Arama sonuçları: *

1. Swords

Özgür Özel Chp'den İstifa Etti !👀

kimse hiçbir şey yapamaz artık. kendimizi geliştirip ülkeden gitmeliyiz.
  2. Swords

PlayStation 5 Slim Alınır mı?

hocam cok bos vaktiniz oluyo mu ? ogrenci misiniz ?
  3. Swords

5 yıldır dik kullanıyorum bi sorun olmadı galuba sadece bazı serilerde var o sorun
  4. Swords

Ben de aşırı boş vaktim olan bir insan değilimdir ama yani son 5 yılda 70 tane falan hikaye oyun bitirdim kendi oyun koleksiyonum var böyle 140-150 parçalık falan zaman işi biraz bahane Bence Ail olay maddiyat yani Zaten adam da maddiyat varsa bir oyunu Belki bir ayda bitirir Ama gene de bitirir...
  5. Swords

Hocam El konsollarında bir talep yükselişi olacak gibi duruyor nintendoya ozellikle. bizim ulkede bu biraz zor tabi
  6. Swords

Klavyem'den Böcek Çıktı

yeni fobi unlocked.
  7. Swords

Sizce hayatın anlamı ne?

Hayatın anlamı Tanrıya indekslidir. eğer Tanrı yoksa hayatin hicbir objektif anlamı yoktur.
  8. Swords

Oyunlara Türkçe Dil Desteği Getirilmesi İçin Destek Kampanyası

ülkede oyunlar yasaklanmaya calisiyor ve vergiler alip basini gitmis oyuncu kitlesinib buyuk kismi hala valo cs lol uclusubde ben olsam turkce oyun cikarmam dijitalde oyun koleksiyonum var ve cevremde bir tek ben boyleyim mesela square enix neden turkcr oyun cikarsin simfi kardesim turkiye ye ...
  9. Swords

Hangi Lise Daha İyi Yardım Edin

Değer. Fen lisesinde daha iyi arkadaşların hocaların falan olur. Margot robbie hocamız bu konuda çok bilgilidir ancak sana şunu diyeyim, iyi bir lise iyi bi uninin garantoru degil. civarimdaki en boktan liseye gittim, sayisal 6kdan ogrenci cikti o sene. yani iyi bir liseye gidersen bunun...
  10. Swords

Sınav Senesi Oyun Oynamak

hocam zaten sinavdan sonra oynayamayacigim yuksek ihtimal gurda gidicem pc ps fln sokamiyorsun oraya. yks den sonra kazansam bile her sey boka saracak oyuzden son iyi gunlerim gibi bakiyorum
  11. Swords

Final Fantasy 7 Remake Alınır mı?

hayatimda oynadigim en iyi jrpglerdendir alinir.
  12. Swords

PlayStation 2028'den İtibaren Cd Üretmeyeceğini Açıkladı

dijital koleksiyonerlik baslayacak bence cok yakinda
  13. Swords

saglik olsun hocam genede iyi yapmissiniz
  14. Swords

arkadaslar yorumlar icin tessekur ederim oncelikle ama suni bilmenizdede fayda var. instagram, twitter coktan kapattim bile. bir kiz arkadasim yada cok yakin surekli disari ciktigim arkadasim da yok. e 7/24 de ders calisilmaz. o yuzden toptan kesmek yerine ucunu kacirmadan biraz oynayayim...
  15. Swords

hayirli forumlar oncelikle. 11.sinifim yeni bitti hemen tyt turkceyi bitirip bir geometri ve problem kampina basladim ve ikiside yakinra biticek. 11.sinifida tekrar edicem ge amacim 14 eylule kadar bitirmek. en kotu 3 saat ders calisiyorum. haftada 1 gun 1-2 saat oluyor. 4-5 i de goruyorum...
  16. Swords

Hikayeli oyun önerisi :0

JRPG deneyceksen nier automata FF7 REMAKE falan den bence
  17. Swords

Mafia serisi Alınır mı?

3. de hep tekrara düşüyorsun 2 iyidir 1 efsanedir zaten. al derim. Tavsiyem godfather izledikten sonra oyna
  18. Swords

AYT yeni nesil yapamıyorum

Selamlar, Matematikte özellikle “yeni nesil” sorular konusunda ciddi şekilde zorlanıyorum. Şu an parabol konusuna yeni geçtim ve yeni nesil sorularla yeni yeni tanışıyorum diyebilirim. Şu ana kadar sadece 3-4 tane çözebildim, geri kalanlarda genelde ya takılıyorum ya da çözüm izlemek zorunda...
  19. Swords

AYT MAT nasıl yapılır

bitecek yakibda 1770502658 orjinal ayt var suan elimde 1770502685 evet ama kolay zordan yeni nesil nasi olucak 1770502891 tyt yi saglam bitirip yazin full ayt calissam ?
  20. Swords

AYT MAT nasıl yapılır

11.siniftayim ayt mat sa kalem oynatamiyorum yeni nesil sorularda okulda 2-3 tane soru tipi gosterip geciyolar. nasi arttiricam ? yeni nesil soru cozumu izleyip yazsam bi faydasi olur mu ?
Geri