Arama sonuçları: *

1. K

15 Pro max’den 17 ye geçilir mi?

Maalesef bu cihaza fazla para, ama piyasanında icine ediyorlar yapacak bir şey kalmıyor. Teşekkürler tekrardan 15 pro max beni kaç sene götürür? 3-4 sene götürse kafiyim
  2. K

Cihazım tertemiz çizik bile yok garantisi şubatta bitecek 1 yıl kullanılmadı o yüzden pil 90 256 gb kutu vb her sey var. adamlar feleği dönmüs 128 gb degisenli cihazları dedigin paralar yazmıs ve diğer serilere göre de 15pm cihazlar tutuldu. Tok satıcıyım satılırsa satılır satılmazsa satılmaz hocam.
  3. K

Satması kolay iş 85 ilan veririm, bir cihaz alıp uzun süreler kullanmak istiyorum.
  4. K

cihazım tertemiz sıfır 17 fiyatının üzerine satarım. Pil 90 devir 560
  5. K

Hadi herkes ilk ekran kartını yazsın

gt 730 2gb ile başladık 2020 de rx 5600 xt ve 9070 ile devam ediyoruz.
  6. K

Hocam hem kâr ile satıp hemde 2 yıl daha güncelleme alacak cihazı almak daha mantıklı olmaz mıydı?
  7. K

15PM cihazımı satıp onun parasıyla sıfır 17 alacağım kamera video çekimi benim için önemli. Sarjı uzun kısa gitmesi pekte önemli değil. Önerilerinizi bekliyorum. İki cihazda 256 gb olacak.
  8. K

BMW 320i alınır mı ?

bir mercedesci olarak kesinlikle G20 motorun önü çok açık. bu kasa c serisinin iç trim malzemeleri pek kaliteli değil çoğu yerde trim sesi şikayeti görmüştüm. bakımsız her araç sorun çıkarmaya müsaittir.
  9. K

15 Pro max’dan S25 Ultra geçilir mi

Çok kararsız kaldım hocam elimdeki cihazı aldığım paraya kar koyup satabilirim. yd 17 pm da geliyor o paraya s25U da geliyor.
  10. K

Ön kamera ile işim yok doğrusu fakat işim gereği arka ana kamera geniş açı kamerasını kullanıyorum video çekimi olarak. Bir de bunu sosyal medya da yayınlıyorum. Android tarafının hala uyumlu olduğunu düşünmüyorum sosyal medya tarafında. Ama kamera puan sıralamasına gelince 15pm s25U dan daha...
  11. K

S25U da 120fps video görememiştim hocam, samsungdaki özellikleri görmeye başladıkca 15pm cihazımdan soğudum 😀şuan satıp sıfır kutu s25u alabiliyorum telefonun fiyatına. Yani 35-40 binlik S25 Fe bile 15pm den güzel çekiyor diyebilirim (arka kamera), bence ön kamerada kötüler samsunglar
  12. K

s26u çıktığında takasa girerim artık. 4k 120fps video çekerse süper olur
  13. K

Hocam şu anda aktif olarak 15 pro Max kullanıyorum telefonu daha bir hafta önce aldım Samsung tarafında yapay zekanın çok iyi olması fotoğraf düzenleme işinin de iyi olması beni etkiledi s25 fe bile 15 pro max den daha güzel obje siliyor daha iyi yapay zekasını kullanıyor.
  14. K

Tamamdır hocam elleşmiyorum o zaman
  15. K

Peki ios 26 ya geçmeli miyim 15pm da
  16. K

Kamera çok önemli değerli cevaplarınızı bekliyorum
  17. K

17 pro max mi s25 ultramı

s25 ultra yerine 15 pro max tercih ettim sen düşün. iphone'da kamera dışında bir olayı yok.
  18. K

Eski telefon imeisini yeni telefona aktarma?

hocam çok teşekkür ederim sağ olasın o zaman Türkiye cihazı 15 pro, pro Max bakacağım teşekkür ederim ekran kalitesi olsun tasarım olsun aklım s25 ultra da kaldı ama kamera öncelik benim icin.
  19. K

o nasıl oluyor hocam mala anlatir gibi anlatir misin ona gore ayni paraya 17 pro max alırım
  20. K

yd kullanabilirsem 17 pro max bile alacağım. şöyle bir mevzu var telefonu alinca normal simle kullanirken kapanma suresine gelince e sime gecip o sure tekrardan uzatılabiliyormus bu dogru mu ama yd olmazsa tr 15 pro alacagim.
Geri