Arama sonuçları: *

1. B

Yardım Ram laptopuma uygunmu

Kingston 4GB 1333MHz DDR3 Notebook Ram (KVR13S9S8/4) Markalı ram leptopu ma uygunmu. LENOVO G570 EKRAN KARTI MODELI 20079 DUR. 1614888558
  2. B

Mavi Ekran Hatası Alıyorum

usb girişleri çalışmıyor başka şekilde yapamazmıyım 1614786912 daha önceden yapmıştım hata bellek ler hatalıydı 1614786966 sys onarım nedir
  3. B

sorun neymiş peki
  4. B

https://drive.google.com/file/d/1Og0zMVzu4rxRJ8UNT5if9i2c5NOGQR9g/view?usp=sharing 1614786082 oldumu
  5. B

nasıl yapıcam
  6. B

https://drive.google.com/file/d/1Og0zMVzu4rxRJ8UNT5if9i2c5NOGQR9g/view?usp=sharing 1614785650 tamammıdır
  7. B

yapamıyorum yardım edin
  8. B

gönderdim
  9. B

dosyayı winrar olarak kurdum ama paylaşamıyorum
  10. B

Minidump dosayası nedir Nasil atılır bilmiyorum yardımcı olurmusun.
  11. B

Sürekli bu çıkıyor nedenn.
  12. B

Yardım lenovo g570 leptop hangi ram olur model no:20079

bu olurmu mesela,nasıl ram iyi mi? Longline 8Gb Ddr3 1333Mhz Notebook Bellek Cl9 Pc3 10600 So Dimm BU RAM NASIL BENİM BİLGİSAYARA Kingston ValueRam 8GB 1333MHz DDR3 Notebook Ram (KVR1333D3S9/8G) VARSA ÖNERİLERİNİZİ ALIRIM
  13. B

Yardım Bilgisayar Siyah Ekran Sorunu

bilgisayrcıya filan götürdüm internette filan da baktım hdd bitmiş ssd almak çözer dediler teknoloji mağza çalışanları fila da öyle dedii. ÇÖZÜMDE YARDIMCI OLUN LÜTFEN BIKTIM CİDDENN!!!!!!!
  14. B

Yardım Bilgisayar Siyah Ekran Sorunu

bilgisayarım uzun süredir siyah ekran mavi ekran gibi hatalar veriyordu araştırdım ssd aldım (samsung 860 evo 250 gb) hdd bitmiş. ssd aldığım hale sorun düzelmedi sorun neyde nerede onu da bulamadım. SORUN:bilgisayar windowsu yükeleyemedi,onarım ekranı,hafif donukluk ardından 1dk ye yakın siyah...
  15. B

bilgisayar sihay ekrana düşmesi vs.

Teşekkür ederim. Önere bileceğin ram test programi varmi. Bide ekran kartında sorun olup olmadığını bu programdan mi anlıycam.
  16. B

bilgisayar sihay ekrana düşmesi vs.

bilgisayarım uzun süredir siyah ekran mavi ekran gibi hatalar veriyordu araştırdım ssd aldım (samsung 860 evo 250 gb) hdd bitmiş. ssd aldığım hale sorun düzelmedi sorun neyde nerede onu da bulamadım. SORUN:bilgisayar windowsu yükeleyemedi,onarım ekranı,hafif donukluk ardından 1dk ye yakın siyah...
Top Bottom