Arama sonuçları: *

1. AbdullahAbDişindekiBoşluk

❌İndirim Bitti! Lexar 32gb (2x16gb) Ares Rgb 6400mhz Cl30 Ddr5 Siyah Dual Kit Ram 21.999tl🔥🔥🔥

@itopya.com beyler siparişi tedarik sıkıntısından dolayı yollamamış :) Bundan sonra itopyadan bir şey alırsak da elimiz kırılsın :)
  2. AbdullahAbDişindekiBoşluk

❌İndirim Bitti! Lexar 32gb (2x16gb) Ares Rgb 6400mhz Cl30 Ddr5 Siyah Dual Kit Ram 21.999tl🔥🔥🔥

İyi bir taksit avantajı varsa ve 20k civarındaysa alınmalı. Şuan sadece rami olmadığı için sistemi toplamayı bitiremeyen binlerce insan var. Bunlardan birisi de benim arkadaşımdı, bu ram aldırdım. İnsanlar aylardır bekliyor. Herkesin dilindeki 2 ayda bir denk gelen yarım saatte biten stoklarıyla...
  3. AbdullahAbDişindekiBoşluk

🔱🔥Piyasacılar İçin Playlist

Benim 36'da açınca mavi duraktaki bizim eşgal
  4. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

sallıyorsan ünlem falan yazsana, gerçek gibi yazmışsın
  5. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Ben 8'e almıştım geçen sene
  6. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Vatanın yaptığı okyanusta bir damla su gibi bir indirim. Kaç tane alabilen var oradan Allah aşkına. Şu vatan pc olayı kadar abartılan başka bir şey yok. Herkesin dilinde bir vatan pc saçmalığı. Eğer sık yapsa ve herkes alsaydı zaten sıcak fırsatlarda açılan ram konularının hiti 10k olmazdı
  7. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Aktif kullanıyorum koltuk güzel bu arada
  8. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Bu dönemde ancak tanesini o fiyata satarlar hocam
  9. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Benden Önce 2 sahibi olmuş motor alınır mı?

3000km hiçbir şey. Ben de geçenlerde 1100km'de motor aldım ilk sahibinden. Eğer paslanmalar vs. yoksa alınır.
  10. AbdullahAbDişindekiBoşluk

🔥İndirim Lian Li Lancool 217 Beyaz E-ATX Mid-Tower Kasa 4.499 TL

Lian Li türkiye distrübötörü olduğum haberleri gerçeği yansıtmaz ama kasa büyük fanlarından olmayacaksa da ne yüzünden o fiyatta olacak merak ettim. Kasaya demode tasarım diyorsun bir de utanmadan :D
  11. AbdullahAbDişindekiBoşluk

🔥İndirim Lian Li Lancool 217 Beyaz E-ATX Mid-Tower Kasa 4.499 TL

4500 verilmesi için ne olması gerekiyor anlamadım, komik yorum :D Kasayı bilmediğin o kadar belli ki
  12. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Yardım Call of Duty MW2 - 2022 açılmıyor

Discord için bir uygulama kullanıyorsan onu kapayıp dene
  13. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Başlangıç Telsizi, Uv-k6, Td-h3 Plus, K5 Plus, Uv9r, Uv82 den Hangisini Almalı?

Çekim kalitesi vs. değişmesi için fiziki müdahale gerekiyor diye biliyorum. Bazı devre kartlarını değiştiriyorlar.
  14. AbdullahAbDişindekiBoşluk

🔥İndirim Titanseat Beast Leather Gold Oyuncu Koltuğu 🔥 8.499 TL 🔥

Bana 2k daha koyup Fame almak daha mantıklı gibi geldi, sağol yorumun için
  15. AbdullahAbDişindekiBoşluk

🔥İndirim Titanseat Beast Leather Gold Oyuncu Koltuğu 🔥 8.499 TL 🔥

Hawk Fame serisi ile kıyaslandığında hangi özellikler daha iyi veya daha kötü?
  16. AbdullahAbDişindekiBoşluk

3899TL !!!! NZXT H7 Flow

5-6 yıl önce NZXT için neler söylerdik neler gördük şuan, Lian Li kalite anlamında katladı resmen.
  17. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Başlangıç Telsizi, Uv-k6, Td-h3 Plus, K5 Plus, Uv9r, Uv82 den Hangisini Almalı?

TA2EMJ 73 Ben 1,5 senedir UV-K6 kullanıyorum, arkadaşlarımda 2 tane daha kullanan var. Memnunuz gayet. Henüz modlamadık, uğraşamadık. Aslında facebook gruplarında hazır modlar var direkt indirip kurması var ancak yapmadık. Menüleri vs. modlayınca daha güzel görünüyor, ama biz modlamadan da...
Geri