Arama sonuçları: *

1. F

Max 10K bütceli laptop önerir misiniz?

Merhaba bu gün kuzenim benden bir ricada bulundu ricasıda şu idi bir leptop tavsiye etmemi söyledi eski leptopu tahtalı köyü boylamış haliyle ilk düşüncem forumlara yazmak ve fikir sahibi olmak oldu kuzenim istediği özelliklerde be 10.000 TL yi geçmicek hatta birazda aşağısında bir leptop...
  2. F

Oyun Geliştirmek İçin Ne Almalı ?

leptop almayı düşünme sebebim her yerde iş yapabilmek :D macbook iş için ideal aslında fakat oyun geliştirmek için idealmidir pek emin olamadım
  3. F

Oyun Geliştirmek İçin Ne Almalı ?

Merhaba değerli dostlarım ileride üniversitede Dijital Oyun Tasarımı okumayı düşünüyorum, en azından bunun için uğraşıyorum :D neyse sorum şu umarım bu bölümü okuyacağım ve ilerdede haliyle oyun yapıp duracağım bunun için iyisinden bir leptop almaya kalksam mac mi almalıyım yoksa windows mu ve...
  4. F

Elimde TermalTake 1500Watt PSU var güzel mi ?

benim pc ağım şahım bir şey değil 3080 falan yok yani sadece darboğaz sorunum var bi ekran kartını gtx 1060 ona para verdim gerisini babamın iş yerinden artan parçaları taktık o sebeple darboğaz var fakat psuyuda böyle getirmiş ben bayadır kullanıyorum bu pc parçalarını artık değişme kararı...
  5. F

arkadaşlar sadece soruma yanıt verin 1500wattına takılmayın bu psu elime geçti bende para harcamamak için bunu kullanıyorum eğer yeni sistem toplicaksam 80plus 650 watt falan almama gerek var mı, ayrıca kaç watt takılı olduğunu bende unutmuşum bu gün bende şaşırdım o yüzden sorayım dedim size...
  6. F

Arkadaşlar bu gün pcmin içini temizlerken PSUma baktım Thermal Take 1500Watt bir psu 80+ sertifikası muhtemelen yok size sorum şu ben bi sistem toplamayı düşünüyorum fakat psu yu değiştirmeme gerek var mı ? yoksa iyi midir? ? PSU GÖRSELİ :
  7. F

Sistemime Kasa Almak İstiyorum Ancak Kararsız Kaldım

psu dahil olursa eğer 1000-1300 e çıkılabilir
  8. F

Sistemime Kasa Almak İstiyorum Ancak Kararsız Kaldım

Aklımda 3 tane kasa var fakat çok karasızım alta bulunan kasalar dışında öneriniz var ise önerilerinize açığım tabii ki - Corsair Carbide SPEC Delta 650 WATT = bunun içindei psu iyi midir ? - XPG Invader - Aerocool Visor bunlar arasında kaldığım kasalar başka önerileriniz var ise alırım...
  9. F

Pc Toplamama Yardım Edin Lütfen

ne tasafüdki aynı bu parçalarla bir sistem düşünüyordum teşekkürler spec deltanın içinde psu çıkıyor sanırım o psu yeterli oluyor mu
  10. F

Pc Toplamama Yardım Edin Lütfen

Asus Rog 1060 6 gb Ekran kartım var bu ekran kartıma uygun 5000tl yi çok geçmeden öyle bir pc toplayın ki alabileceğim en iyi performansı alabileyim teşekkürler.
  11. F

PC toplicam fakat iyi mi emin değilim yardım edermisiniz ?

bütcem açıklamada yazmasına rağmen neden sorduğunuzu anlamadım ama :D 5000 civarı bir bütcem var önerdiğiniz sistemi merakla bekliyorum.
  12. F

Önerin var mı ? 1616752121 neden 3600 öneriyorsunuz öncesinde bana r5 1600af yada intel i5 10400 f öneriliyordu ve ramler neden kötü deniyor ? ve ayrıca benim yazdığım kasada psu kendiliğinden geliyor o yeterli bi psu mudur ?
  13. F

ne önerirsiniz 1616751944 uğraşacağım ram olarak ne önerirsiniz ??
  14. F

Ekran Kartı : Asus Rog GTX 1060 6 GB = bu elimde mevcut olan ekran kartı değiştirmeyi düşünmüyorum. Alınacak Parçalar ; İşlemci : İntel i5 10400F Ram : CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance LPX Siyah 3200MHz CL16 DDR4 Dual Kit Ram Ana Kart : henüz tam bulamadım tavsiyelerini beklerim. SSD ...
  15. F

Bilgisayar Toplamak istiyorum ama bilgim zayıf ve kararsızım.

Ekran kartıma bir şey olursa diye
  16. F

Peki ben ileride bütçem olursa güçlendirmeye kalksam tekrar anakart falan değişmek istemem ona göre iyi bir ana kartmıdır ve bu işlemciyle darboğaz yaşarmıyım ayrıca 10400F yerine 10400 alsam performans kaybı olur mu
  17. F

Ya ana kartlara bakıyorum hep ram 2933 destekliyor ben 3000-3200 MHz ram takarsam ne olcak o hızlarda çalıştırmayacakmıyım?? :/
  18. F

yardımların için teşekkürler çok pahalı olmayan m2 ssd destekli bi anakart önerebilirmisin
  19. F

şuan bakarken gördüm 9400f de var 10400f mi daha iyidir 9400f mi ?
  20. F

anladım peki render yaparsam yavaşlatır mı beni ? 1614172675 ve i510400f ile 10400'ün farkı ne
Top Bottom