Arama sonuçları: *

1. Fortunata

Spor için Apple Watch almak istiyorum ama hangisini önerirsiniz

1 yıldır Series 8 45mm kullanıyorum ikinci el almıştım. Hem sporda hem günlük hayatta her işimi görüyor. Ama bir erkeğin kolunda 40 veya 42mm olanlar çok ufak duruyor. Yenisini alacaksan 46mm bile alabilirsin. He bu arada çok rahat 4-5 yıl kullanabiliyorsun bu saatleri. Eskime tarzı bişey...
  2. Fortunata

650.000 TL Bandında Sedan Aile Arabası Önerisi

O paralara bana en mantıklı 1.6 Mjet Egea'lar geliyor. Hem gidişi üzmez hemde otomatik vitesi var. 1.3 lerde otomatik vites yok ama tabii ki daha ucuz. Dediğiniz gibi Fluence'lerin şanzıman problemi var bindiğim ve gördüğüm çoğu fluencein şanzımanında vurma var. Benimde 2012 dynamique paket vardı...
  3. Fortunata

🔥İndirim İphone 14 128 GB 🔥40.999TL

Yani şu 60hz olayından kurtulmak bu kadar zor olmamalı. Ben bir şekilde kendimi kurtarıp 15 Pro Max aldım. 40 bin lira para bayılıyosun bi telefona ekran 60hz ekran, inatla hala lightning kullanıp Type-C kullanmamak, kamerayı açıyosun doğru düzgün zoom yok. Şarjı android rakiplerine göre felaket...
  4. Fortunata

Yetişkin Oyun Anketi - son 180

Ankette bazı şeyler kendini çok tekrar etmiş. Tamamlayıp gönderdim katkım olcaksa ne mutlu bana.
  5. Fortunata

aynı markanın farklı ramlari çalışır mı

%99 çalışır. Bende iki farklı marka 8gb ram kullanıyorum. Çok düşük ihtimal olsada çalışmama şansı var ama sıkıntı olcağını hiç zannetmiyorum.
  6. Fortunata

SİSTEMİ ALDIĞMA BİN PİŞMANIM

Belki bu ayarlarda hata vardır. AMD'nin içinden ayar yap.
  7. Fortunata

SİSTEMİ ALDIĞMA BİN PİŞMANIM

Gta 5'te drop yemen yüksek ihtimal fpsinin çok yüksek olmasından. MSAA ayarını X4 veya X8 yaparsan o sorun çözülür. Diğer oyunlarda da illaki ayar sıkıntısı vardır.
  8. Fortunata

bilgisayardan ses gelmiyor

Ona cevap verdim zaten?
  9. Fortunata

Kral bilgisayarın tam ürün kodunu yazar mısın buraya ordan bulalım driverları.
  10. Fortunata

En baştan yaptığın hata Driver Booster kurmak. Hp'nin driver sitesinden ses driverını indirsen bütün sorun çözülcek. Niye bu kadar uğraştırmışsın adamı. Driver Boosterı komple bilgisayardan sil. Bilgisayarın ürün kodunu internetten arat, hpnin sitesinde driver kısmı var. Ordan indirebilirsin.
  11. Fortunata

990 PRO VS FURY RENEGADE

990PRO'da işlem yaparken ısınıp performansı çakılıyor. Eğer bütçeniz yazdığınz gibiyse şahsen 2TB 980 PRO alırdım. 1726160458 Gerçi 990 Pro'nun heatsink olan versiyonu mevcut. O da tercih edilebilir.
  12. Fortunata

Yardım GTA V'te rahatsız edecek derecede drop var.

MSAA ayarını 4x veya 8xe alıp deneyin.
  13. Fortunata

Yardım Araçtan anlayanlar yardım edebilir mi?

Eğer dürüst bir satıcı olsaydı tavanın boyalı olduğunu ilan açıklamasına girerdi. Aradığınızda söylemiş ama yinede ilk baştan yazılması gerekirdi bence. Experde anlaşılır mı kısmına gelirsek. Tarcanlar veya Otorapor gibi düzgün iş yapan yerlere yaptırırsanız direklerden anlama ihtimali var...
  14. Fortunata

❌İndirim Bitti! Acer Nitro 5 AN515-58-50FK 25.499,00 TL 12 ay vade farksız taksit 🔥

Aynı laptopu kullanıyorum ısı olarak 90ı geçmiyor. Malzeme kalitesi falan olarak orta üst klasmanda.
  15. Fortunata

şimdi babam bana bütçe sundu araba almam için ama boyum 2.10

Bizim ülkelere gelen araçlarda var mı bilmiyorum ama araçta otomatik koltuk ayarı var o ayarda 220 cme kadar kendi ayarlayabiliyor. Yani mantıken sığabilmen lazım. İstanbulda yaşıyorsanız Mengerler ve Koluman Mercedes'te araç bulunuyor.
  16. Fortunata

şimdi babam bana bütçe sundu araba almam için ama boyum 2.10

Mercedes GLC 180 önerebilirim tabii ki içine binip bi bakmanız lazım ama bi seçenek olsun bence. 3.9milyon sıfır fiyatı. Dün inceledim çok hoşuma gitti araç.
  17. Fortunata

2021 golf mü 0 a yakın cupra leon mu mantıklı?

Tsi motor kullanıma bağlı yakar. Golf 7.5 1.4tsi kullanıyorum. Normal kullanırsam rahat 5in altına düşebiliyorum. Araç olarak bakılırsa benim düşüncem Golf 8 daha mantıklı bir seçim olacaktır. Ama kilometre olarak 50bin bir tık fazla en azından 20-30 binde bulabilirseniz daha iyi olur. Kalite...
  18. Fortunata

Ehliyet sınavından kaldım.

Benim ehliyeti aldığım yer biraz daha rahat bir yerdi. Büyük ihtimal ondan dolayı sıkıntı çıkmadı.
  19. Fortunata

Ehliyet sınavından kaldım.

Dersler zorunlu değil. Ben alırken 2 yıl önce hiç bir derse vs. girmeden aldım. Sadece 4 saat sürüş eğitimi aldım parkuru ve parkları öğrenmek için.
  20. Fortunata

Yardım FIVEM'de Bu Hatayı Alıyorum Ne Yapmam Lazım Bilen Yazsın.

Şuan fivem çökmüş durumda. Ondan kaynaklıdır.
Top Bottom