Arama sonuçları: *

1. B

Yardım 20.000 mAh powerbank tavsiyesi

Nasıl anlayabilirim bu özelliklere sahip olduğunu? 1774455475 Teşekkürler. 1774455492 Uçakla değil karayolu ile gideceğim. Ancak uyarınız için teşekkürler.
  2. B

Yardım 20.000 mAh powerbank tavsiyesi

Arkadaşlar yakında nasipse yurtdışına çıkmayı planlıyorum. Eksiklerimden biride powerbank. Minimum 20.000 mAh olanlardan düşünüyorum. Telefonum Samsung marka ve 25W'a kadar hızlı şarj desteği mevcut. Bana 2000 TL'yi çok fazla aşmayacak şekilde hızlı şarj desteği olan powerbank önerir misiniz...
  3. B

2025 yılı Motosiklet önerisi

Teşekkürler arkadaşlar dikkate aldım tavsiyelerinizi.
  4. B

Yardım Samsung Galaxy S24 FE Ekranındaki leke nedir?

Yani hocam mutfakta çalışıyorum, kızartma, pişirme gibi. Temizlik zamanı deterjan, sanitizerli su vs. kullanıyoruz ancak bu kullanım zamanında telefon hep cebimde oluyor. Yani hiç telefonuma böyle bir şey sıçradığını falan görmedim. Tüm gün telefon benim yanımda
  5. B

Haklısınız. Tavsiyeniz için teşekkürler, bakacağım.
  6. B

Tamamdır hocam teşekkürler.
  7. B

Uzun yolda dinlenerek gitsem bile yeter. Önceliğim şehir içinde işe gidip gelmek ve izin günlerimde gezip dolanmak için. Biraz araştırdım ikinci el güzel motorlar vardı ancak dediğiniz gibi güven meselesi sıkıntı.
  8. B

Samsung yetkili bayiisine götürdüm orada bana "kimyasal" bir şey olduğunu söylediler ve Samsung teknik servisine yönlendirdiler. Henüz gidemedim. Vatan bilgisayara gittim ve oradaki personellerle konuştum onlarda kimyasal dediler. Ama telefon işteyken tüm gün cebimde, ben cebimde asitle...
  9. B

Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Birkaç ay içerisinde ehliyet + motosiklet almayı planlıyorum. Günlük sürüş ve ara ara uzun yol (500+ kilometre) gitmeyi planlıyorum. İstanbul'da yaşıyorum, ev ile işim arası 3-4 kilometre civarı mesafede. Bu yolu motosikletimle de gitmeyi istiyorum. Yani hem...
  10. B

Peki çözümü nedir bunu düzeltmek için?
  11. B

Hocam sıfır kapalı kutu aldım 1 ay önce. Her şeyi orijinal 1760306495 Üst ekran kaplamasından kastın nedir hocam birde? Oleofobik nano kaplama gibi mi?
  12. B

Ekran açıkken her şey tamamıyla normal. 1760304167 Atacağım 1760304479 Ekran bu şekilde arkadaşlar. Açıkken sıkıntı yok. Kapalıyken ise ışık vurunca leke belli oluyor. Flash ile çektim fotoğrafı.
  13. B

Sıcak bir şeye de temas etmedi ki hocam ya 1760290058 Hayır yok kendi ekranı
  14. B

Hiç yok normal. Pikselde sıkıntı yok hocam. Leke hiç geçmiyor
  15. B

Arkadaşlar S24 FE kullanıyorum. Ekranda bir leke oluştu durduk yere ve geçmiyor. Sildim defalarca ama yok. Kalem ucu ve su damlası şeklinde. Aşağı fotoğrafını ekledim. Oleofobik kaplama aşınması mı yoksa panelde yanık gibi bir sıkıntı mı var anlayamadım. Yapay zeka oleofobik kaplama aşınması...
  16. B

Microsoft Edge kendi kendine sıfırlandı

Arkadaşlar iyi geceler herkese. Sorunum başlıkta yazıyor. 23 saattir bilgisayarım açık değildi. Açtım ve her zaman kullandığım tarayıcım Microsoft Edge'ye girdim. Ancak sıfırlanmıştı. Yani şöyle, hoş geldiniz ekranı vardı ve en önemlisi "Google" dahil bütün hesaplarımdan çıkış yapılmıştı. Ancak...
  17. B

Yardım Telefon Tavsiyesi İstiyorum Max. 40.000 TL

Farklı bir model öneriniz var mı peki arkadaşlar?
  18. B

Yardım Telefon Tavsiyesi İstiyorum Max. 40.000 TL

Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum. Bütçem taş çatlasa 40.000 TL. Mobilden çok fazla oyun oynayan bir insan değilim. Sosyal medya, fotoğraf/video çekmek, müzik dinlemek ve iletişim amaçlı kullanıyorum daha çok. Depolama alanı da ayrıca önemli benim için. Ancak uzun süreler elektriğe...
  19. B

Microsoft Edge Eklentimin Zararlı Olduğunu Bildirdi Ne Yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar, Microsoft Edge tarayıcısını kullanıyorum. Aylardır kullandığım bir “ses yükseltici” (volume booster) uzantısı vardı. Bugün tarayıcı bana bu eklentinin zararlı yazılım içerdiğini söyledi. Ben de hiç düşünmeden hemen kaldırdım. Şu anda içimde bazı şüpheler var: Acaba bu...
  20. B

Kilo verirken nasıl bir yol izlenmeli?

Haklısın hocam bakacağım artık. Kalori açığı yaparak biraz yağ yakmalıyım.
Geri