Arama sonuçları: *

1. Andromakhe

🔥İndirim 🔥🔥 BINANCE TR İlk Alım Satım İşlemine 20USD Hediye 🔥🔥

Hocam nereye baktınız yani geldiğini nasıl anladınız ?
  2. Andromakhe

Galaxy buds 2 pro vs 3 pro

Mikrofon kalitesi konusunda buds 3 pro fark atıyor. 1736966029 Buds 3 pro kullanıcısıyım mikrofonu baya iyi gürültü engellemesi ise muazzam.
  3. Andromakhe

Aile Evinde Üni Okumak

KYK yurdu çok daha kötü olacaktır tavsiyem evde kalmaya devam edin hem dediği gibi aile işini alırsınız vakti gelince.
  4. Andromakhe

Öneri Hoi4 Dlcsiz Oynanır mı?!

Kesinlikle oynanmaz. Oyun DLC'ler olmadan çok eksik.
  5. Andromakhe

İçki İçenlerde Neden Duyurma İsteği Var?

İnsanlar kendisini öne çıkarmayı seviyorlar. Özellikle alkol konusunun konuşulduğu bir ortamda direkt çıkıp "ooo kanka biz şunu içtik bitirdik şunu yaptık" deme ihtiyacı duyuyorlar. 1735733393 Ben bunu atlatılamamış ergenlik diyorum. 1735733453 Sigara içip hava atmaya çalışanın zaten sorunları...
  6. Andromakhe

Kızım İçin İlk Telefon Seçimi

S24 FE olabilir eğer biraz daha düşük bütçede bir cihaz isterseniz A55 önerebilirim.
  7. Andromakhe

🔥İndirim Samsung Tab S9 18.799 TL 🔥🔥

İhtiyacı olan direkt çeksin bedava resmen. İçinde 8 Gen 2 bulunan en ucuz cihaz.
  8. Andromakhe

Yardım Dizi film ve üniversite için max 20k ya kadar tablet önerisi

Kutudan klavye çıkmıyor maalesef.
  9. Andromakhe

Yardım Dizi film ve üniversite için max 20k ya kadar tablet önerisi

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBHVF5FZ?m=A1UNQM1SR2CHM&tag=epeyh-21&_encoding=UTF8&aff_sub4=9&th=1 128 GB olması bir eksi olsa da diğer yönlerden gayet beğendiğim bir ürün. Hafıza kartı takarak dosyaları tutabilirsiniz.
  10. Andromakhe

Çözüldü✓ I3 12100f valorant 86 derece göruyor

Stok fanı değiştirip F/P bir kule tipi soğutucuya geçebilirsiniz. 1732442369 Veya 120mm bir sıvı soğutucu öneririm fazlasıyla yeterli olur.
  11. Andromakhe

Tablet için kablosuz klavye/ Mouse Önerisi

S9 FE cihazım için kablosuz klavye mouse arıyorum. Bütçem max 1200 TL önerileriniz bekliyorum teşekkür ederim.
  12. Andromakhe

Kürdistan kurulur mu ?

Bölücü fikirlerini başka yerde savun.
  13. Andromakhe

❌İndirim Bitti! Getir Büyük 400₺ Üzerine Seçili 5 Ürün Hediye

O kadar para vereceğim 5 ürün mü hediye? değmez.
  14. Andromakhe

❌İndirim Bitti! Getir alt limitsiz 150 TL indirim

Beleş döner aldık teşekkürler reis.
  15. Andromakhe

Kuzey Kore vatandaşlığı almak için taktik önerisi

Neden böyle bir isteğin var?
  16. Andromakhe

🔥İndirim Signal White Diş Macunu (8x75ml) 294 TL 🪥

Aşırı kimyasal olduğu için diş aşındırması muhtemel. Beyazlatıcı diş macunu istiyorsanız tavsiyem birazcık para verip kaliteli bir şey alın. 1730016325 Bu tarz ürünlerden uzak durun.
  17. Andromakhe

Anadoludan mesleğe nakil

devlet okulu mümkün değil almaz özel okullar ancak alır oda parası için anadolu liseleri zor bir ihtimal meslek liseleri yapar onuda bizden o şekilde giden bir öğrenci vardı çünkü 1726808195 zaten sen nakil almak istesen dahi nakil sisteminde hata vericektir şu an
  18. Andromakhe

Anadoludan mesleğe nakil

tabi o durumda istiyatiflerine kalmış genelde uğraşmak istemiyorlar öyle söyliyim size
  19. Andromakhe

Anadoludan mesleğe nakil

özel bir kurumda idareciyim 11. sınıf olduğunuz andan itibaren anadolu lisesinden mesleğe veya meslekten anadolu liselerine nakil alamaszsınız ancak özel okullar telafi dersi adı altında alabiliyorlar
Top Bottom