Arama sonuçları: *

1. L

Oyuncu / Üniversite laptopu önerisi

bölüm bilgisayar mühendisliği çok ağır uygulamalar kullanmıyorum visual studio 2022 pycharm eclipse vscode gibi editörler kullanıyorum benim için daha önemlisi aslında oyun performansı diyebilirim özellikle fifayı, pes serilerini kaldırması, cs2, minecraft, forza'da ve hikayeli oyunlarda güzel...
  2. L

dahili gpu rtx 4060'tan ayrı 1 ekran kartı daha mı oluyor 1731439378 hocam bu modelin rtx4050'den daha düşük 3060 gibi bir modeli var mıdır fiyat bakımından da daha ucuz olur
  3. L

Laptop alacağım günümüz oyunlarını rahat kaldırmasını istiyorum ve mümkünse çabuk şarjı biten bir cihaz da olmasın okulda da kullanmak adına. oynayacağım oyunlar: eFootball, fifa 25, ufl, fm24, cs2, valorant, rdr2, forza, ets istediğim özellikler ise 16gb ram 1tb ssd 144 veya 120 hz ekran kartı...
  4. L

Windows 10 Mavi Ekran Hatası

Sorun kondansatörlerin şişmesiymiş.
  5. L

Windows 10 Mavi Ekran Hatası

Merhabalar sevgili forum üyeleri bugün bilgisayarda oturmuş ve turmoil oyununu oynuyordum ve bilgisayar mavi ekran hatasi verdi durup dururken turmoil sistemi sömüren bir oyun bile değildir. Sonra mavi ekran hata koduna bakmadan %100 tamamlanınca bilgisayarı kapattım ve tekrar açtım. Ve tekrar...
  6. L

Çözüldü✓ Sistemimi yükseltmek istiyorum yardım

tamamdır teşekkürler
  7. L

Çözüldü✓ Sistemimi yükseltmek istiyorum yardım

Sistemim kısaca şu şekilde: Ekran kartı : NVİDİA GT 640 İşlemi : Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz, 2400 Mhz, 4 Çekirdek, 4 Mantıksal İşlemci Ram: 3+3 6gb Disk: 231 + 73 gb hdd Soğutma sistemi vs. yok zaten anlayacağınız üzere baya eski bir sistem Amacım yazılım programlarını vs...
  8. L

hp compaq dc7900 convertible minitower anakartına uyumlu en yüksek işlemci?

bilgili arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Top Bottom