Arama sonuçları: *

1. Beyoglu

ekran kartsız kasa toplama

suanlık daha çıkmadı bakalım bekliyorum :)
  2. Beyoglu

bilmeden gidipde itopyadaki arkadaslara bırakmak istemiyorum şimdi :)
  3. Beyoglu

ben pekte anlamam ama AMD olabilir DDR5 DDR4 o yüzden arkadasların bilgisine bıraktım
  4. Beyoglu

teşekkür ederim. forumdaki arkadaşların bilgisine güveniyorum :)
  5. Beyoglu

merhaba arkadaşlar hayırlı günler hayırlı forumlarınız olsun arkadaslar bende PNY 3070ti ekran kartı var zamanında itopyadan almıştım kasa toplamaya fırsatım olmamıstım şimdi sizlerden sunu rica ediyorum ekran kartıma uyumlu kasa önerilerinizi rica ediyorum bütçe 20.000-21.000 tl eger bugun bi...
  6. Beyoglu

Geceye Bir Şarkı Bırak

;)
  7. Beyoglu

Steam indirme yavaşlığı

teşekkür ederim deneyecegim
  8. Beyoglu

Steam indirme yavaşlığı

40 tl için mi ailen izin vermiyor ? anladım bu arada sorunu nasıl çözdügünü benimlede paylaşmak istersen eğer bende uygulamak isterim çünkü ben 22-25 ile indiriyorum da
  9. Beyoglu

500₺ ile ne yapayım ?

günümüz şartlarında elinde olan 500₺ ile hiç bir şey yapamazsın gibi bir durum var çünkü paranın bir değeri kalmadı CAFE'de otursan yedin içtin biter yatırım desen yapamazsın DOLAR alayım desen alacagın dolar miktarı 27$ bi işe yaramaz pc ye parça eklim desen adam akıllı bir şey gelmez popüler...
  10. Beyoglu

Steam indirme yavaşlığı

keşke alsaydın bende suan 250 tl ücret ödüyorum 1000 mbps geçmek istedigimde beni geçirmediler 314 tl ücret istediler geçmek için 40 tl için fazla verip 500mbps fazla alabilirdin hala bi şansın varsa eger bence geç 1660011138 bende 500mbps 20 mb olan internet paketini kullanıyorum servis...
  11. Beyoglu

En Zor Meslek Nedir?

sanayiye gidip bi bakmanızı öneririm çalıştıkları işin adı DÖKÜMCÜ adamların sadece gözü gözüküyor ve döküm işi yapılırken kullandıkları kumun içine kömür tozu koymak zorunda kalıyorlar kalıp iyi tutsun diye neyse o meslekte neredeyse yaşlı adam hiç göremedim genelde gençler var çünkü...
  12. Beyoglu

Birine şans vermek ? 😶

anladıgım kadarı ile kendisi gitmek istemiş bizden olmaz diye. kendi gitti diyelimki pişman oldu ama hala yazmıyor peki gidenin arkasından sen yazmış olunca peşinden sen koşmuş olmuyor musun ? giden o ama yazan sensin bunu özür dilemek gibi kabul edebiliriz karşınızdaki insan hata yapar özür...
  13. Beyoglu

CS:GO Silah Eskitmenin Yolu Var Mı?

sana şöyle bir öneride bulunabilirim bu silahı steam pazarda satıp float'ı düşük aynı skini alırsan eskimiş bir m4a1-s sahibi olursun
  14. Beyoglu

Aşırı Derecede Unutkanlık

bana gençligimi hatırlattıgın için teşekkür ederim. bir gün doktora gittim unutkanlıgım için böyle kapıyı kitler giderdim yoldan geri dönerdim kıtledim mi diye öyle durumdaydım doktora gittim anlattım durumu bu yaşlarda unutkanlık olmaz böyle bir hastalıgın size gelmesinin imkanı yok gençte...
  15. Beyoglu

Arı Soktu Ne yapayım

eskiden nenelerimiz arı soktugunda hemen topraga su döküp çamur yapar surerdi arının soktugu yere acımasın şişmesin diye
  16. Beyoglu

İphone 12 Vs Iphone 13?

bence artık 12 den aşagısı alınmaz ben almak için bakmıştım 13 promax zaten alınmaz hem pahalı hemde 12 promax'den farkı yok denebilir eger idare edebilirsen üstüne bi 10 k daha koyup 12 pro max almanı önerebilirim gerçekten sana 13 pro max hissiyatı yaratacak ve yeni nesil bir telefonun...
  17. Beyoglu

💵200 TL var ne yapmalıyım?💵

200 tl nin bir hükmü kaldımı ki birşeyler yapılsın bence birşeyler yapmak istiyorsan sen o 200tl at kenara onu 400 yapmaya bak anca bişiler yaparsın
  18. Beyoglu

Musluktan akan su vücuda zararlı mı?

günümüzde aldıgın oksijen bile zararlı o kadar aldıgımız hava bile kirli gelelim sordugun sorunun cevabına içtigin suyu o hale getirebilmek için içini ilaçlıyorlar temizlensin vs diye ama olacagı soylim sana çok çok böbreklerinde taş olur kumdan dolayı
  19. Beyoglu

evlilik hakkındaki düşünceleriniz

öncelikle evlilik için yaş bence çok önemli önce insan kendini bulmalı fikirleri davranısları karakteri oturmalı herşeyden önce birazda olsa hayata doymalı doymalı dedigim (gözü dışarıda) olmamalı. diğer bi konu maddi durum çok önemli eskilerin bir lafı var iki gönül bir olunca samanlık seyran...
  20. Beyoglu

Hangi oyunları oynuyorsunuz ? Squad vs Arma3?

ikisi arasında kalamıyorum çünkü bilgisayar sadece CS:GO kaldırıyor (100) fps olarak teşekkürler :)
Top Bottom