Arama sonuçları: *

1. B

120TL altı fare önerisi

İstediğim kriter sadece uygulaması olması, o da pek önemli değil. Uzun süre idare etmesi yeterli.
  2. B

120TL altı fare önerisi

120TL altında bir fare önerisi arıyorum? Ayarlarını özelleştirebileceğim bir uygulaması olabilirse çok harika olur. Teşekkürler.
  3. B

Fare uygulamasındaki ayarlar nasıl kapatılır?

Uygulama açılmıyor
  4. B

Fare uygulamasındaki ayarlar nasıl kapatılır?

Sabah aldığım farenin uygulamasından bir şeyleri değiştirip geri ayarlamayı unutarak iade ettim, şu an farenin tekerlek kaydırma hızı ve oynama hızı çok değişik. Nasıl geri alabilirim?
  5. B

Rampage SMX-R47 X-jammer orta tuş çalışmıyor

Tamamdır, teşekkürler :)
  6. B

Şuan bende de öyle, üstüne tıklayınca farenin gittiği yöne doğru kaydırıyor fakat, yukarı aşağı sürünce hiçbir şey yapmıyor
  7. B

Diğer farelerde bu ayar nasıl açılıp kapanıyor?
  8. B

Yaklaşık 1 saat önce şok markette indirime girdiğini görüp aldım, fare ile sayfa kaydıramıyorum, orta tuş çalışıyor fakat sadece boşa dönüyor. Yazılımını yükledim, herhangi bir ayar göremedim. Çözümü var mı? Yoksa iade edeceğim.
  9. B

Everest KB-G7 tuş ataması yapma

Everest KB-G7 marka klavyem var, faremdeki orta tuşa ( buton 3 ) basılmadığı için klavyemden örnek olarak ALT tuşuna basınca orta tuşa basmış gibi davranmasını sağlayabilirmiyim?
  10. B

Eba canlı ders yoklamasını alıyor mu?

Bildiğim kadarıyla ders sonlarında katılımcılar hocalara mail olarak gönderiliyor, herhangi bir sistemsel hata olmaması için hocalar derste alıyor olabilirler.
Top Bottom