Arama sonuçları: *

1. E

Gamenote KB435L Klavye Alınır mı?

Gamenote al 1616428451 Ben çok memnun kaldim kesinlikle alinir outemu swic var . 22 tane ışık modu . 3 tanede ayarlanabilir var . Toplam 25 mod . Anlatmaya gerek yok ... Al :) 1616428531 Kalitelitesi vs. Bence çok iyi bir klavye
  2. E

Gamenote KB435L Klavye nasıl?

Ben kullaniyorum mükemmel .game power warlok Compact alcaktim tuşlari bozuluyo diye bu klavyeyi aldim iyikide aldim. Memnunum bir toplam 22 tane ışık modu var . 3 tane de ayriyetten ayarlayabiliyorsun . Swich leri zaten outemu yani anlatmaya gerek yok ...
  3. E

gamenote kb435l Alınır mı ?

Gençler 1 2 3 tuşlarinda istediğiniz tuş atamalarini yapabilrsiniz bende bugün farkettim bu özelliği 1616427932 Yapmak için önce fn - ye basin sonra fn + ve son olarak esc ye basin . Klavyenin Windows ve caps tuşlari yanmaya başladiğinda atamak istediğiniz tuşlara basin. Kaydetmek için...
  4. E

Knk klavyeyi aldım dün elime ulaşti sesi filan olsun çok iyi renk modlarina hayran kaldim fortnite oyuncusuyum yapı atmak için hızlı olmam lazim bu klavyenin tepkimesi çok tatmin etti . Çok hızlı ve küçük bir klavye masda istediğim pozisyonda kullanabiliyorum çok rahat
  5. E

Bu klavye alınır mı ?

Sakın gamepower warlock compact almayın kronik sorunlu bir klavye Onun yerine havit gamenote kb435 aldım markayı hiç duymamıştım araştırdım yurt dışında asya da üretiyormuş yakin tarihte türkiyeye de fabrikasi açilcakmiş gözüm kapali tavsiye ederim
  6. E

Sipariş verdim inş güzel gelir
  7. E

Gamepower Warlock vs Gamenote Kb435l Hangisini almalıyım?

Knk o klavye hangi marka
  8. E

Gençler gamepower warlock Compact alcaktım çok fazla şikayet vardi swich leri 1haftaya bozuyo yazmışlar. Sonra bu klavyeyi gördüm yorumlarda sizce bu klavye alınır mı
Top Bottom