Arama sonuçları: *

1. A

Çözüldü✓ 40 - 50 bin tl arası laptop önerisi

Bir arkadaşım iç mimarlık kazandı ve benden bir laptop istedi bende bu modeli önerdim fakat kendisi bana bunun çok ağır olduğunu ve bunu taşımakta zorluk çekeceğini söyledi bende öğrenci indirimi sayesinde bütçesini biraz olsun aşmış olsa da birkaç değişik ile altaki M3 çipli Apple MacBook Air...
  2. A

Laptop mu almalıyım masaüstü hazır sistem mi?

gönül ister ki masaüstü al fakat mecburen laptop almak zorundasın bu durumda çünkü derslere götürme işi genelde çok oluyor ve yaptığın projeyi direk aktarmak kopyalama falan ile uğraşmak çok büyük bir çile direk kendi ayarların ile kendi projeni kaldığın yerden devam edip daha rahat şekilde...
  3. A

YURT DIŞINDAN LAPTOP Alınır mı?

şahsen garanti konusunda türkiye de ki çoğu firma nerdeyse hiç bir işe yaramadığından eğer ki bizaat kendin gidip görüp test etmedikten sonra yurt dışından almak çokta mantıklı değil klavye de ingilizce olur muhtemel bunlar senin için sorun değilse çokta bir sorun teşkil olmaz bence tabi bu...
  4. A

bütçem 25 26 arası bulduğum sistemlerden hangisini önerirsiniz

1. sistemi önermiyorum ekran kartım 2060 galax ve undervolt yapmaktan yoruldum tabi bu benim ekran kartımdan kaynaklı olabilir fakat asus gibi bir marka varken önermem 2. sistemde ki kasayı MSI MAG FORGE 120A B65 650W 80+ Plus Tempered Glass RGB Fan USB 3.2 mATX Bilgisayar Kasası ile...
  5. A

Öneri ajazz aj199 mouse alınır mı

Elimin boy ölçüsü 22 cm en 10 cm mouse tutuş şeklim fingertip grip. Ellerim büyük olmasına rağmen bir önce ki mouse tercihim Logitech G102 Lightsync mouse olmuştu ve oldukça memnun kalmıştım bu tarz tutuşu iyi bir mouse istiyorum bütçe olarak maksimum 1500 TL civarlarına çıkabilirim espor...
  6. A

Yardım 1500 tl bütçeye klavye önerisi

1500 tl ve altı mekanik bir klavye arıyorum fiyat performans önerileriniz bekliyorum
  7. A

Çözüldü✓ IRQL NOT LESS OR EQUAL mavi ekran

bios ekranına girip ram frekanslarını düşürdüm eğer sorunun düzelmezse bir monster yetkili servisini arayıp sora bilirsin bazen laptoplarda hele de bu firmada bu tarz sorunlar ola biliyor belki de sebeb başka yerden kaynaklı olabilir
  8. A

RTX 2060 sistemde Cyberpunk DLSS 3.0 modu kurulmuyor

sorunun tam çözümünü buldum dostum https://forum.donanimarsivi.com/konu/amd-kartlarda-fsr-3-mod-kurulum-link.863651/
  9. A

RTX 2060 sistemde Cyberpunk DLSS 3.0 modu kurulmuyor

sorunu bende yaşadım çözüm bula bildin mi ? 1709059997 https://donanimarsivi.com/eski-ekran-kartlarinda-frame-generation-kullanma/ buradan bakarak belki sorunu çöze bilirsin
  10. A

Monitörde ufak bir beyazlık

ViewSonic XG2405 marka bir monitörüm var. 3 yıldır sorunsuz kullanıyordum, fakat bu sabah fark ettiğim şey, bir pikselden de az olarak görünen nokta gibi bir beyazlık. Sadece ölü piksel testinde mavi, yeşil, kırmızıda belli olan o nokta gibi şey, acaba ölü piksel mi ya da başka bir şey mi? Merak...
  11. A

hocam yardımın için teşekkürler sorunu çözdüm sorun anakartın ramleri 3200 mhz de desteklememesi hani normalde 3200 mhz destekliyor gibi gözüküyor fakat ram 3200 mhz olunca sistem mavi ekran veriyor şuan 3000 mhz yaptım voltaj düşürdüm sistem bir kaç gündür stabil çalışıyor fps olarakta fark yok...
  12. A

https://drive.google.com/file/d/1gJxScDuYlsbH8npkngTzs2xO3nr1ddu6/view?usp=sharing 1698302657 bilgisayara format attığım için dosyalar boştu formatan sonra yine aynı sorunlar oluşunca attım
  13. A

o dosya tamamen boş
  14. A

Normalde böyle bir şey yoktu önce Opera GX kullanırken bir anda kasma ve donma olup mavi ekran veriyordu uygulamayı sildim Chrome kullanmaya başladım onda da önce sayfa çöküyor sonra mavi ekran geliyor hata kodu IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL olarak geçiyor bu durum diğer ugulamalara da sıçradı...
  15. A

Çözüldü✓ bios ekranına giremiyorum

sorunu çözdüm ama yinede cevabın için teşekkürler
  16. A

Çözüldü✓ bios ekranına giremiyorum

arkadaşlar neden olduğunu bilmiyorum bios ekranına giremez oldum b450m hdv r4.0 modeli anakartın ve ekran bu en üsttekini girince direk windows açılıyor ssd olana girince de Reboot and select proper Boot device and press a Key hatası alıyorum
  17. A

FSP HYDRO K PRO 750 W ALINIR MI

zaten o tip bir yükseltme için istedi ileriye dönük malum fiyatlar uçuyor ileride bu tip ürünler çok çok pahalı olacak o yüzden bu tarz bir yatırımı mantıklı
  18. A

Yardım Yazılım ve render için intel mi yoksa ryzen mi tercih edilmeli?

hocam ben se 214 sipariş verdim günlük kullanım için falan biri önerdi sesiz bir soğutucumu acaba bir bilgin var mı hani ag400 biraz daha sesli çalışıyor falan diye duydum ondan onu almadım
  19. A

FSP HYDRO K PRO 750 W ALINIR MI

benim değil arkadaşın sistemi 3 fanlı 3060 ti ve 5600 var kasada 1697310702 hocam sağ ol vallaha bu psu'yu gözden kaçırmışım yorgunluk var biraz ister istemez gözden kaçmış tek tek bakmaya üşenmiştim de iyi oldu vallaha tavsiyen çok iyi iş görür biraz daha bütçe zorlamasını ve msi alması için...
Top Bottom