Arama sonuçları: *

1. D

(eski konu) BU PC Yİ ALDIM SİZCE NASIL?

hojam valla zamanında baya üzülmüştüm şimdi cevap vermek istedim :) şu an indie ve eski hikayeli oyunları tüketiyorum
  2. D

evet 2 yıl 7 ay oldu düzenli olarak bakımını yapıyorum. o zamanlar 14-15 yaşlarındaydım ilk defa pc im olduğu için baya heyecanlanmıştım, bilgisayardan da pek anlamam bu nu insanlarla paylaşmak istedim. sonucunda onlarca kötü yorum geldi herhangibi bir sorun yaşamadım. sonuç olarak hala...
  3. D

ağa sıfır aldım daha ne alsaydım csgo da low ayarlarda 320 370 arası fps alıyo gta 5 kasmadan oynatıyo önerin varsa yaz
  4. D

bu paylaşımı yaptığımda 14 yaşları civarındaydım ilk defa bilgisayarım olduğu için baya heyecanlanmıştım ve bunu insanlarla paylaşmak istedim sonucunda görebileceğiniz gibi onlarda kötü yorum. o zamanlar baya üzülmüştüm gerçekten de 320-370 fps almıyordum :) max 270 alıyordum insanlar daha fazla...
  5. D

250 tl kulaklık önerisi (internet ten almicam)

İnternetten almama sebebim biraz uzun o yüzden boş verin mediamarkt, teknosa ve vatandan alabilirim
  6. D

Usb kulaklıkla jack farkı nedir? hangisi daha iyidir?

Google da arama yaptım ama genelde usb kulaklıkların ses kartı olduğunu jack ın ana kart üzerindekini kullanıldığını öğrendim hangisini daha iyi olduğu ile alakalı bir şey bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
  7. D

Bu kulaklık alınır mı?

Arkadaşlar şu kulaklığı almayı düşünüyorum daha iyi kulaklık tavsiyesi olan varmı https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_hp-pavilion-400-gaming-kulakl%C4%B1k-4bx31aa-1190329.html
  8. D

PS4 YILLAR İÇİNDEKİ FİYAT DEĞİŞİMİ 2018-2019-2021

2018-2019-2021 aşşağa sıraladım.
  9. D

Yardım 2500 tl İkinci el laptop

Özellikleri yukarda ikinci el bi laptop buldum 8 ram ve 240 gb ssd takmayı düşünüyorum oyun oynatırmı Fiyatı 2500 tl
  10. D

Düşük büçceli sistem

Öncelikle merhaba arkadaşlar bütçe düşük farkındayım biraz üstüne çıkabilirim bazı parçaları 2.el alabilirim
  11. D

Düşük bütçeli kulaklık

Arkadaşlar bilgisayar topluyorum ve bütçem az kaldı kulaklığı hesaba katmamıştım 200tl bütçem var trendyol ve hepsiburadaya baktım 200tl ve altı baya kulaklık var ama alacağım kulaklığın puanı 4,5'den 3 gün sonra 3,8 düştü bende almaktan vazgeçtim yardımcı olursanız sevinirim
Top Bottom