Arama sonuçları: *

1. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Arabanın Modelini Bulabilir Misiniz?

Havalandırma menfezleri markanın giriş seviyesi modeli olduğu için VW Caddy'ye benziyor
  2. AbdullahAbDişindekiBoşluk

🔥İndirim WD 5 TB Harici Harddisk 5149₺

Aynısının farklı TB modelini kullanıyorum. Yedeklemek için ayda 1-2 kez lazım oluyor ancak kablosu temassızlık yapıyor. Eğer dosya aktarımı esnasında dokunursan ve temassızlık olursa sapıtıyor aktarım. O yüzden tercihinizi Thunderbolt modellerden yana kullanın derim mümkünse
  3. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Sıvı soğutma radyatöründen cızırtı sesi geliyor

Sıvı soğutmayı kasa içinde nasıl konumlandırdığınız çok önemli. Ayrıca uygulaması üzerinden devrini arttırıp azaltarak sesin kesilmesini sağlamanız mümkün olabilir
  4. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Çözüldü✓ Kaft Çanta Kullanan Var Mı?

Hocam üniversite maili ile kayıtta 420₺ de indirim oldu. 1.500₺'ye gelmiş oldu çanta ortalama. Bana iyi gibi geldi
  5. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Benim de bir şey alıp uzun yıllar kullanma gibi bir alışkanlığım olduğu için dayanıklı ve fiyatını hak eden ürünlere yönelme ihtiyacım oluştu. Bu sebeple bunu alıp 5-6 sene rahat rahat kullanmak istiyorum o yüzden 1900₺ verilir gibi geldi bana da 1740574706 İroni mi yaptınız anlamadım.
  6. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Dostlar selam, Yıllardır kullandığım sırt çantamdan artık bıktım ve hem tarz hem de kullanışlılık açısından iyi bir çanta arayışındaydım. Karşıma kaft firması çıktı. Ürünleri biraz pahalı ancak güzel. (Bu ürün 1.900₺) Kullanım yerim ise; Yüksek lisansa başladım. Haftada 2 kere okula gideceğim...
  7. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Yardım Monitör Üstü Işık Kullanan Var Mı?

Deneyim açısından sordum hocam kullanan var mı diye
  8. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Cs 2 seçkin parasını kaç ayda çıkarır?

540₺ fiyatı var bugünkü kur ile, her hafta olan ödüller ile en düşük 0,30 dolarlık kasalar düşme imkanı var. Bu da 10₺'ye eşit. Ancak ara ara güzel 1 dolarlık kasa attığı da oluyor. Ben 1 kere awp safari ağı ve 2 defa da ak skini düşürdüm. Bir tane ak skini 3,5 dolar gözüküyor şuan düşürdüğüm...
  9. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Yardım Monitör Üstü Işık Kullanan Var Mı?

Dostlar merhaba, Xiaomi monitör üzeri ışık çıkarmış, ben daha yeni gördüm. Göze değil de masaya vuran bir ışık ve uzaktan kontrolcüsü ile hem ışık şiddetini hem de sıcaklığını değiştirebiliyoruz. Bu ya da benzer bir ürün kullanan var mı? Varsa deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim.
  10. AbdullahAbDişindekiBoşluk

❌İndirim Bitti! Biostar B650MT Anakart 3 Bin TL

Giriş seviye bir AM5 için ideal bir anakart. 8 fazlı yapısı orta-üst segment işlemcileri yeterli seviyede beslemesi olanaksız. Alan vatandaşların bunu bilerek almasında yarar var.
  11. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Soğutucu Tavsiyesi İstiyorum

7600 gibi düşünüyoruz hocam 1739098119 10100f ile de uyumlu sanırım değil mi hocam?
  12. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Soğutucu Tavsiyesi İstiyorum

Dostlar merhaba, Şuan PC'de kullanılan i3 10100f işlemci mevcut. Ancak ileriki dönemde AM5 sistem toplanmak isteniyor. Bu yüzden hem soket 1200 intel hem de AM5 soket destekli bir kule tipi soğutucu arayışındayım. Bu bağlamda gözüme AK400 ilişti. Sizin öneriniz ne olur? Eğer iyi bir soğutucu...
  13. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Hayalinizdeki araba nedir?

f22 diyorum yaa 1737628809 Hocam ben bu adamı çok yakından takip ettim sürecinde. 1.5 yüklü olmayan aracında aşırı sorun yaşamış ancak son videosunda zaten arkadaşının 1.5 versiyon yüklü TOGG'unu kullanıyor ve onda eskiden yaşadığı sorunların hiçbiri yok. Yani aslında olan kuradan arabayı...
  14. AbdullahAbDişindekiBoşluk

❌İndirim Bitti! North Bayou F80 Monitör Standı

400₺'ye almıştım zamanında :(
  15. AbdullahAbDişindekiBoşluk

DDR5 İş İçin Toplama Tavsiyesi

Hmm, en azından uzun ömürlü olur. Şuanki PC'ler biraz leş gibi bürodaki
  16. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Biz de Zirve kullanıyoruz hocam, dediğiniz gibi ben de 32gb ram ve 7600 DDR5 klasmanında en f/p ve görüntü alabileceğim bir arabirim olduğu için tercih edeceğim. Bunun sayesinde DDR5 ram hızlarına çıkmış olacağım. Ben de bugün hesapladım. Kaliteli bir kasa ve psu dahi koysam 22-23k yapıyor...
  17. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Örnek olarak bu anakart nasıldır sizce dostlar? Port olarak bunda hem HDMI hem de DP çıkışı mevcut. Bunda onboard olarak 7600 ile görüntüyü 2 monitöre aktarmam mümkün mü?
  18. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Tamamdır, peki şunu sorsam. Şimdi örnek olarak bu anakartta sadece 1 adet HDMI portu var ve ben 7600 alıp onboard görüntü alırsam bunun üzerinden alacağım. Ancak 2. bir ekran takamacayacağım değil mi? Bunun için anakatın görüntü çıkışı olarak daha fazla bir şey tercih etsem sorunum çözülür mü...
  19. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Başlıkta yazıyor hocam, iş amacıyla
Top Bottom