Arama sonuçları: *

• Users: Nxoon
  • Order by date
  1. Nxoon

Kasa taşıma (uçak ile)

Merhaba arkadaşlar, Yurt dışından bir yakınım bana çok istediğim bir kasayı getirecek. Beyaz bir p400a... Uçak ile geleceği için nasıl taşımamız gerektiğini bilmiyoruz. Temperli cama sahip olduğu içinvalizde kırılmasından korkuyorum. Aranızda böyle bir deneyimi olan, veya tavsiyesi olan var mı...
  2. Nxoon

Öneri 1ms 144hz curved monitör tavsiyesi

Viewsonic alma, Gamebooster de alma...Acer olur mesela veya bak benim gonderdigim ...
  3. Nxoon

Masaüstü pc almak istiorum.

benim onerim 2-3 ay bekle fiyatlar dussun...virusten dolayi hersey yukseliyor...+ da 5200tl rtx 2060 sistem toplamisti, boyle bir sistem ara, youtuber sistemlerini takip et..
  4. Nxoon

4000tl nin altı monitor önerisi

adam 4k ya kadar cikabiliyor neden rampage atiyorsunuz ? en az 3k onerin
  5. Nxoon

BU TOPLADIĞIM BİLGİSAYARDA DEĞİŞMESİ GEREKEN VAR MI

guc kaynagi cok kotu, bu ekran kartini aliyorsan ene azindan gold bir psu al...+ anakart saglam olsun, tomahawk max oneririm...Ramleri 2*8 16gb yap, en az 3000mhz...Kasayi da airflow una gore al, sonra isinma yasama...
  6. Nxoon

Steelseries Rival 3 vs Rival 310 vs Sensei 310

Bu arada sensei 310 ile rival 310 larin yan taraflari silikon, yani 4-5 aya kalmaz sokulur, sicaga dayanmaz....bende vardi tutkal gibi yanlardan akti
  7. Nxoon

Steelseries Rival 3 vs Rival 310 vs Sensei 310

Son cikan 3 diye biliyorum, en yenisi o, tasarim acisindan en iyi olan da o...ancak senin tutusuna bagli, denemen gerekebilir...
  8. Nxoon

Arctis 5 mi, Logitech G pro X V2 mi (Blue voice ile) ?

Arkadaslar merhaba, Bu iki kulaklik arasinda kaldim ve hangisini alacagima karar veremiyorum....Logtiech g ppronun saglamligi, ses kalitesi, mikrofon kalitesi bir yandan da arctis 5 in konforu ve dizayni....Sizce hangisini almaliyim, ikiside 100 dollar civari yani ayni fiyata aliyorum...Yardim...
  9. Nxoon

Ryzen 5 3600 İçin Soğutucu Öneriniz Nedir?

cooler master hyper 212 (rgb), pure rock slim, noctua...
  10. Nxoon

Öneri Trendyol'dan ekran kartı alınır mı ?

hepsiburada da qp bilisim satiyor, ondan alinir yani
  11. Nxoon

Bu model lazım indirimde bulan var mı ?
  12. Nxoon

Arkadaşlar, Yakında pc toplayacağım ve ekran kartımın rtx olmasını istiyorum(Ventus modeli hariç her model olur) ve trendyol üzerindeki ekran kartları baya uygun duruyor,acaba trendyoldan ekran kartı almak uygun mudur ? Satıcının yorumlarına bakınca 2-3 tane oluyor ve hepsi 4 yıldız veya 5...
  13. Nxoon

Öneri Curved 144Hz Monitör Önerisi

AOC C24G1, en iyi secenek bu, indirimde almaya calis...
  14. Nxoon

abi monitor ne onerirsin 1000-2000 tl arası

Sen Rampage falan alma, madem butce 2000 liraya kadar gidiyor guzel bir AOC ekrani al... Curved istersen AOC C27G1 Duz AOC C27G2(U) Viewsonic alma bu arada
  15. Nxoon

Yardım NITRO+ RX 5700 XT vs 2070 SUPER TRİO

sen ventus alma, mini de alma...
  16. Nxoon

ventus ve mini kartlarin isinma derdi var, o kadar para veriyorsun bari duzgun olsun...
  17. Nxoon

evet, madem bu kadar veriyorsun trio yu al, ama dikkat et kasana girsin, uzun olur o kartlar
  18. Nxoon

ikiside nerdeyse ayni performansi verir, ama nvidia amd ye gore sorun sikinti ckarmaz, drivers, guncelleme falan...+ yayin yapacaksan ekran kartin nvidia olsun
  19. Nxoon

10K Sırf Oyun Pcsi (monitör dahil)

hepsiburada dan ekran karti alinir mi ? guvenlir mi ? hemen alicam
  20. Nxoon

10K Sırf Oyun Pcsi (monitör dahil)

aga bana su ekran kartinin linkini atar misin ? bunlari nereden buldun ? itopyadan baktim fiyatlar ayni degil
Geri