Arama sonuçları: *

1. Eyüphan.10

6k - 7k arası en mantıklı oyuncu koltuğu

bende aynı şekilde aldım kullanıyorum rahaımbu geri yatırma kısmını yaparken yaslanarak kolu çekince çat diye birr ses çıkıyor önce kolu çekip sonra yaslanırsam olmuyor tabi ses sizdede bu durum varmı
  2. Eyüphan.10

Teşekkürler hocam gelmesini bekliyorum hala 1735295347 Kumaş versiyonu var hocam deri alırsan terlersin
  3. Eyüphan.10

XDrive 15li Plus, XDrive Anka, Hawk Fab V4 Hangisi?

Hayirli olsun hocam bende aldim gelmesini bekliyorum bakalim
  4. Eyüphan.10

Türk Net vadettiği hızı verir mi ?

Knk altyapın ne destekliyorsa aynısını direkt veriyor benim altyapım kötü ve eski vdsl 63mgbt gösteriyo turknet kullaniyorum hiz testlerinde genelde 71 aliyorum steamde ise 9mb/sn indirme aliyorum kayıpsız pingim müthiş 1ms bu altyapıda bunalrı veriyolar fiberiniz vs varsa düşünmeden alın 12 ay...
  5. Eyüphan.10

🔥İndirim 🔥🔥🔥 XDrive Anka King Özel Seri Oyuncu Koltuğu 6649,50 TL 🔥🔥🔥

Anka sipariş geçtim hocam siz yazmadan aynı fikirdeyim rahatlık vs konusunda deneyimlerinizi dinleyebilirim
  6. Eyüphan.10

🔥İndirim 🔥🔥🔥 XDrive Anka King Özel Seri Oyuncu Koltuğu 6649,50 TL 🔥🔥🔥

Hocam uzun kullanım yorumlarınız nedir sipariş vericemde
  7. Eyüphan.10

Hawk Fab V4 vs Xdrive Anka

Hocam aldınızmı anka durum nedir bende anka almak istiyorum
  8. Eyüphan.10

Hawk fab V4 VS xDrive Hira/Anka

Hocam hangisini aldın ben xdrive anka almak üzereyim görüşlerin neler
  9. Eyüphan.10

XDrive 15li Plus, XDrive Anka, Hawk Fab V4 Hangisi?

Kral hangisini aldın son durum ne
  10. Eyüphan.10

evet hocam hepsinde metal zaten diye biliyorum anka modelini sipariş verdim
  11. Eyüphan.10

evet haklısınız hocam teşekkürler alırken koçtaştan alacağım sepette 6800 oluyor yapıkredi ile peşin fiyata 7 taksit yapıyor ve 400tl worldpuan hediye ediyor 7 taksit ile 6400e almış olacağım inşallah bakalım güzel olacak gibi bir soun yaşamazsak worrior un görüntüsü çok hoşumna girtmişti...
  12. Eyüphan.10

ben kadıköydekine gideyim yarın tabi önceden arayıp sorarım ellerinde anka varmıymış deneyebileceğim şekide 1734975685 hawk ve anka arasında hangsini tercih ederdiniz
  13. Eyüphan.10

ankayı nerede deneyebilirim bilginiz varmı
  14. Eyüphan.10

ofis koltuğu olarak önerin varmı hocam bu fiyatlarda yatan eden
  15. Eyüphan.10

arkadaşlar bütçe max 7k taksitli olması önemli faizsiz boy 190 kilo 70 uzun ömürlü ve en rahat olan koltuğu arıyorum açıkcası 3 koltuk dikkatimi çekti kesinlikle hawk fab değil xdrive anka kumaş gri exvega andromeda 2024 worrior kratos görüntü ve ayak uzatma açısından cidden kratos çok...
  16. Eyüphan.10

Windows 11 24h2 hatalarla dolu

ne zaman son güncellemeyi aldı hocam ben hdr açmıyorum valla ekran bozuluyo diye acaab düzeltilmişmidir
  17. Eyüphan.10

sıfırdan kurmak istemiyorum hocam uğraşacak vaktim yok fc25 oynuyorum hdr açıkken ekran soluyor vs
  18. Eyüphan.10

arkadaşlar güncelleme geldi 24h2 ye geçttim güncelleme ile ama hdr hatası olsun diğer oyun hataları olsun çok sıkıntılı bir sürüm olmuş geri dönemk istedim fakat geri dönme seçeneği artık kapandı süre geçtiği için bir arkadaş geri yüklemeden onarım sürümünü indir tekrardan 24h2 yi kuruyor...
  19. Eyüphan.10

24H2 Güncelleme Hata Veriyor

kral öncelikle geçmediyse 24h2 ye sakın geçme bug ve hata dolu ben şuan 23h2 ye dmönmenin yollarını arıyorum
  20. Eyüphan.10

Yardım Windows 11 24H2 yerine Windows 11 23H2 Nasıl Yükleyebilirim?

hocam merhaba halledebildinmi sorun düzeldimi yada 23h2 dönebildinmi
Top Bottom