Merhabalar,
Çalıştığım şirketten yan hak olarak bu ekranı alabiliyorum, ekranı kullanan tecrübe etmiş arkadaşlar var mıdır? Ürünün piyasadaki satış değeri 23400 en uygun olarak gözükmekte, almaya değer midir?
Format attım driverları sıfırdan kurdum, güç seçeneklerinden yüksek performansa aldım, biostan xmp açtım yine de gördüğünüz gibi oyun içerisinde frekans düşmesiyle fps drobu yaşıyorum ve bu droplar tamamen periyodik
biosta cpu ile ilgili bölümleri fotoğraf olarak paylaştım nereden yapmam gerekiyor biliyor musunuz? veya bu ayarlardan herhangi birinin açık veya kapalı olması yaşadığım soruna sebep yaratıyor olabilir mi
Sabitlenme yok, anlık olarak 800mhz ye düşüp 2-3 saniye içinde tekrar 4.5ghz seviyesine çıkıyor
Hayır, darkflash sıvı soğutma kullanıyorum. Warzone'da ultra ayarlarda 65-66 derece sıcaklıklarda oynuyorum zaman zaman anlık olarak maksimum 71 dereceye çıkıyor çıktığında da bu frekans ve voltaj...
Güç ayarım seçenekler üzerinden yüksek performansa alınmıyordu, regedit üzerinden yüksek performansa aldım. bios'u da default ayarlara alıp xmp'i açtım, her ne kadar eskisi kadar bu sorunla karşılaşmasam da hala aynı sorunu yaşıyorum.
işlemci sıcaklığı 70 derecelere geldiğinde frekans ve voltaj...
şimdiye kadar hep laptop kullanıcısı olduğum için nasıl yapabileceğim ve hangi ayarlarda yapmam gerektiği konusunda bilgim yok yardımcı olabilirseniz sevinirim
Merhaba arkadaşlar,
Bilgisayarımda sıklıkla, özellikle alt+tab ile pencere değiştirdiğimde veya tam ekran kullanımından çıktığımda görev çubuğundaki öğelere ve masaüstündeki hiçbir dosyaya tıklayamıyorum. ctrl+alt+delete ile bu sorunu çözebiliyorum ama çok sık yaşadığım için gerçekten yorucu...
Çok net bir cümle değil zaten ben de twitch yayınına kadar emin değildim, her iki anlam da çıkarılabiliyor cümleden ama yayında kendisi söyledi yayının son dakikalarını izlersen orada söylüyor, dün story attıktan sonra yazan 25 kişiye, kendisinin cuma günü yazacağını söylüyor. Cuma günü bana...
Az önce twitch de yayında cuma günü ben size kodları atacağım dedi, dün instagram paylaşımından sonra yazan ilk 25 kişi olarak çıkarım yaptım ben buradan büyük ihtimal de bu şekilde
Aquarius'un stoğu bittiği için alamadım
Mastory olanı aşağıdaki değişikliklerle 11430 TL'ye aldım, her ne kadar DART1 için erken yazdığımı düşünsem de belirsizlik durumundan dolayı bilgisayarsız kalmayı göze alamadım. 3060 Sistemlerin en ucuzu şuan 12-13k bandında onlar da 3500 gibi işlemcilerle...