Arama sonuçları: *

1. NeonPik

Emlak Ofisim için Pc öneri masaüstü

Emlak Ofisim için Pc öneri masaüstü şık kullanıslı bi monitör güzel toplama bir kasa kasa gözükmicek bütçe 15K
  2. NeonPik

İphone 13 kılıf öneri erkek

trendyol üzerinde cogunlugu kız içindi güzel kaliteli kılıf onerirmsiniz rica etsem
  3. NeonPik

İphone 3 kameralı ucuz

30 40 arası 1728052681 güzel gözüküyor iphone 13 alcaktımda 3 kameralı olursa daha güzel olur diye düşünmüştüm
  4. NeonPik

İphone 3 kameralı ucuz

olur ne öneririsiniz efendim 1728052470 tr ürünü daha iyi olur
  5. NeonPik

İphone 3 kameralı ucuz

arkdaşlar 3 kameralı iphone istirorum ama bulamadım iphone 13 pro vesayre ama 13prolar yenilenmiş en ucuz 3 kameralı iphone nedir nerden bulucam hiçbir platformand bulmamadım yenilenmiş harici yardımcı olurmusnuz ? 15pro alcak bütchem yok
  6. NeonPik

Üniveriste Tercih

arkdaşlar ben 2 yıllık anestezi paramedik radyoterapi yada fizyotrerapi okumask istiyorum en mantıklı üni hangisi %50 burslu hangi üni gidebilirim ve kaç tldir ?
  7. NeonPik

Güncel 40K 45K motor önerisi

Güncel fiyatlarda 35 40 45 e alınabilicek 0 veya 2.el motor önerileri 125cc 100 cc Şimdiden teşekürler öğrenciyim
  8. NeonPik

BIOS'tan Security boot enabled yapınca pc açılmıyor tekrar biosa atıyor

BIOS'tan Security boot enabled yapınca pc açılmıyor tekrar biosa atıyor yardım edebilirmsiniz açamıyorum su ayarı valorant için açılması lazımmıs
  9. NeonPik

setupu açıyorum kurulum uygulması başlatılamadı diyor windews 11

WİNDOWS 11 SİSTEM GEREKSİNİMLERİNİ KARŞILAMIYOR HATASI NASIL ÇÖZÜLÜR? videonun aynısını yaptım ancak setupu açıyorum kurulum uygulması başlatılamadı diyor yardım edebilcek varmı ?
  10. NeonPik

DeathAdder V2 vs Corsair Sabre Pro Champion CH-9303101-EU

DeathAdder V2 vs Corsair Sabre Pro Champion CH-9303101-EU fps oyunu için hangisi alınır tepkime süresi açısından vb
  11. NeonPik

Farklı Mouseden farklı mouseye geçerken neler dikkat edilmeli ?

razer deadheadder v2 arkdaşlar bu fareye geçicem ancak eski farenin dpını hıznını bire bir aynısını bu fareye geçirmem lazım nasıl yapabilirm yardım edebilirmsiniz ?
  12. NeonPik

300 500 TL arası tepkime süresi az olan esport için fare öneriniz varmı ?

razer deadheadder v2 ve razer deadheadder v2mini arasındaki fark nedir
  13. NeonPik

14. NeonPik

Forza Horizon 4 Steam ile micrsosoft hesabını bağla

1 Ayı aşkın süredir gamepass üzerinden forza horizon 4 oynuyorum oyun steamde de yayınlanınca satın alma kararını verdim ama gamepass ile oynadığımın hesaptan devam etmek istiyorum bu iki hesabı eşleme gibi bir şansımız yok mudur?
  15. NeonPik

Forza Horizon 4 Hesap Bağlama sorunu (acil yardım)

Merhaba ben forza horizon 4 ü game passdan almıstım ücretsiz 3 ay oynadıktan sonra game pas üyeliğim bitti simdi steam üzerinden aldım ve o aldıgım xbox hesabına bağladım ve girdim ancak sıfırdan başlattı. Yardım edebilrimsiniz simdiden teşekürler...
  16. NeonPik

Xbox forza horizon 4 sorunu (acil yardım)

Merhaba ben forza horizon 4 ü game passdan almıstım ücretsiz 3 ay oynadıktan sonra game pas üyeliğim bitti simdi steam üzerinden aldım ve o aldıgım xbox hesabına bağladım ve girdim ancak sıfırdan başlattı. Yardım edebilrimsiniz simdiden teşekürler...
  17. NeonPik

Valorant anlık fps drop

Beyler Valorant oynıyoken 180 200 fps aralarındayken rakio önüme cıkınca veya herangi bi yetenek kullanılınca aniden fps düşürüyorz 180 200 alıyoken bi adna 100 90 a düşüyor ekran kartı driver olsun windows olsun hepsi güncel sistem rx580 armor 8gbryzen 5 2600x16gb remm
  18. NeonPik

Amd Ryzen 7 5800x 3.8ghz 4.7ghz 36mb uyumlu mu?

benim anakartıma uyuyorum 5600x
  19. NeonPik

Amd Ryzen 7 5800x 3.8ghz 4.7ghz 36mb uyumlu mu?

oyun için nasıl yapmalıyım 1631203775 oyun için nasıl yapabilrim
Top Bottom