Arama sonuçları: *

• Users: LerNa
  • Order by date
  1. L

Touchpad tam çalışmıyor

Öğlen 2 saatlik dışarı çıktım ve çıkarken laptopu (Dell G15 5515) kardeşime verdim. Geldiğimde ise touchpad tam çalışmıyordu. Tam çalışmıyordan kastım sağ veya sol nereye basarsanız basın sağ click olarak algılıyor, tek parmakla kaydırılmıyor ama iki parmakla sorunsuz kaydırabiliyorum ve sol...
  2. L

dandik gamepad ile forza

Bir zamanlar 30 tl olan şimdi yaklaşık 100 tl olan dandik gamepadler (pek bilinmeyen markalı olanlar) ile forza oynamak mümkün müdür? programla falan birkaç hafta içinde pusat alıcam . birkaç hafta idare etse yeter yöntem(eğer varsa)
  3. L

İdeal Laptop Ekranı Kaç MS Olmalı

https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a5-v15-8-3/ Buyrun hocam
  4. L

İdeal Laptop Ekranı Kaç MS Olmalı

Arkadaşlar ben kendime bu oyuncu laptopu almak istiyorum. Ama bakıyorum laptoplara genelde ekran tepkime süreleri yüksek. Monster düşünüyodum ama 10 MS miş onun da. Yani 10 biraz yüksek gibi ama sizce ideal kaç olmalı (laptoplar için sordum masaüstü değil ona göre söylerseniz sevinirim)
  5. L

Tabletimde sayfayı değiştirince yeniliyor

Tabletm Lenovo Tab M10 HD .Yeni alındı yani bi sıkıntısı yok ama Google da sayfayı değiştirince yeniliyor yani mesela İtopya da bilgisayar topluyorum, yeni sekme açınca ya da açılan başka bi sekmeye girip geri dönünce İtopya sayfasını otomatik yeniliyor ve topladığım bilgisayar gidiyor yardım...
Top Bottom