Arama sonuçları: *

1. celikyay

🔥İndirim EASYSMX X15 HALL EFFECT GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 760 TL

https://share.temu.com/jjKvZVccB4A https://share.temu.com/mRNdiRt54iA Merhabalar Bu gamepadler ile x15 arasında ne fark var hangisi tercih edilmeli Yada bu bütçelere alternatif var mı Xbox kolum var 1 gamepad ihtiyacım daha var ne tavsiye edersiniz
  2. celikyay

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159PRO 8K SARJ VE DONGLE İLE BERABER 1310TL!!!

teşekkür ederim oldu yukarıda paylaşılan program ile
  3. celikyay

teşekkür ederim benimde 8 bin hz gördü web sitelerindeki yanıltıyor demek ki. başka hangi test yapabilirim mouse ile alakalı
  4. celikyay

evet ben öyle biliyorum ayrı bir alıcı yok
  5. celikyay

alıcı üzerinde 8k yazan parça değil mi ekstra usb alıcı gibi parça mı olacak
  6. celikyay

mouse hiçbir şekilde 2bin hz üzeri çıkmıyor yardımcı olabilecek var mı
  7. celikyay

Evet hızlı hızlı hareket ettiriyorum.nasıl yapmam lazım 1730907479 Anlamadım bende bir gariplik var
  8. celikyay

burda böyle sonuç çıktı başka bir sitede 2000 hz üzerine çıkmıyor
  9. celikyay

ben hz testi yaptım 8000 hz aldım ama testte 2000 hz geçmedi bu normal mi
  10. celikyay

bana ulaştı kargoya verildi yaklaşık 2 haftada geldi
  11. celikyay

ben kullanmaya başladım. delux m800 pro vardı ondan daha hafif. senki elimin altından kaçacak gibi hissediyorum. çalışmayan bir aksamı vs var mı bilmiyorum açıkcası nası ltest edilecek onuda bilmiyorum
  12. celikyay

teşekkür ederim. nelere dikkat etmem gerek neyi kontrol etmeliyim mesela. sıkıntı yaşayanlar olmuş bilgi sahibiyseniz yardımcı olur musunuz
  13. celikyay

arkadaşlar benim mouse geldi aj159 pro bunun uygulaması var mı nerden yükleyeceğim. kontrolünü nasıl sağlayacağım yada neleri kontrol etmem lazım ayrdımcı olur musunuz
  14. celikyay

🔥İndirim Xprime Titan Oyuncu Koltuğu 🔥4.999TL

ben yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. kendi sitesinde aldım. kolçak ve amörtisör sorunu çıktı. firma çok çabuk şekilde geri dönüş yapıyor. yedek parça gönderdiler. firma aşırı derecede ilgili hemen yardımcı oluyor. çok samimi olarak söylüyorum. ama ürün kalitesi maalesef kötü. yeni amörtisör geldi...
  15. celikyay

❌İndirim Bitti! Ajazz 159 mc (3388) 245 tl (yeniden stoklarda)

Tek tek iptal etmek isteyen sipariş bölümünden iptal etmesin.destek bölümünden iptal etmeye çalışın chat kısmından. Ordan tek tek iptal etmeye müsade ediyor.
  16. celikyay

🔥İndirim [Stoklar Arada Yenileniyor] - TEMU - Gümrük Vergisi Dahil 1405 TL - AJAZZ AJ159 Pro - 8K Dongle ve Şarj İstasyonu Seçenekli

Temudan hiç alışveriş yapmadım üye değilim ilk alışveriş için kupon nasıl alabilirim en uygun hangi fiyata alınıyor nasıl kupon alınır kısa bilgi verecek var mı
  17. celikyay

❌İndirim Bitti! Sony Playstation 5 Slim Digital Sürüm Oyun Konsolu 18.500 TL!

Maalesef bitmiş. Öğleden önce vardı.
  18. celikyay

Contigo 1200 ml Termos 1200 TL

yasal olarak 2 yıl garantisi var. Ben 4 5 sene önce kadar bimden 200 TL'ye almıştım halen kullanıyorum çok memnunum.stanley ve thermos marka termoslarımda var. Sıralamam Stanley Contigo Thermos şeklinde olur.
Top Bottom