Arama sonuçları: *

1. K

Yazın 2 ay idare edecek laptop lazım, konudaki laptop alınır mı? Öneri pls

evet sanırım tek eksisi 8x2 olmasıydı, satıp almak felan biraz yorucu olur
  2. K

çok çok eski bir kasaydı o ya aile evinde yatıyor kaç zamandır hiç hatırlamıyorum sanki r3 1300x ve 1060 6gb felan vardı da anakart ne hatırlamıyorum, 16 ram ve 256 ssd olması lazm 1778164775 genel olarak memnun gördüm bu laptopu kullanan kişileri
  3. K

Valla mantıklı da pek sabit kalmıyor gibiyim ya, eski bir ddr4 sistemim var içinde ne vardı hatırlamıyorum onu upgrade etsem ne kadar para çıkar acaba bilemedim :D nişanlımın yanına da gidiyorum, yer değiştirdiğim çok oluyor:D 1778163213 evet güzel gözüküyor ama tak diye 45 bırakmak üzer ya :D...
  4. K

https://www.hepsiburada.com/erazer-deputy-15-p1-md62764-intel-core-5-210h-16gb-1tb-ssd-rtx5060-freedos-15-6-144hz-fhd-ips-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00009FHJ5Z?wt_gl=cpc.dsa.camp22770664684adgr184844625809&gad_campaignid=22770664684 Başlıkta belirttiğim gibi bu laptop alınır mı arkadaşlar? 2...
  5. K

VATAN BİLGİSAYAR'I İCRAYA VERDİM VE KAZANDIM

Zevkten dört köşe oldum, eline sağlık hocam.
  6. K

🔥İndirim Lenovo LOQ 36.999,00 TL 🔥

yazın 2 ay idare etmelik laptop lazım yav
  7. K

32gb ram rtx 4060 lı laptop önerisi bütçe 60k

bende 50-55k bandında laptop arıyordum, beni yazın 2 ay idare etsin yeterli. kasayı taşımak zor oluyor.
  8. K

Öneri Thunderobot RZ16 alinir mi

50-55 bine bende taksitli bir seçenek arıyorum acaba ne olabilir takip edeyim konuyu beki ilgimi çeker ^^
  9. K

Çözüldü✓ Asus prime b650m-r yamuk pin

benim anakartta da işlemci değiştirirken, elimi böyle hafif dokundurduğumda sanki eğik pinler vardı, elim bazı bölümlerde sürtüyordu diyebilirim. valla korkarak koydum işlemciyi bastım, sorunsuz açıldı, bütün yük testlerini yaptım hiç de bana mısın demedi :D bir daha da ellemedim. :D
  10. K

🔥İndirim AKBANK KARTI OLANLARA 1000₺ BONUS İLK HARCAMAYA ( 2000₺ HARCAMAYA )

link felan var mı ben de gözükmüyor
  11. K

Binaya türknet geldi ama ben 2 hafta önce millenicoma geçtim bile

belli bir süre direkt iptal etme şansın vardı yasal olarak, bir araştır, en kötü chatgpt vs.
  12. K

🔥İndirim Akbank'dan 1 Aylık Tod Süper Lig Paketi Hediye 🔥🔥🔥

valla görevler vardı bir ton da, giriş yapma görevini spamladım, saymadı bende saldım :D birden fazla bir şeyler var
  13. K

🔥İndirim Akbank'dan 1 Aylık Tod Süper Lig Paketi Hediye 🔥🔥🔥

altın değilmişim sdagds izleseydik iyidi
  14. K

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

keşke alabileydim ya neon lancer'e 11binken 2-3 defa kart girdim almadı, ana sayfaya attı, diğerlerini de yakalyamadım sonra
  15. K

şunu bende almak istiyordum, kart felan girdim olmadı gelmedi bir türlü sonra site çöktü vsvs patladım fena üzdü...
  16. K

elinde olan varsa kaçtan bırakıyor?
  17. K

❌İndirim Bitti! XPG Xpg 48GB (2x 24GB) Ddr5 Cudımm 8400MHZ CL40 Rgb Dual Kıt Pc Ram16.449 TL

benim önümdeki sistemde 60 bin olarak gözüküyor felan dedi, hepsine baktırdım hatta, dediğim gibi bende konuştuğum kişinin yalancısıyım.
  18. K

❌İndirim Bitti! XPG Xpg 48GB (2x 24GB) Ddr5 Cudımm 8400MHZ CL40 Rgb Dual Kıt Pc Ram16.449 TL

Telefonla sipariş oluşturmak için aradım şimdi, baya da bekledim. Ram'lerin hatalı fiyat olduğunu söyledi çalışan kişi, ben de onun yalancısıyım. Umarım ulaşır elinize diyeyim yine de ^^ bende almayı deniyordum, aşırı kastı sistem kart bilgileri vs girdim onayladım, ana sayfaya atmıştı :D
  19. K

kart bilgilerini girdim de attı ya, site çok yavaşladı hay
  20. K

Samsung G65B "Scanline" Sorunu Garantiyi Kapsar mı?

bu monitör 8-9bin civarındayken baya araştırma yaptım, yabancı forumlarda falanda scanline sorunu diye bir şey görüp araştırınca uzaklaşmıştım. hep de aklım kalmıştır tabi ama sonuç itibariyle almadım :D
Geri