Arama sonuçları: *

1. T

❌İndirim Bitti! - TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Bene ikinci ele bakmaya başladım 1500 altına alırım yoksa gider logitech ya da rezer vb. 3/4 bin verip alacağım
  2. T

❌İndirim Bitti! - TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Bende de aynısı oluyor 3 cihazdan denedim mobil veri ile çözüm olmadı alamayacağız anlaşılan
  3. T

43379 TL Gigabyte Aero 14 Oled BMF-H2TRBB3SH i7-13620H 16 GB 512 GB SSD RTX4050

Arkadaşların düşüncelerine göre masaüstü toplamak lazım, her şeyi donanım sanıyorlar.Bunu alan zaten oyun oynamayacak . Bilmeden alanları saymıyorum. Kompakt bir cihaz at çantaya unut. Şarjı düşünme. Alacaksın 17 laptop 5 kilo şarjını taşı, çantaya sığdır masaya çıkar kur priz ara hep dert...
  4. T

HS 60 Pro vs Void Elite vs BlackShark V2 X vs TUF Gaming H7 vs Cloud Core 7.1

Kronik bir sonu var mı ? artısı ney Void'e göre ?
  5. T

HS 60 Pro vs Void Elite vs BlackShark V2 X vs TUF Gaming H7 vs Cloud Core 7.1

Hepsinin fiyatı birbirine yakın hangisini önerirsiniz neden ? Arada müzik ve film izlerim saf oyun performansı en büyük önceliği değil ama önemli.
  6. T

🔥İndirim Corsair HS60 PRO 500TL

@bariskarali bu üçü arasından hangisi tercih edlieblir bu da 500 TL https://www.itopya.com/asus-tuf-gaming-h7-kirmizi-71-oyuncu-kulaklik/
  7. T

2K Telefon önerisi yapar mısınız

2K almana gerek yok bence. FULL HD bile olmayan Iphone ile 2 K Samsung arasında çok az fark var .
  8. T

Crucial Ballistix Ram RGB ledleri hatalı çalışıyor/çalışmıyor

Bilgisayarıma format attım ve Dragon Center'ı yükledim bilgisayarın RGB'lerini Dragon Center üzerinden deiğiştiridğimde Ramler tepki vermiyor. Ramlerin kendi yazılımını indirince iyice sapıtıyor, donuyor farklı yanıyorlar. Daha önce bunu çözmüştüm Dragon Center üzerinden kontrol edebiliyordu...
  9. T

🔥İndirim Crucial Ballistix RGB 369 TL!

Bende de.
  10. T

1k bütçe için en iyi ekran kartı ?

GTX 950 olursa 960.
  11. T

🔥İndirim Crucial Ballistix RGB 369 TL!

Nasıl ya iklisini 600'e aldın daha 4 ay önce.
  12. T

🔥İndirim İntel Core İ5-10600KF 1800 TL !

2 hafta önce 1650'ye almıştım.
  13. T

Mining 2021 demi bitiyor ?? !

D Doğru ama ekran kartını bilgisayar parçası olarak saymazsak.
  14. T

Hangi oyunları oynuyorsunuz

Sana sorarlar bir dahakine . Adamlar zevk almıyor demek ki diğer oyun türlerinden. Sevdikleri oyunlar fazla sistem istemiyor, sağlam bir sistem alıp çok uzun yıllar yüksek FPS alarak kullanıyorlar. Emin ol sadece Mineceraft için kimse sistem toplamaz, topladığını varsayalım sadece Minecraft...
  15. T

Sims 4 Tüm DLC'leri içeren paket hangisi ?

Steam'de indirime girmiş ama tüm DLC'leri içeren paket hangisi anlayamadım. https://store.steampowered.com/app/1222670/The_Sims_4/
  16. T

Yardım 500-600 TL boş Kasa önerisi

Al buradaki hepsinden daha iyi büyük indirimde. Hava akışı çok iyi fiyatının 2 katına satılan kasalarla aynı hava akışına sahip. https://www.teknobiyotik.com/dark-maxima-v20-temperli-cam-yan-panel-2x20cm-on-1x12cm-arka-argb-led-fanli-usb-3-0-type-c-atx-oyuncu-kasasi-dkchmaxv20-32929.html
  17. T

Eski bilgisayarıma ssd taktım Windows'u GPT mi MBR mi seçmeliyim ?

Garip bir şekilde USB belleğin adını değiştirince sorun çözüldü. Cevap veren herkese teşekkürler.
  18. T

Eski bilgisayarıma ssd taktım Windows'u GPT mi MBR mi seçmeliyim ?

12/13 senelik bilgisayarım var windows kurmak istiyorum MBR mi GPT mi düzenini seçmeliyim ? UEFI modu olduğunu sanmıyorum . Windows 10 USB belleği oluşturdum ama boot edince işletim sistemi yok hatası aldım ben de 128 GB bir USB 'ye Windows 7 yazdırmaya çalışıyorum ama Rufus yazma tamamlandı...
  19. T

900₺ ekran kartı önerisi

GTX 950
Geri