Arama sonuçları: *

1. B.E.K.

Sizce Car Pass almalı mıyım?

kardeşime yeni direksiyon seti ve forza horizon 5 aldım. Yaşı biraz küçük olduğu için şuan sadece arabayla geziyor. Sizce Car Pass indirimdeyken almalı mıyım? Kendisi başka türlü hediye arabalar dışında araba alamayacak gibi. Eğer alırsam Car Pass mantığı nasıl?
  2. B.E.K.

Güç kablosunun giriş kısmından cızırtı sesi geliyor

İlk başta kabloyu takdıgımda cızırtı sesi gelmeye başladı fakat pc acıldı . Sonrasında kabloyu oynatınca pc kapandı. Şuan pcye elektirik geliyor fakat 2 saniye sonra pc kapanıyor. Sizce sorun nerde ? video:https://streamable.com/8ikmg7
  3. B.E.K.

JBL TUNE FLEX düşünüyorum karasızım yorumlarınız nedir yada ne tavsiye edersiniz

Arkadaşlar kulak içi kulaklık almayı düşünüyorum , JBL TUNE FLEX düşünüyorum fakat çok kararsız kaldım kullanan arkadaşların yorumları nedir , yada ne önerirsiniz ?
  4. B.E.K.

VALORANT FPS DROP SORUNU

sanırım valorantın sorunu
  5. B.E.K.

VALORANT FPS DROP SORUNU

Bilgisayarı ilk aldığımda hiçbir sorun yoktu fakat zamanla drop yemeye başladım sizce sorun nedir ?
  6. B.E.K.

Gta 5 Olan Epic Hesabi

arkadaşım dilenmekle ne alakası var. İnsan gibi fazladan varsa istedik. Bu kadar abartacak , küçümseyecek bi olay yok. Bu kadar rahatsız oluyorsan ilgilenme. 1657113684 Kardeşim gerçekten doğru konuşuyorsun , ağzına sağlık .
  7. B.E.K.

Gta 5 Olan Epic Hesabi

Arkadaşlar GTA 5 oynamak istiyorum. Maalesef bedava olduğu zaman alamamışım. Bana GTA 5'li Epıc Games hesabı verebilecek olan var mı ?
  8. B.E.K.

Ben pc toplama hakkinda hic bisi bilmiyorum sizce ogrenmek icin nerden baslamaliyim

Bütün cevaplar icin tesekkurler hepsini yapacagim
  9. B.E.K.

Babam pc almiyor bi ikna etsek

Ayn knk ozel okul derecesine girdim ins alirlar az kaldi hissediyorum
  10. B.E.K.

Ben pc toplama hakkinda hic bisi bilmiyorum sizce ogrenmek icin nerden baslamaliyim

Peki bunlari iyisini kotusunu anlamak icin youtubeden videolara bakayim mi
  11. B.E.K.

Evet valorant oynamak istiyorum 1614150845 Eyv knk ztn pc de ders olmuyo hep diyom tlf de ders cok zor die :D
  12. B.E.K.

Pc islerini nasil ogrenicegim nerden ogrenmeliyim
  13. B.E.K.

Biriktiriyim diyom yok diolar
  14. B.E.K.

Yok oyun oynarsin diyolar almiyolar maddi sorun yok
  15. B.E.K.

Sacmalama moruq
  16. B.E.K.

Knk paradan degil oyun oynamami istemiyorlar hep oyun oynayacagmi dusunuyorlar
  17. B.E.K.

Babam pc almiyor nasil ikna etmeliyim
Geri