Arama sonuçları: *

1. W

Hangi RX 6600 XT alınmalı?

Merhaba dostlar, rx 6600 ekran kartını almaya karar verdim ancak hangisini alacağım konusunda çok kararsızım, şu an MSI rx 580 armor 8gb modelini kullanıyorum ve ısınma sorunu yaşıyorum. Bütçeye bağlı olarak 3 model arasında kaldım sizce hangisini almalıyım? MSI RADEON RX 6600 XT MECH 2X XFX...
  2. W

Yardım Formattan sonra harddisk yavaşlaması

Hocam tekrar format atmadan olmaz mı? Silinmemesi gereken çok fazla verim var yedeklemeye kalksam yeni harddisk almam gerekecek.
  3. W

Yardım Formattan sonra harddisk yavaşlaması

Merhaba dostlar, bilgisayarımda biri SSD biri HDD olmak üzere 2 tane disk bulunuyor. Windowsum SSD'de kurulu ve geçenlerde SSD'ye format attım ancak HDD'ye hiç dokunmadım. Formattan sonra garip bir şekilde normalde yükleme ekranları 1-2 dakika süren oyunlar 7-8 dakikada yüklenmeye başladı ve...
  4. W

Yardım Asus DSL-AC750 superonline modeminden daha yavaş

Onu kapatıp denediğimde 3-4 mbpslik bir fark oluyor ancak yine de aradaki fark oldukça fazla
  5. W

Yardım Asus DSL-AC750 superonline modeminden daha yavaş

Merhaba dostlar, bugün superonline aldım evime ve bana bir modem verdiler, hemen konuya giriyorum onların verdiği modem ile speedtest.net üzerinden hız testi yaptığımda 40-45 mbps hız alıyorum. Asus ac750 modemim ile yaptığım hız testinde ise 30 u bile zor görüyor. İnternet paketim 50 mbpslik...
Top Bottom