Arama sonuçları: *

1. Cruciatus

Yardım Mouse Önerisi-Hangisini Tercih Etmeliyim?

https://www.amazon.com.tr/dp/B09QXG3132?ref_=cm_sw_r_apin_dp_YR69VQTE714QCDM146PT&language=tr-TR&th=1 https://www.trendyol.com/steelseries/prime-fps-gaming-oyuncu-mouse-p-120371525?boutiqueId=623361&merchantId=968 Şuan bu ikili arasındayım bu fiyatlarda daha iyisi var mı? Hangisini tercih...
  2. Cruciatus

Ekran kartı kullanımı %0

tam dediğinizi yapacaktım bi anda yoktan düzeldi şuan bi sıkıntı yok yazamamı bekliyodu sanırım bir daha olursa denerimm teşekkürler
  3. Cruciatus

Ekran kartı kullanımı %0

Apudan [4300ge] ekran kartına geçtim (rx5600xt) ama kullanımı 0 da herhangi bir yerden ekran kartını vs mi seçmem gerekiyor?( Driverları güncelledim)
  4. Cruciatus

The Witcher Serisi Hk.

Rica ederim, keyifli oyunlar.
  5. Cruciatus

The Witcher Serisi Hk.

1. oyun o kadar saran bir oyun değil hikaye bakımından da çok iyi değil bence, 2 ile arasında dağlar kadar fark var 3den zaten bahsetmiyorum, dayanamayacaksanız sadece 2 ve 3. oyunu oynayın.
  6. Cruciatus

bilgisayarım kapanıyor

Herhangi bir mavi ekran veya bir uyarı ile karşılaşmıyorsunuz değil mi?
  7. Cruciatus

bilgisayarım kapanıyor

Hangi oyunda olduğunu da söylerseniz müteşekkir olurum.
  8. Cruciatus

bilgisayarım kapanıyor

? Oyundayken mi 65 derece hiçbir şey açık değilken mi?
  9. Cruciatus

bilgisayarım kapanıyor

65 derece yük altında mı masaüstünde mi?
  10. Cruciatus

bilgisayarım kapanıyor

Bu kapanmasını sağlayacak kadar sıcak değil, ekran kartınızın modeli nedir?
  11. Cruciatus

Controlde bu kadar fps alamıyorum neden kaynaklı olabilir?

Fakat kalan diğer oyunlarda böyle bir sorun yaşamadım eğer dediğiniz gibi olsaydı diğer oyunlarda da olmaz mıydı?
  12. Cruciatus

Controlde bu kadar fps alamıyorum neden kaynaklı olabilir?

Bu sisteme sahibim ve bütün ayarlar aynı, sıcaklıklar düşük ve sürücüler güncel ve videoda ortalama 40-45 alırken ben 20-25 fps alıyorum bu düşüklüğün sebebi nedir?
  13. Cruciatus

Witcher Enchanted Edition sorunsuz türkçe yama var mı?

https://forum.donanimhaber.com/the-witcher-enhanced-edition-turkce-yama--48562176 Ben bunu kullanmıştım çok nadir bug oldu ama o da gerçekten nadirdi belki daha iyileri vardır ama bunu kullanabilirsin.
  14. Cruciatus

Sinema Bilet Fiyatları Niye Uçtu?

Cinemaximum 29 sanırım..... 1625827448 Ya aslında fazla bir etkinlik yapmak için 25 birim para çok fazla hele hele ahım şahım bir şey değil sinema yani.
  15. Cruciatus

Witcher 2 Hakkında Sorularım Var

1- Tam olarak açık dünya bir oyun değil belirli bir yerde oynanıyor fakat yerler değişiyor. 2- Loot yapabilirsin ama mesela bir oyunun verdiği 1 alanı sanırım 1 saatte lootlarsın. 3- Evet, zırh değiştirebiliyoruz ve çeşitli zırhlar vaar fakat 3deki gibi 2. kısım 4. kısım vs yok. 4- O kadar iyi...
  16. Cruciatus

Bu Pc Almaya Değer Mi ? Fiyatı 3800 TL Giriş Seviyesi İçin İdeal Mi ?

240 GB ı sorunlu diye biliyorum ama emin değilim.
  17. Cruciatus

RTX 2060 5215TL!!!!!!!!

Windforce modeli değil sanırım bu o yüzden ısınma sorunu olmayabilir.
  18. Cruciatus

Lise bölüm seçmeyi unuttum

Olabilir, bize böyle bir hak sunmuşlardı.
  19. Cruciatus

Lise bölüm seçmeyi unuttum

11. sınıfın ilk haftası da değişim vs. yapabiliyorsun o yüzden telaş edecek bir durum yok diye düşünüyorum.
  20. Cruciatus

forza horizon 4 giriş yapamıyorum

Xbox konsolu yardımcısına girip öyle hesap açarak giriş yapmayı dene eğer oyundaki sekmeden giremiyorsan.
Top Bottom