Arama sonuçları: *

• Users: oLgan
  • Order by date
  1. oLgan

❌İndirim Bitti! Monitör Ambilight Kit 924TL

televizyonda kullanılmaz, tv boxlarla kullanılabilir ama tv yayınlarında çalışmaz, televizyonlarda sorunsuz kullanmak için kamerayla çalışan alternatiflere bakın. 1734252814 Benim aldığım mağaza elektronik emindi evet tavsiye edebilirim. ben 4 kenar kullanıyorum yani monitörün arkasını tamamen...
  2. oLgan

❌İndirim Bitti! Monitör Ambilight Kit 924TL

led, adaptör, cihaz set halinde satıyor satıcı. 3 senedir kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım. kendi çektiğim örnek video bu tarz ambilight alanlar program olarak hyperion kullansın daha fazla özelleştirme sunuyor diğer programlara göre. https://github.com/hyperion-project/hyperion.ng
  3. oLgan

🔥İndirim 🔥Samsung Galaxy Buds 3 Pro Beyaz Amazon'da 5998 TL🔥

Buds Fe kullanıyordum çok beğenmiştim ancak hediye olarak başkasına verince bunu almayı düşünüyordum aynı fiyattan 3 ay önce takibe almışım fiyatı anca aynı düzeye düştü yapacak bir şey yok aldım bakalım. Umarım Buds Fe'den daha iyidir aradaki farka değer.
  4. oLgan

1+1 Orta Boy Pizza 152 TL Yemeksepeti

Dominosun 1ye 1bedava kampanyası bölgesel sanırım bende de 190 tl yazmasına rağmen bannerda dominosa girdiğimde 270 tl çıkıyor. Kodla beraber 220 tl ye iniyor.
  5. oLgan

Öneri Corsair Klavye Alınır mı? Bir Kaç Soru

Güncel olarak Asus TUF K7 klavye kullanıyorum memnundum ancak her sene mutlaka bir sorunla karşılaşıyorum. Bugüne kadar karşılaştığım sorunlar; * Windows açıldıktan 30 - 40 saniye içinde klavyeyi kullanamıyorum lag yaşanıyor. (sorun devam ediyor) * Profil ayarı hatası nedeniyle rastgele...
  6. oLgan

🔥İndirim 🔥🔥ThermalRight Soğutucu Stokları Yenilenmiş🔥🔥

Phantom Spirit soğutması daha iyi ve daha sessiz.
  7. oLgan

❌İndirim Bitti! n11 altlimitsiz özel kodlar aktif

almak istediğim ne varsa 10 lira 20 lira sepette indirim yapmışlar, sepette indirim olduğu için kullandırtmıyor. dolandırıcı oldu bunlar artık.
  8. oLgan

🔥İndirim n11 400/100 indirim kodu aktif

3ünü de denedim hepsi için tükendi dedi kullandırmadı ve artık kupon ekleyemiyorum limiti aşmışım.
  9. oLgan

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Şansımı denedim aldım bir ürün 2 saat geçti hala iptal olmadı bekliyor kargolanmayı. Sabah bakalım ne olacak.
  10. oLgan

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

2 dakika ortalama.
  11. oLgan

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

kart bilgilerini girene kadar 7800x3d gitti...
  12. oLgan

🔥İndirim Seagate Basic, 5 TB 2000,80 TL

NAS depolama olarak kullanmayı düşünüyorum modemden torrenti de ayarlayınca mis gibi olur sağlam gelsin yeterki
  13. oLgan

🔥İndirim Seagate Basic, 5 TB 2000,80 TL

Sipariş verdim satıcı Amazon değil umarım sıkıntı çıkmaz
  14. oLgan

50 Mbps Türk Telekom paketine geçilir mi?

ben turknette vae altyapıda max 4 alıyorum hattım daha yüksek hızı destekliyor olmasına rağmen. daha önce yapadaydım 6 veriyorlardı. komşum turk telekomda 8 alıyor.
  15. oLgan

50 Mbps Türk Telekom paketine geçilir mi?

turknetteyim ben de ttnete bu pakete geçmeyi düşünüyorum. turknet nasılsa yine zam yapacak her sene yapıyor en azından upload hızı yükselmiş oluyor böylece ve ping düşüyor.
  16. oLgan

🔥İndirim Xiaomi Mijia Kıyafet Tüy ve Tiftik Toplama Temizleme Cihazı 249'TL

Basit pille çalışan cihazlardan var bende işe yarıyor bu da yarayacaktır ancak sık kullanımda veya dikkatsiz kullanımda giyecekleri delebilir.
  17. oLgan

WD_Black SN850X M.2 2280 PCIe Gen4 (2089 TL) + 74 TL kargo

Daha önce kullanma şansım oldu samsung 980 pro'dan çok daha iyiydi.
  18. oLgan

Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Performance PWM fan seti - 847 TL

Çok güzel fiyat. Aylardır siyah olan seti arıyordum hiçbir yerde yok. İkinci ellerde fanın teki 250'den gidiyor sıfır açılmamış kutu satana da rastlamadım pek. Siyah fan bulamayınca garanti için Corsaire başvurdum ücretsiz değişim sağlandı henüz yolda fanlar. Değiştirmemiş olsalardı alırdım bu...
  19. oLgan

Çözüldü✓ BAKIM YAPILMIŞ EKRAN KARTI ALINIR MI?

Konu dışı ancak 3070 için termal pad şablonu var mı? internette bulamıyorum.
  20. oLgan

Çözüldü✓ Yeni R5 5600 & B550 Plus WIFI II & 3060ti sisteme soğutucu önerisi (Kuletipi)

Bütçe belirtilmediği için Arctic Freezer 34 esports duo öneririm. Aynı işlemci ve anakart ile kullanıyorum memnunum. Senelerdir sıcaklık sorunu çekmiyorum işlemci tarafında. Daha önce Intel ile kullanıyordum aynı soğutucuyu.
Geri