20. Sektor

FİBER ALTYAPI GETİRTME

hocam muhtarmı kaldı bu devirde ben nerden bulucam adamı bir de imza toplamak imkansız gibi bizim mahalle x ve y kuşağı ağırlıklı :D
Geri