Arama sonuçları: *

1. A

Araba Öneri Tavsiye…

İyi günler arkadaşlar 150k bütçe ile hangi arabayı alabilirim. Kredi çekip alacağım onun için fazla yükselemiyorum. Tavsiyeleriniz var ise söyleyin lütfen.
  2. A

BMW 318İ alınır mı?

Abin memnun mu araçtan yakıt olsun diğer özellikler olsun filan. Masrafları dışında kötü yanı var mı? 1674613804 Babam ve ben araç tamircisiyiz o yönden sıkıntı yok da. Yedek parça fiyatları yüksek mi bulunabiliyor mu onu bilmiyorum.
  3. A

BMW 318İ alınır mı?

Merhaba arkadaşlar. Max 150k bütçem var. BMW 92 model E36 318İ almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı. Kredi çekeceğim onun için fazla artamam. Alsam pişman olur muyum veya satılır mı piyasası nasıl. Bilgisi olan veya kullanan var ise biliglendirebilir mi? İlk arabam olacağı için başka hangi model...
  4. A

Monitör tavsiyesi ve yardım

Yeni bir monitör alacağım ve biliyorsunuz piyasa fena hareketli. Biraz araştırdım ve bir kaç model buldum. Sizce bu monitörler nasıl alınır mı? Kullanan arkadaşlar var mı? Sizinde tavsiyeniz varsa veya fikriniz var ise yardımcı olun lütfen. 1.James Donkey JD27FG1MS144 27" 1ms...
  5. A

Asus Gtx 1650Super Power Limit kısılmasına rağmen çektiği güç azalmıyor

Hocam 300 wattlik psu var ekran kartı 100 watt işlemci 95 watt çok yükleniyor psu ya ondan dolayı da afterburner veya asus tweak II üzerinden power limiti düşürüp kullanmak istiyorum. Oynadığım oyunlar zaten o kadar güç istemiyor. Psu alana kadar idare edecem onun için. Soru sormak yerine...
  6. A

sayılır ama ayarlamam gerekiyor 1650 Superlerde power limit ayarı kilitlimi yoksa kartdan dolayı mı ?
  7. A

Sorun ısı değil. Öyle yapmam gerekiyor. Yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı. Lütfen yardımcı olun arkadaşlar
  8. A

İyi akşamlar arkadaşlar. Benim Asus rog gtx 1650 Super 4gb ekran kartım var. Sorunum ve sorum şü MSI Afterburner üzerinden " Power Limit" ayarını kısıyorum ama aynı işe yaramıyor. %100 den %65 e kadar indiriyorum ama aynı 97watt çekmeye devam ediyor. Neyden kaynaklı bu power limit düşmüyor...
Top Bottom