Arama sonuçları: *

1. Swords

Oyun indir vip güvenilir mi ?

Max payne 2 ve 3 ü bitirdim 1 ide alıcam ama steamde yok bu sitede olduğunu duydum. Güvenilir mi virüs bulaşır mı?
  2. Swords

Konser ön satış biletleri fiyat farkı var mı

1733850607 daha bu sabah açıklandı konser biletlerin hemen bitmesi mantıklı değil ön satış diye mi böyle gösteriyor acaba
  3. Swords

Konser ön satış biletleri fiyat farkı var mı

Bir konsere katılıcam. Ön satış fiyatı 4500 tl. Normal bilet fiyatıyla arasında fark oluyormu ? bilgili abiler ablalar cahilliğimi giderirse mutlu olurum.
  4. Swords

Kaliteli Forum Sitesi Donanım arşivi

Ordaki modlar Polis gibi
  5. Swords

Kaliteli Forum Sitesi Donanım arşivi

bu tip konular forumlar arası gerginliğe yol açabilir
  6. Swords

!!!! GTA 6 YENİ GÖRÜNTÜLER SIZDI !!!!

VAY ANASINI SAYIN SEYİRCİLER. 1731608685 RTX 4060 Açar mı acaba şunu 1731608709 gta 5 de ki sehielw benzemiyor.
  7. Swords

Playstation 5 Pro Bence Alınmamalı

Ps 5 Pronun Ayirt edici ozelligi nedir ? Bunu alcaginiza Pc + Normal Ps 5 almak daha mantikli. ki 3 yildir Ps 5 digital kullaniyorum ve bence hala iyi.
  8. Swords

Futbolda Kirli Bir Yapı Var mı ?

Ki 70 li Yıllarda Fenerbahçeye oyuncu kaçıran kabadayılar vardı. Türkiyede futbol hiç temiz olmadı. 1731580794 Sanmıyorum hocam. Semihin pas verecegini dusunup topu kesmek icin kaydi bence. kasti faul yok gibi
  9. Swords

Futbolda Kirli Bir Yapı Var mı ?

Açık konuşmak gerekirse Süper Lige kesinlikle yabancı hakem lazım. Tr deki hakemlerde özgüven yok. Bu sene Beşiktaş ve eyüpspor maç oynadı. 90. dakikada semihe bir mudahele oldu ceza sahasi icinde. Hakem 10 dakika vara gitti penaltiyi vermek icin. Biraz fazla yanli olcak givi ama sanki gs biraz...
  10. Swords

Yurt dışı ps5 pro mu yurt içi ps5 slim mi

pro daha avantajli olur
  11. Swords

Nasıl matematik çalışmalıyım ?

sagolun hocam baslicsm calismaya.
  12. Swords

ben sadece deftrri okurdum soru cozmezdim. sizce dusuk almamin sebrbi bu olabilir mi
  13. Swords

en buyuk korkum calismama ragmen yapamama ihtimalim 1731424848 GEO temeli calismam lazim onun disinda sorunum yok
  14. Swords

OBP sorunu yaşıyorum.

Arkadaşlar ben 10.sınıfım ve 9.sınıfı 92.3 ortalama ile bitirdim. Şuan sadece bazi sinablar aciklandi ve ortalamam 82.6 herhsngi bir sozlu girilmedi. obp yi 4 senede 90 nin altina dusurmek istemiyorum. Dis hekimligi istiyorum 90 obp sizce yapabilirmiyim ? yaparsma bir faydasi olur mu ? Daha...
  15. Swords

FPS shooting hikayeli oyun önerisi

Call of duty tarzı bir shotter fps arıyorum şimdiden teşşekür ederim önerileriniz için
  16. Swords

Apu sisteme ekran kartı takviyesi

1660 darboğaz yapabilir. 1650 düşünmezmisiniz hocam.
  17. Swords

PS 5 mi Xbox series x mi

Trendyol daha guvrnilir olur sanki
  18. Swords

PS 5 mi Xbox series x mi

Yani o arkadaş neden 0 almak hatalı olur demiş bi ona bakmak lazım. Ben 0 aldım ve herhangi bir sorun yaşamadım 3 yıldır kullanıyorum.
  19. Swords

PS 5 mi Xbox series x mi

0
  20. Swords

JBL T560BT Alınır mı

Bu kulaklığı almayı düşünüyorum sizce alınır mı ? https://www.trendyol.com/jbl/tune-560-bt-siyah-wireless-bluetooth-kulak-ustu-kulaklik-p-92747792?boutiqueId=61&merchantId=104684
Top Bottom