Arama sonuçları: *

1. çorumluapo19

Pc Ortamlarınızı Atın (2025)

Monitör bozulduğu için salonu işgal ediyorum arada. Koltuğa puanınız kaç ?
  2. çorumluapo19

Dershane için Router önerisi

Olabilir hocam. Şuan ki modemimiz türktelekomun verdiği tp link td-w9970. Bağlanan kişi kapasitesi konusunda sıkıntı çıkarır mı ?
  3. çorumluapo19

Krokiyi şuan bulmamız uzun sürer. Modemin olduğu yerle Router'ı koyacağımız yer arasında 2 kat var. Çapraz olarak da 6-7 metre oynuyor.
  4. çorumluapo19

Dershanede yaklaşık 60 kişinin ortak kullanabileceği bir router'a ihtiyacımız var. Hocamız bütçe sıkıntı değil dedi. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  5. çorumluapo19

CL 14, CL 15, CL 16 MHz olarak maks

Herhalde overclock'tan bahsediyor arkadaş.
  6. çorumluapo19

ekran kartını niye tamamen kullanmıyor

İlk fotoğrafta darboğaz var gibi duruyor hocam ondan ekran kartının tamamını kullanamıyorsunuz.
  7. çorumluapo19

50-90 TL Arası Mouse Önerir misiniz?

https://www.itopya.com/philips-spk9403b-g403-rainbow-siyah-kablolu-gaming-mouse_u12600 1 yıldır kullanıyorum sıkıntı çıkartmadı.
  8. çorumluapo19

pcmin ederi ne kadar

Hocam eklerseniz eğer 1.400'den satışa koyun. Pazarlıkla 1300 civarına satarsınız inşallah.
  9. çorumluapo19

pcmin ederi ne kadar

Hangi i3 olduğuna bağlı. Diğerlerini eklersen 350-400 artırırsın.
  10. çorumluapo19

pcmin ederi ne kadar

800 tl filan bence. Taş çatlasın 1k eder.
  11. çorumluapo19

Apu sistem aldım yardım

Birde buradan deneyin. Yine olmazsa ben de çare bitti hocam size kolay gelsin. https://www.microsoft.com/en-us/download/confirmation.aspx?id=35
  12. çorumluapo19

Steam den ets2 indirdim belgelerim klasöründe ets2 yok?

Oyuna ilk girdiğinizde profilinizi seçip düzenleye basın. Orda görürsünüz zaten. Son çare olarak da yeni profil oluştururken o ayarı kapatmak.
  13. çorumluapo19

Steam den ets2 indirdim belgelerim klasöründe ets2 yok?

Profil oluştururken steam cloud'a kaydeti açık bırakmışsınız büyük ihtimal. Profil düzenleme kısmında düzeltilebiliyor olması lazım.
  14. çorumluapo19

Apu sistem aldım yardım

Bunu kurup oyuna girmeyi deneyin
  15. çorumluapo19

Apu sistem aldım yardım

Grafik kartı sürücüsünü kurdunuz mu ? Buradan kurabilirsiniz. https://www.amd.com/en/support/apu/amd-ryzen-processors/amd-ryzen-5-5000-g-series-desktop-processors-radeon-graphics/amd
  16. çorumluapo19

C: dizinindeki Kullanıcılar dosyası önemli mi?

Kullanıcıların içinde resimler, videolar ve belgeler gibi klasörler var. Silersen o klasörlerdeki dosyaların silinir.
  17. çorumluapo19

Hikaye yazıcam yardımcı olurmusunuz

Mesela bir yolculuğa çıksın karakterimiz ve başına ilginç olaylar gelsin. 1634920907 Yada karakterimiz ailesinden birini kaybetsin ve kaybettiği kişi için çok çalışıp iyi yerlere gelsin.
  18. çorumluapo19

Apu sistem toplamak istiyorum yardım gerek

İşlemci olarak r3 4300ge öneririm. Diğerlerine arkadaşlar yardımcı olurlar.
  19. çorumluapo19

Kawga: Çiğ köfte Adıyaman'ın mı Şanlıurfa'nın mı?

Çiğköftenin hikayesi: Nemrut Hz İbrahim'i ateşe atacağı zaman bütün odunları toplamış ve millete ateş yakacak odun kalmamış. Halk elinde kalan bulgur ,salça ,isotu birleştirip bu yiyeceği keşfetmişler.Yani Şanlıurfa'nındır
  20. çorumluapo19

Hangi Liseye gidiyorsunuz ?

Şanlıurfa ÇEAŞ Anadolu lisesi.
Geri