Arama sonuçları: *

1. A

OCCT Power testini başlatır başlatmaz ekran gitti

rica ederim hocam yani bende çok araştırdım bende aniden kapanıyordu ama senin muhtemel sorun dediğim gibi
  2. A

OCCT Power testini başlatır başlatmaz ekran gitti

hocam öncelikle geçmiş olsun bazı arkadaşlar saçma sapan şeyler yazmış bunun direk sorunu psu başka yerde arama benzer durumu bende yaşadım psu değişene kadar da bazen oyunda bazen occt power testinde falan derken bazen çöküp bazen düzgün çalışıyordu muhtemel o ses psu dan geliyor haberin...
  3. A

Yardım Max 500 tl mousepad önerisi

bunu tavsiye etmem daha önceden kulandım çok fazla deforme oldu klasse al 1768850235 https://amzn.eu/d/00xdnUR öneriler var burdan
  4. A

Yardım Hangi mousepad gider setups

https://amzn.eu/d/dTnTdpW burda seçeneklerde var
  5. A

Yardım Minecraft orjinal sürüm sorunlu

tl legacy (korsan minecraft luncherı ) java da sorunsuz çalışıyor optifine veya opfine olmadan sandığı ne kadar hızlı aç kapa yapsamda fakat orjinal Minecraft luncher dan java oynarken optifine bile denedim ayarlar en düşükte olmasına rağmen 300 üstü olan fps tak 120 fpslere falan düşüyor...
  6. A

2K 4K Sistemime göre öneri monitör

monitör özelleştirme ile çok uğraşmazsan daha çok hikayeli oyun oynacağım dersen samsung yok ben fps oyunu daha çok oynacağım bütçemi de zorlamasın dersen asus al derim benim bunlar dışında önerim bütçe belirtmediğin için bunu söyledim bu monitörde fazlaca monitörü özelleştirme falan çok...
  7. A

Yardım 43.000 TL Bütçe – Yurt Dışı Telefon mu, Mevcut Telefonu Tamir mi?

s25 ultra kötü mü ki google pixel öneriyorsunuz ? 1766817779 hat değiştirmeyi düşünmüyorum ama yurt dışı alırsam zaten imei kaydında sorun olmayan modellere falan bakmaya çalışacağım
  8. A

Yardım 43.000 TL Bütçe – Yurt Dışı Telefon mu, Mevcut Telefonu Tamir mi?

Merhaba arkadaşlar, 43.000 TL bütçem var ve yurt dışından telefon alıp kullanmayı düşünüyorum. Ancak uzun süredir araştırmama rağmen tam olarak istediğim, içime sinen bir model bulamadım. Bu yüzden kararsız kaldım. Şu anda Samsung S20 FE kullanıyorum. Telefonda ekranda çizgiler oluştu ve...
  9. A

Yardım 43 bin tl bütçe ile yurt dışı telefon önerisi

açılmazsa 8 ay kullanıyor fakat onunda incelemelerine bakınca ve bizzat gidip inceleyince hiç hoşuma gitmedi zaten bu gidiş ile eski telefonumu tamir ettirip kullanacak gibiyim hoşuma giden tek model xiaomi 15 pro modeli fakat oda globale çıkmadığı için yeni telefon almayacağım galiba...
  10. A

yani şuan biraz daha baktım samsung s25 ultra daha uyguna geliyor açılıyor mu bilmiyorum açılırsa direk onu alacağım xiaomi 15 ultra 512 45 bin tl civarında ama samsung s25 ultra 256 gb 37 bin tl civarında bir fiyata denk geliyor
  11. A

iphone düşünüyorum 1766654484 peki 8 ay mı kullanıyorsun bu çok zor olmuyor mu ?
  12. A

Bütçem 43.000 TL civarında. Yurt içi telefon almak istemiyorum, bu yüzden telefoncular aracılığıyla IMEI kaydı atılmış yurt dışı bir cihaz almayı düşünüyorum. Xiaomi 15 Ultra modelini inceledim ancak tasarım ve genel olarak bana hitap etmedi, bu yüzden onu düşünmüyorum. Aklıma takılan birkaç...
  13. A

Honor magic 7 pro mu poco f 8 ultra mı

gelecek fakat onun avrupa fiyatı bile çok pahalı 60 bine gelecek türkiye fiyatı muhtemel 70 bin civarı veya üstü olacak
  14. A

Honor magic 7 pro mu poco f 8 ultra mı

bu iki telefon arasında kaldım sizce hangisi alınmalı dizi ve film çok izliyorum ekranı iyi olması benim için çok önemli oyun konusunda mobil pek oyun oynamıyorum sadece belki PlayStation emülatörü falan kurup telefondan oyun oynaya bilirim bu iki telefon dışında başka bir alternetif var mı...
  15. A

Yardım 45 bin TL bütçe yurt dışı telefon önerisi

kullanıyorum şuan duruma göre eğer çok fark yoksa tr garantili honor magic 7 pro ikinci el az kullanılmış olanlarada baka bilirim ama tabi henüz emin değilim honor magic 7 pro ve poco f8 ultra arasında git gel yapıyorum ama ağırlık honor tarafından yana
  16. A

güvenilir biri var yedekte imei kastınız boşta olan bir telefonsa oda var
  17. A

öyle hocam da yani olmazsa honor magic 7 pro da ala bilirim ona henüz karar veremedim
  18. A

şuan ki telefonumun ekranı arızalı ve bir telefona çokta para vermekte istemiyorum 17 ultra ne kadar gelir bilmiyorum artı performans olarak benim kullanımı aşırı ileri götürecek bir şeyinin olacağını düşünmüyorum galiba poco 8 ultra alacağım 1765445224 android düşünüyirum 17 pro derken...
  19. A

yani illa böyle yapılmasına gerek yok başka yollarıda vardır imei kaydını resmi şekilde yapmak zaten mantıklı değil onun farkındayım 1765439661 samsung almam hocam artı daha uyguna imei kaydı işini haletme yollarına bakacağım
  20. A

yani 2. el olur o yüzden almaya bilirim garanti hiç bir işe yaradığını düşünüyorum şahsen türkiye de maalesef bu garanti işlerini doğru dürüst yapan firma yok
Geri