Arama sonuçları: *

1. Lee-Mi-Hyun

Sizce bu sektörde çalışmak mantıklı mı? (uzak doğu)

Türkiye de bazı yerler 2 bazısı 1 vardiya gittigim ufak restoran tek vardiya idi bu meslek Avrupa amerikada yapılır gibi Türkiye'de nasıl o kadar bilgim yok 8.5 saat mesai diyen yerde var 10 saatte ama o 10 11-12 yi bulabilir ben işe girersem okul gözüyle bakacam artık baska sektör aklıma gelmiyor.
  2. Lee-Mi-Hyun

Sizce bu sektörde çalışmak mantıklı mı? (uzak doğu)

arkadaşlar sizce uzak doğu mutfağında çalışmak mantıklı mı? sushi, eve yakın yerler var işe girmem lazım ve bu sektöre ilgim var kültürüne vs geleceği iyi meslek diyorlar hem işi öğrenmiş olucam okul gibi hemde ücret almış olucam ve ileride yurt dışında yaşamak için ideal duruyor ancak bu...
  3. Lee-Mi-Hyun

GetirFinans 150TL Hediye!

yaptım teşekkürler
  4. Lee-Mi-Hyun

🔥İndirim Koton Spor Eşofman Altı Slim Fit 278 TL

Telefon koymak için oyledir yan cebe koyunca koşarken rahatsız eder
  5. Lee-Mi-Hyun

🔥İndirim Yandex İstanbul kart 100 Tl hediye

Yandex i arama motoru yapınca 7 gün içinde 100 tl veriyor İstanbul cart, hadi yine iyisinz:)
  6. Lee-Mi-Hyun

🔥İndirim LENOVO LOQ AMD 7-250 24GB 1TB RTX5060 - 51.499 TL

klavye ısınma problemi olabilir test edip alın derim
  7. Lee-Mi-Hyun

🔥İndirim Proteinocn %35 indirim + %20 kod

Yabani yeşillik tadı falan yok bildiğin bezelye tadı geliyor kötülemek için bu kadar saçmalamana gerek yoktu, whey en geç 1 saatte sinriliyor bezelye 2-3 saat, whey tabii ki amino asit bakımından pea dan üstün bunun hakkında yazı atman ayrı komik duruyor . Böyle bir iddiam yoktu😂
  8. Lee-Mi-Hyun

Garip bir toz tok tutma özelliği var ama bana ters ucuz diye kullandım epey tavsiyem 16; servis olanı alman beğenmez isen büyük kutu elinde kalır bol su ile hazırlamak gerekiyor tadını tarif etmek zor
  9. Lee-Mi-Hyun

Kulaktan dolma bilgiler, bezelye proteini amino asit bakımından zengindir
  10. Lee-Mi-Hyun

🔥İndirim Pazarama 250 TL Hediye Çeki 111 TL

Ben 15tl ye vitamin aldım geçen
  11. Lee-Mi-Hyun

🔥İndirim Pazarama 250 TL Hediye Çeki 111 TL

Aldım ben onaylandı diyor
  12. Lee-Mi-Hyun

Acer Nitro Lite I5-13420H 16 GB RTX3050-6GB 165Hz 26.124 ₺ (10 TAKSİT)

O nitroyu kullandım 3 sefer nitro 16 dahil nitro 5 zaten rakipsiz bir kasa klavya ısınmıyor sağlam yine alacak olsam nitro 5 veya 16 alırdım
  13. Lee-Mi-Hyun

Acer Nitro Lite I5-13420H 16 GB RTX3050-6GB 165Hz 26.124 ₺ (10 TAKSİT)

İnce kasa, yüksek w koymak fazla ısıtır klacueyi
  14. Lee-Mi-Hyun

🔥İndirim Bigjoy Big Kasım Başladı!💥Tüm Ürünlerde %50'ye Varan İndirim!

Demek ki testesteron hormonu artmış 😂
  15. Lee-Mi-Hyun

🔥İndirim 🔥🔥HIQ BLACK FRİDAY İNDİRİMİ🔥🔥

Ocean wpc 80 izolatı + sindirim enzimi kullanıyor diye biliyorum sadece tek sorun servis bası protein değeri 18 gr falan hiq de daha yüksek ama tavsiyem suplementler sitesinin whey i
  16. Lee-Mi-Hyun

🔥İndirim Pazarama alt limitsiz 250 Tl

5-6 hesap girdim çıktım hızlı hızlı kafayı yedi sonra bir baktım 250 sonra anladım kullanılmıyor 1762446504 Alt limit yoksa fıstık ezmesi çorap atlet tarzı şeylerde kullanılabilir ne lazımsa
  17. Lee-Mi-Hyun

🔥İndirim Pazarama alt limitsiz 250 Tl

Siteyi bug a soktum tekrar 250 gözüküyor 😂 1762441835 Ben 15 tl ye vitamin aldıysam illaki alınacak bir şey vardır en kötü fıstık ezmesi alırım😂
Geri